Czemu Metallica?Szajba pisze:nie. Iron Maiden czy Metallica
26/11/2010 - Lady GaGa - Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 26/11/2010 - Lady GaGa - Gdańsk
aluzja do mnie ?Szajba pisze:masz może rodzinę we Wrocławiu? :>Cezarek1998 pisze:IMO ktoś kto uważa że jest fanem IM a słucha lejdi zgagi , to znaczy ze nie jest fanem IM.
@Cezarek1998
Ten 1998 to rok Twoich urodzin? To by bardzo wiele tłumaczyło
-
The Burczax
- -#Moonchild

Zapomniały woły jak cielętami były...
Kiss ? No pewnieMatek pisze:za to koncert na którym długowłosy facet z wymalowaną gębą drze ryja to jest faktycznie wyższa półka.
grubo,uwielbiam te napinki
jeszcze to mnie cieszy raz na jakis czas na tym forum 
Ciekawe jak to na wzór matematyczny przełożyć.Cezarek1998 pisze:IMO ktoś kto uważa że jest fanem IM a słucha lejdi zgagi , to znaczy ze nie jest fanem IM.
Jeżeli x = IM i y=LG to... Kurde - nigdy z matmy nie byłem mocny, ale wiem ze x nie równa się y
To ja tu widzę najstarszy jestem bo niedawno 91 lat mi stuknęło.yankes pisze:@Cezarek1998
Co do Lady Gagi to rzygam na takich "artystów" jak ona Justin Bieber czy Katy Perry co to 1 piosenkę zrobili "u ała ała ała, Gaga lałała" i już wielki hit, mega gwiazda i miliony na konto wpływają. Lubie dobrą muzę, nie tylko metal zwłaszcza starą dobrą z lat 80 więc mnie tu nie zwymyślajcie że ja jakiś true metal jestem, ale wybaczcie że nie pójdę na występ artystki z wiadrem na głowie jak gaga, czy świecącej gołą dupą jak Perry które to z niewiadomego powodu z roku na rok super gwiazdami się stali. Raczej doszli do tego drogą skandali niż talenty. Natomiast na taką Amy MacDonald to już prędzej bym poszedł.
Nie ma jak to się wyładować na forum
Pytanie - na Mansona byś poszedł? Summa summarum też się gołą dupą wypromował.Pablo1919 pisze:na występ artystki z wiadrem na głowie jak gaga, czy świecącej gołą dupą jak Perry które
I to koles a nie laska! Dopiero bezczel jeden bez wstydu! jakas zawisc przez niektorych tu przemawia? 
Pablo1919 pisze:To ja tu widzę najstarszy jestem bo niedawno 91 lat mi stuknęło.yankes pisze:@Cezarek1998
więc grzecznie przeproś...Cezarek1998 pisze:Elo wszystkim , mam 11 lat (We wtorek 12) Pochodzę z Nowych Skalmierzyc (Koło Kalisza ) Iron'ów słucham tak około 8 miesięcy , poznałem ich dzięki Tacie
Nie orientuje się jakoś super w tej muzie, ale stawianie Biebera w jednym szeregu z Gagą i Perry to ostra przesada, no ale ludzie w Twoim wieku czyli po 90stce już tak mają, że nikt im nie wmówi, że białe jest białe, a czarne jest czarne...
A dlaczego rzygasz? Co przeszkadza Tobie, że ktoś tam sobie jest i coś tam nagrywa, a ludzie tego słuchają? Dla mnie to jest zupełnie obojętne. Gaga - widziałem przelotem kawałek jakiegoś teledysku i chwilę popatrzyłem. A te dwa kolejne nazwiska to zupełnie nie wiem co to jest. Przechodzę obok, nie wnikam i tyle.Pablo1919 pisze:Co do Lady Gagi to rzygam na takich "artystów" jak ona Justin Bieber czy Katy Perry co to 1 piosenkę zrobili "u ała ała ała, Gaga lałała" i już wielki hit, mega gwiazda i miliony na konto wpływają.
No i nie idź, przecież przymusu nie maPablo1919 pisze:nie pójdę na występ artystki z wiadrem na głowie jak gaga, czy świecącej gołą dupą jak Perry które to z niewiadomego powodu z roku na rok super gwiazdami się stali. Raczej doszli do tego drogą skandali niż talenty.
www.MetalSide.pl
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Za co niby ? Co to źle że mam 12 lat ? coś ci przeszkadza ? Po prostu się wkurzyłem bo uważam że żeby słuchać lejdi zgagi i IM jednocześni nie to trzeba mieć w głowie coś ... źle .yankes pisze:
więc grzecznie przeproś...
Już się nie mogę doczekać aż bimber przejdzie mutacjeyankes pisze: Nie orientuje się jakoś super w tej muzie, ale stawianie Biebera w jednym szeregu z Gagą i Perry to ostra przesada, no ale ludzie w Twoim wieku czyli po 90stce już tak mają, że nikt im nie wmówi, że białe jest białe, a czarne jest czarne...
Naucz się czytać ze zrozumieniem. Zdanie, które zacytowałeś było skierowane do Pablo1919. Nic nie mam do Twojego wieku, który po prostu wiele tłumaczy, zrozumiesz za kilka latCezarek1998 pisze:Za co niby ? Co to źle że mam 12 lat ? coś ci przeszkadza ? Po prostu się wkurzyłem bo uważam że żeby słuchać lejdi zgagi i IM jednocześni nie to trzeba mieć w głowie coś ... źle .yankes pisze:
więc grzecznie przeproś...
Taki młody a już przepełniony nienawiścią...Cezarek1998 pisze:
Już się nie mogę doczekać aż bimber przejdzie mutacjeWtedy może skończy się kariera tego smiecia
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Po prostu nie lubię takiej muzyki , i chciałbym żeby została zniszczona , metal i rock mógłby być undergroundem , byle tylko że by pop (oczywiście taki nowoczesny) nie istniał .yankes pisze:
Taki młody a już przepełniony nienawiścią...
ale z całego zła tego świata to pop nie jest przecież najgorszyCezarek1998 pisze:Po prostu nie lubię takiej muzyki , i chciałbym żeby została zniszczona , metal i rock mógłby być undergroundem , byle tylko że by pop (oczywiście taki nowoczesny) nie istniał .yankes pisze:
Taki młody a już przepełniony nienawiścią...
a poza tym to ktoś Ty kuwa jest żeby odmawiać fanom maiden prawa do lubienia popu?
fani Iron Maiden mają prawa słuchać czegokolwiek ,ale co innego autentyczne słuchanie,a co innego pisanie by pisać, jak z koncertem Madonny gdzie każdy się wymądrzał jakie to wydarzenie, wyśmiewał tych co z tym się nie zgadzali,a koniec końców nikt na koncert nie poszedł...autentycznie lubicie? spoko, ale takie stawianie w obronie czegoś byleby tylko być po stronie "oświeconych" jest dziwne
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Na koncert zgagi przyjdzie pewnie 1/4 w koszulkach iron maiden :/ .
już chłopak nie fantazjuj, bo realnie przyjdzie tam 1/5 ludzi z tego była na AC/DC na Bemowie,więc z gustami ludzi u nas nie jest jeszcze tak źle, to że tacy artyści są promowani ile się da nie znaczy że mają jakąś mega-widownię
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Obyś miał racjęIM_Power pisze: bo realnie przyjdzie tam 1/5 ludzi z tego była na AC/DC