oby nie Bemowo, tylko stadion
na jesień halówka po Niemczech byłaby SUPER!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Dokładnie tu: http://www.eventim.de/iron-maiden-ticke ... w&kuid=293RALF pisze:Myliłem się www.eventim.de - tam była informacja.
Skąd masz te plotki o Sonisphere na jakimś polskim stadionie?RALF pisze:Sonisphere w Polsce to tylko kwestia czasu, ostatnio krąży plotka o koncercie na jakimś ogromnym stadionie, może Śląski - na 45,000 wystarczy i jeszcze będzie luz!
Tylko, że Telenor to dosyć duża hala... W zasadzie kryty stadion mieszczący do 25 tys. ludzi na koncertach.remi pisze:Jak na razie najlepszy wybór to Oslo, wizzair leci w środe rano, wieczorem koncert i powrót piątek, więc mozna w czwartek coś pozwiedzać:P . Koszt około 150zł, ale najbardziej podoba mi się że to hala Telenor, no cóż trzeba czekać na resztę ciekawe czy hala w Dortmundzie ma jakieś szanse
Jakby Sonisphere trwało u nas 2 dni to takie Linkin Park (ew. Rammstein) jako drugi headliner byłoby optymalne. Avenged Sevenfold, Trivium, Bullet For My Valentine czy Stone Sour to tylko niektóre z możliwych supportów.RALF pisze:Dużo zależy od pozostałych grup zaproszonych na Sonisphere. Słychać o Linkin Park, może Avanged Sevenfold, Rammstein... Taka paczka + Maiden jako headliner i na te 45,000 można liczyć.
to i tak mi to obojętne tylko szkoda że aż 400zł trzeba na to wywalić i to jest właśnie bzdura festivali, zamiast własnego konertu :/WICKER MAN pisze:Avenged Sevenfold, Trivium, Bullet For My Valentine czy Stone Sour to tylko niektóre z możliwych supportów

Big Four to też żadna wielka rewelacja... Oglądanie rudzielca przez godzinę potrafi wymęczyć jak cholera...Budziol pisze:co innego był BIG FOUR
Dlatego fajnie jakby ta halówka po Niemczech (co jej na pewno nie będzie) była. Coprawda bilety w Niemczech są dość drogie (bilet na AC/DC w Dreźnie kosztował chyba tyle, co czeska soni, pozatym mieszkam na granicy i swoje wiem), ale wolę wywalić nawet z 200zł na samo maiden w hali, niż więcej na błoto, nudne supporty i trzymanie miejsca, przez 10h.Budziol pisze:w sumie na supporty tak bardzo nie liczę bo jesli ma to być coś pokroju
to i tak mi to obojętne tylko szkoda że aż 400zł trzeba na to wywalić i to jest właśnie bzdura festivali, zamiast własnego konertu :/WICKER MAN pisze:Avenged Sevenfold, Trivium, Bullet For My Valentine czy Stone Sour to tylko niektóre z możliwych supportów
co innego był BIG FOUR
to na jaką cholerę odwiedzasz ten temat? A potem sam zaczynasz spekulować :]IM_Power pisze:Zresztą takie wasze spekulacje zabijają tą przyjemnosć czekania i człowiek zaczyna narzekać.
Mam nadzieję, że nie będzie WrathchildZilian pisze:Ja liczę że zagrają jak najwięcej nowego materiału a resztę koncertu będą stanowiły utwory które są mniej znane ale w niczym nie odstępują swoim wielkim "kolegom". Bo granie ciągle TNOTB FOTD, RTTH czy nawet samego Iron Maiden przestało mi się już podobać. Fakt są to świetne utwory i wypadają bardzo fajnie na żywo ale w swoim dorobku maja bardzo wiele innych świetnych kawałków.
Prowlera na żywo nie słyszałem ale gdy słucham nagrania z Best Over Hammersmith to jak leci Prowler ciary mnie przechodzą mistrzowskie wykonanieLando pisze: Mam nadzieję, że nie będzie WrathchildLubię ten kawałek, ale w tym roku w przeciągu miesiąca słyszałem go live 3 razy
(Bruce w Budapeszcie, Di Anno w Lublinie i Ripper Owens w Warszawie) i mi się przejadł
ale Prowler czy Phantom Of The Opera byłby okej
masz rację w ogóle, straciłem jakiś czas temu ochotę by pisać na tym forum ,nie tylko na tym zresztąBudziol pisze:to na jaką cholerę odwiedzasz ten temat? A potem sam zaczynasz spekulować :]IM_Power pisze:Zresztą takie wasze spekulacje zabijają tą przyjemnosć czekania i człowiek zaczyna narzekać.
Nie czytasz, nie denerwujesz się - proste!