The Final Frontier World Tour 2011
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour 2011
a też może być 
What a dream, when will it end? And will I transcend?
ale będzie SONI, a właściwie będą :/
szkoda, może jeszcze coś innego będzie wymyślone, ale to pewnie moje naiwne myślenie, mogli by przemyśleć trasę pod względem obiektów
What a dream, when will it end? And will I transcend?
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Wiesz, nieglupia sprawa - byloby naprawde fajnie, ale Wicker ma inne dane, niestety:/ A jemu bardziej wierze;)Gustava pisze:szkoda, może jeszcze coś innego będzie wymyślone, ale to pewnie moje naiwne myślenie, mogli by przemyśleć trasę pod względem obiektów
Żeby tylko set był choć trochę ciekawy,a nie 5/6 kawałków z najnowszej +najbardziej oczywiste klasyki nie wymagające większego przygotowania jak Wrathchild,Sanctuary,Run to the Hills,Fear of the Dark ...
Akurat taki Fear jak dla mnie musi być, tak samo Iron Maiden i Hallowed. A reszta fakt, mogłaby sie zmienić. Fajnie byłoby gdyby zagrali całą nową płytę
zamiast Feara wolałbym Phantoma, a zamiast Troopera Die With Your Boots On itd.
cała płyta? no..w sumie nie głupie, bo wtedy zagraliby Isle of Avalon,a bardzo bym chciał usłyszeć
cała płyta? no..w sumie nie głupie, bo wtedy zagraliby Isle of Avalon,a bardzo bym chciał usłyszeć
Też bym się cieszył z całej płyty.
No Chances - 5/6 kawałkow + klasyka, bo tej się fani dopraszają...
zgadza się ...
- Emilio
- -#Lord of the flies

RALF pisze:No Chances - 5/6 kawałkow + klasyka, bo tej się fani dopraszają...
Super, w secie musi byc równowaga miedzy starociami a nowymi numerami. Nie chciałbym seta składajacego sie w 3/4 z nowej płyty...Budziol pisze:zgadza się ...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
ale taki będzie max 5 nowych kawałków z FF
marzenie żeby było coś z ery Blaze jeszcze niegranego z Brucem
marzenie żeby było coś z ery Blaze jeszcze niegranego z Brucem
Wystarczy nawet jak coś granego dadzą.
Większość fanów woli klasykę, mnój kolega uważą na przykład, że powinni grać samą klasykę i ewentualnie 1/2 nowe utwory, więc 5/6 z TFF to i tak sporo.
Większość fanów woli klasykę, mnój kolega uważą na przykład, że powinni grać samą klasykę i ewentualnie 1/2 nowe utwory, więc 5/6 z TFF to i tak sporo.
Mogliby już z łaski swojej, parę nowych koncertów ogłosić. Na IronMaidenBrasil podali, iż w Indonezji mają zagrać w Jakarcie i na Bali, podobno w Korei, Malezji, Singapurze i ... w Chinach, także. Zobaczymy, co się urodzi z tych "przecieków". 
prawdę mówiąc lekko obojetne mi to jest, niech dają europejskie daty 
- Emilio
- -#Lord of the flies

Jak zagraja w Chinach to robimy koleją transsyberyjską forumowy wyjazd 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Dla mnie satysfakcją jest już sama wiadomość podbijania przez Maiden kolejnych, dziewiczych terytoriów. W sprawie koncertu w Chinach rozmowy toczą się od 2002-ego roku...
Ja chcę Czechy!!
Czechy obok Polski muszą być... z SONI 
No kurde na Singapur, bali, Malezje Tajlandie, to sie bede krzywil ostro bo dokladnie cala zeszla zime tam przesiedzialem..............moglem se ta wycieczke na ta zime zaplanowac :/ No ale jakby grali w Kuala Lumpur to kurde jak u mnie w domu prawie, ja ta miescine mam lepiej opanowana niz Warszawe
Jak chyba pisalem wczesniej......jedenz technicznych maiden potwierdzil mi bangkok. Tzn mowil mi ze wydaje mu sie ze tam zagraja, wiec na 100% cos jest na rzeczy. Indonezja jest o tyle prawdopodobna, ze Maiden bylo tam na przystanku w 2008 roku lecac z indii do australii i mozliwe ze pochytali tam jakies kontakty, sprawdzili ewentualne miesce koncertu...... Szczerze nie wiem gdze by na tym bali mieli grac, bo to raczej same turystyczne resorty, a pozatym kawalek w glab wyspy sa juz dosc "dziewicze" gorzyste porosniete dzungla tereny.................
Jak chyba pisalem wczesniej......jedenz technicznych maiden potwierdzil mi bangkok. Tzn mowil mi ze wydaje mu sie ze tam zagraja, wiec na 100% cos jest na rzeczy. Indonezja jest o tyle prawdopodobna, ze Maiden bylo tam na przystanku w 2008 roku lecac z indii do australii i mozliwe ze pochytali tam jakies kontakty, sprawdzili ewentualne miesce koncertu...... Szczerze nie wiem gdze by na tym bali mieli grac, bo to raczej same turystyczne resorty, a pozatym kawalek w glab wyspy sa juz dosc "dziewicze" gorzyste porosniete dzungla tereny.................