Acid Drinkers
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Acid Drinkers
Kiedyś mi się trafiło tak, że nie działała mi jedna płyta dvd, reszta była ok. O ile mnie pamięć nie myli z "Chaos in Motion" Dream Theater. Poszedłem do sklepu z paragonem i gościu po sprawdzeniu tej feralnej płyty na sklepowym odtwarzaczu, odpakował inny egzemplarz, sprawdził tą akurat płytkę i dał mi tą dobrą. Ta niedziałająca została odesłana do hurtowni. Podejrzewam, że u Ciebie będzie analogicznie.
Jadę. Zobaczymyyankes pisze:Kiedyś mi się trafiło tak, że nie działała mi jedna płyta dvd, reszta była ok. O ile mnie pamięć nie myli z "Chaos in Motion" Dream Theater. Poszedłem do sklepu z paragonem i gościu po sprawdzeniu tej feralnej płyty na sklepowym odtwarzaczu, odpakował inny egzemplarz, sprawdził tą akurat płytkę i dał mi tą dobrą. Ta niedziałająca została odesłana do hurtowni. Podejrzewam, że u Ciebie będzie analogicznie.
Załatwione bezproblemowo w ciągu jednej minuty. Przedstawiłem problem, Pan przy mnie otworzył drugi egzemplarz (już z książeczką jak się okazało) i mi go wręczył. Tyle. Czasu tylko szkoda
Dzięki Yankes za info odnośnie tego czy w środku w ogóle coś jest
Dzięki Yankes za info odnośnie tego czy w środku w ogóle coś jest
Hit the road Jack z Wawy - http://www.youtube.com/watch?v=OgU807FWpIE
Niesamowity układ choreograficzny od 2.00
Niesamowity układ choreograficzny od 2.00
Jak wam się podoba cover "Losfer Words" Maiden 
... no i na zakończenie "Losfer Words Big 'Orra"
... i jeszcze "Nothing Else Matters" http://www.youtube.com/user/AcidBjen#p/ ... hxgCutTgfE
... na stronie tego gościa >>> AcidBjen <<< znajdziecie praktycznie całość koncertu z Hard Rock Cafe w naprawdę bardzo dobrej jakości
... wykonanie przez Ślimaka - Et si tu n'existais pas na wokalu z gitarą absolutnie KILL
http://www.youtube.com/user/AcidBjen#p/u/4/VdTVsWF-eE8
... i jeszcze "Nothing Else Matters" http://www.youtube.com/user/AcidBjen#p/ ... hxgCutTgfE
... na stronie tego gościa >>> AcidBjen <<< znajdziecie praktycznie całość koncertu z Hard Rock Cafe w naprawdę bardzo dobrej jakości
... wykonanie przez Ślimaka - Et si tu n'existais pas na wokalu z gitarą absolutnie KILL
Koncert jak pisałem był mega! Dawno nie widziałem tak bawiących się Acidów.
Tak, jak za Cześkiem średnio przepadam, tak w NEM po prostu wymiótł, nic dodać, nic ująć. Ten utwór dokładnie na takiego covera zasługuje 
W Wawie nie ma płyty w Saturnach i Empikach
Cytyję: "jeszcze nie dowieźli". No to se kupiłem...
Podobnie jak w krakowskim Saturnietomtomala pisze:W Wawie nie ma płyty w Saturnach i EmpikachCytyję: "jeszcze nie dowieźli". No to se kupiłem...
No niestety Media mamy w Wawie na obrzeżach. Saturny są w centrach handlowych. Tak więc jak moja ładniejsza połowa poszła zwiedzać buty wyskoczyłem by zakupić parę płyt. I się mega mocno zdziwiłem.
tomtomala pisze:W Wawie nie ma płyty w Saturnach i EmpikachCytyję: "jeszcze nie dowieźli". No to se kupiłem...
W empiku w Arkadii kupiłem 27.08. Dziwna ta dystrybucja.....
No ja właśnie w Arkadii dziś nie kupiłem...
znakomity wokalRALF pisze:Jak wam się podoba cover "Losfer Words" Maiden
ale SLAYER country to już przegięcie
- Dark_noldor
- -#Prodigal son

No niestety "Losfer words" na tej płycie to totalna podpucha - zagrana tylko żeby było że jest kawałek IM...ale w rzeczywistości jest nędzna miniaturkaBudziol pisze:znakomity wokalRALF pisze:Jak wam się podoba cover "Losfer Words" Maiden
ale SLAYER country to już przegięcie
No ale zawsze to coś....
Noldor, blood is on yours hands
Titus sie wypowiadał że to miał być po prostu fragment hit the road jack ale się niketórzy o prawa rzucali i w takiej formie jako oddzielny kawałek musiało sie pojawić na płycie.
DokładnieGomber pisze:Titus sie wypowiadał że to miał być po prostu fragment hit the road jack ale się niketórzy o prawa rzucali i w takiej formie jako oddzielny kawałek musiało sie pojawić na płycie.
W wywiadzie w najnowszym numerze Teraz Rocka sprawa jest wyjaśniona przez Titusa:
"To była sprawa z prawami autorskimi. Oryginalnie "Detroit Rock City" i "Losfer Words" były integralna częścią "Hit The Road Jack". W połowie numeru pojawiało się "Detroit Rock City" a całość kończyła się przeróbką Maidenów. Okazało się jednak, że prawa autorskie nie zezwalają na taki zabieg, więc trzeba było to rozdzielić."
Na koncertach grają to jako jeden kawałek tak jak miało być w oryginale.
lubię Czesława na solowych płytach, ale METALLICA to pomyłka 
a po francusku Titus nauczył się śpiewać bo brzmi jak oryginał
To Ślimak śpiewa.Budziol pisze: