Głosy oddawane były również na Panterę oraz DeathWICKER MAN pisze:Tak a'propos polskiego Sonisphere: http://gig-news.pl/2010/08/24/sonispher ... czyc-fani/
The Final Frontier World Tour 2011
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour 2011
Jaki incydent o ile możesz powiedzieć?ttomasz pisze: Sam się trochę wstydzę, bo założyłem Pink Floyd, biorąc pod uwagę ten ostatni incydent
Obstawiam - Indie, Polska, Czechy, Bułgaria, Chorwacja, Turcja, Portugalia, Grecja, Hiszpania, Szwajcaria i Holandia.
Z zobaczenia Maiden + wielu innych znanych zespołów na Bemowie, bardzo bym się ucieszył
Z zobaczenia Maiden + wielu innych znanych zespołów na Bemowie, bardzo bym się ucieszył
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Jak to w ogóle było z tym Ozzym, Bruce faktycznie wrzucał na niego, bo już nie pamiętam?
Jak Ozzy zobaczy notowania nowego Maiden, psychiatra przyjedzie na sygnale właśnie do niego - z resztą, pewnie ma osobistego nawet całą klinikę. Ten artykuł jest stary i już sto razy prześmiany. 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ze sceny mówił, że Maiden nie potrzebują reality shows i MTV, aby sprzedawać więcej płyt. Chyba robił też jakieś aluzje do tego, że Ozzy korzystał z telepromptera.Mr.Hankey pisze:Jak to w ogóle było z tym Ozzym, Bruce faktycznie wrzucał na niego, bo już nie pamiętam?
Bo to prawda...
Prawda, ale będąc gościem źle się o gospodarzu nie mówi.
Swoją drogą szkoda oczywiście, że Ozzy jest tak bardzo komercyjny
Swoją drogą szkoda oczywiście, że Ozzy jest tak bardzo komercyjny
Heh duzo glosow na Godsmack, a nie wiem czy ten zespol kiedys robil tour po Europie? W sumie kiedys troche ich sluchalem( dzieki soundtrackowi do Prince of Persia Warrior Within hehe
) i to calkiem niezly zespol. Wiadomo, ze priorytetem byloby dla mnie Iron Maiden, ale fajnie jakby sie pojawil taki zespol jak np. Godsmack. Chociaz wiem, ze to raczej niemozliwe
Z tych zespolow na ktore glosowano z checia bym jeszcze zobaczyl Motorheada i Alice Coopera( czemu tak malo glosow?). W sumie A.C. jest duzo bardziej prawdopodobne biorac pod uwage ze w tym sonisphere gral razem z Ironami
Z tych zespolow na ktore glosowano z checia bym jeszcze zobaczyl Motorheada i Alice Coopera( czemu tak malo glosow?). W sumie A.C. jest duzo bardziej prawdopodobne biorac pod uwage ze w tym sonisphere gral razem z Ironami
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

I tylko z tego taka afera... Śmieszno w sumie, zwłaszcza jak się te jajka oglądaWICKER MAN pisze:Ze sceny mówił, że Maiden nie potrzebują reality shows i MTV, aby sprzedawać więcej płyt.
Zdziwiło mnie trochę bardzo niziutkie miejsce Saxon'a. Tzn. nie spodziewałem się nie wiadomo czego, ale 3 głosy to jakiś żart
, czyżby ta grupa miała aż tak mało fanów w naszym kraju ????
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Ostatni koncert w Stodole dobitnie pokazał, że grupa nie cieszy się w naszym kraju specjalną popularnością...
z tego co po tym incydencie wyczytałem w necie to chodziło o coś chyba z biletami na OZZ FEST. Bruce skrytykował to że zamożniejsi fani mogą być bliżej i lepiej widzieć wszystko a Ci "biedniejsi" są rozlokowani gdzieś na szarym końcu. Tak przynajmniej w necie pisało ale czy dokładnie o to chodzi nie wiem. No i rodzince Ozziego a dokładnie jego żonie nie podobało się to że na scenie przy dźwiękach Troopera używają Brytyjskiej flagi.Mr.Hankey pisze:Jak to w ogóle było z tym Ozzym, Bruce faktycznie wrzucał na niego, bo już nie pamiętam?
To już znaczy, że komuś sie we łbie popierniczyło zarówno Ozzy jak i jego zonka urodzili sie w UK... To tak jakby jakis Polak z Greenpointu protestował bo ktoś na scenie wywija flaga Polski...Zilian pisze:No i rodzince Ozziego a dokładnie jego żonie nie podobało się to że na scenie przy dźwiękach Troopera używają Brytyjskiej flagi.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Idioci, niestety - idioci! Szykuje się spora trasa Maiden w Ameryce Łacińskiej w marcu i kwietniu, nawet 3 tygodnie. Tam, to mają dobrze.... 
w Europie była miesięczna przecież
3 tyg to masz 12 koncertow moze. 3 meksyki,cos z ameryki srodkowej, bogota, chile, argentyna, 3 brazylie, moze montevideo i caracas i wychodzi tyle co ostatnio.....RALF pisze:Idioci, niestety - idioci! Szykuje się spora trasa Maiden w Ameryce Łacińskiej w marcu i kwietniu, nawet 3 tygodnie. Tam, to mają dobrze....
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

I dobrze Bruce powiedziałWICKER MAN pisze:Ze sceny mówił, że Maiden nie potrzebują reality shows i MTV, aby sprzedawać więcej płyt. Chyba robił też jakieś aluzje do tego, że Ozzy korzystał z telepromptera.Mr.Hankey pisze:Jak to w ogóle było z tym Ozzym, Bruce faktycznie wrzucał na niego, bo już nie pamiętam?
widać że chłopaki mają dobry spust 
rachunek z norwegii
http://uk.askmen.com/daily/photo_blog/h ... -star.html
rachunek z norwegii
http://uk.askmen.com/daily/photo_blog/h ... -star.html