Iron Maiden w interia.pl
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Re: Iron Maiden w interia.pl
FUCK YEAH!baxi100 pisze:PO prostu Up the Irons
już nie mam tu najwięcej postów

Ta na środku nie ma cycków i jakaś taka słaba jest
Ale ta w okularach niczego sobie 
Mam nadzieję, że warunki fizyczne im pozwolą dalej nagrywać ;P
UP THE IRONS !!!!

UP THE IRONS !!!!
Nawet jak Ironi się rozpadną jest jeszcze solowy Bruce, a znając jego zapał, co roku będzie wydawał płytę, a grał bedzie pewnie do 80 roku życia. A właśnie po wydaniu AMOLAD czytałem bodajże w MH, że pracuje nad solowym projektem..
Bruce to nie to samo, kilka klas niżej
Chociaż z chęcią nową płytkę bym zobaczył 
Akurat dla mnie niektore plyty Bruce'a znacznie przebijaja niektore plyty Ironow.
Tak tez wlasnie to widze- Bruce nie dosc ze jest najmlodszy( no odrobine, ale zawsze :p), to ma w sobie tyle energii, ze bedzie spiewal i spiewal. Byc moze tak jak w latach 90-tych razem z Adrianem.
Narazie jednak licze, ze Ironi z 5 lat potrzymaja :] Trasa Final Frontier, jakas wspominkowa, nowy album( wlasnie za 4-5 lat?), nowa trasa i na koniec trasa wspominkowa.
A potem juz byc moze kolejne trasy wspominkowe, ale juz niekoniecznie w takim samym skladzie i juz o mniejszym zasiegu. Np. sama Europa
Tak tez wlasnie to widze- Bruce nie dosc ze jest najmlodszy( no odrobine, ale zawsze :p), to ma w sobie tyle energii, ze bedzie spiewal i spiewal. Byc moze tak jak w latach 90-tych razem z Adrianem.
Narazie jednak licze, ze Ironi z 5 lat potrzymaja :] Trasa Final Frontier, jakas wspominkowa, nowy album( wlasnie za 4-5 lat?), nowa trasa i na koniec trasa wspominkowa.
A potem juz byc moze kolejne trasy wspominkowe, ale juz niekoniecznie w takim samym skladzie i juz o mniejszym zasiegu. Np. sama Europa
W innym składzie to niebyłoby już Maiden.ale juz niekoniecznie w takim samym skladzie
O_O Czyli "prawdziwe" Maiden powstalo w 2000 roku? Na samym poczatku spiewal Di'anno( tzn na plytach), inny byl perkusista. Janick pojawil sie dopiero po 10 latach. Bruce'a i Adriana nie bylo w latach 90-tych.ttomasz pisze:W innym składzie to niebyłoby już Maiden.ale juz niekoniecznie w takim samym skladzie
Rozumiem, ze jestes przywiazany do tych muzykow, ale czy jesli np. odszedl by Janick, a reszta chciala grac dalej, to juz nie byloby prawdziwe Maiden? Mimo, ze taki sklad byl w "zlotych latach"?
Chyba, ze rozchodzilo Ci sie o to, ze panowie sa juz za starzy na takie cos i jesli odejdzie jeden reszta juz nie bedzie chciala grac. Mozliwe, ale jak mowilem Bruce pewno wtedy skupilby sie na karierze solowej
Ironi będą wieczni oni są po prostu nie śmiertelni ;( a zresztą nie byłam jeszcze na ich koncercie to muszę pare razy ich zaliczyć jak będą w PL
UP THE IRONS \m/
-
AnarchyMen
- -#Invader

Twoja sygnaturka ma racja ^^molojuh pisze:Ale ta w okularach niczego sobie
Wracając do dyskusji.
Chłopacy mają jeszcze w pip sił zapewne a Maiden zawszę będzie istniało i nie mówcie ,że ten zespół zaczął się w 2000r. bo to wogólę nie ma sensu bo i 2 płyty Paula i 2 Blaza były świetne i będą a co do solowych płyt Bruca to ja bym go wolał słyszeć dalej w klimatach Ironów a nie w solowych kawałkach.
post rokubaxi100 pisze:Ironi będą wieczni oni są po prostu nie śmiertelni ;( a zresztą nie byłam jeszcze na ich koncercie to muszę pare razy ich zaliczyć jak będą w PL
5 - 7 lat pograją, na 40 - lecie ruszą w "Farewell Tour" 
Oni są żonaci!baxi100 pisze:muszę pare razy ich zaliczyć jak będą w PL
Gdyby nagrał coś na miarę CW, AOB albo TOS, to naprawdę byłby to kawał dobrej muzy. Tym bardziej, że Tyranny of Souls, jak dla mnie bije na głowę takie DOD.AnarchyMen pisze:solowych płyt Bruca to ja bym go wolał słyszeć dalej w klimatach Ironów a nie w solowych kawałkach.
żle mnie zrozumiałeś
po pierwsze Mam 15 lat
a po drugie kaman mi było o koncert

po pierwsze Mam 15 lat
a po drugie kaman mi było o koncert
UP THE IRONS \m/
-
Deleted User 4432
E no pewnie chłopaki ciągle są chętni na grouppiemolojuh pisze:baxi100 napisał/a:
muszę pare razy ich zaliczyć jak będą w PL
Oni są żonaci!![]()