A przepłacać jak reszta kapel Ci lata musisz przyznać ze bez sensu.
Ale nie ma póki co spekulować poczekajmy na daty, miejsca, zespoły, konkrety i wtedy będziemy myśleć
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Przecież RHCP nigdy nie zagraliby jako support! Jak już będą headlinerem drugiego dnia, ale na razie wszystko to tylko pogłoski i plotki. Akurat Priest pasowaliby do Maiden, nie gadaj.Budziol pisze:dokladnie, tu była genialnie dobrana piątka, ale dajmy na to przed MAIDEN grają papryczki czy choćby JP i dla jednych to spełnienie marzeń, a dla mnie wydanie kupy kasy żeby tylko przeczekać do Maiden
z tego co się orientowałem to Oslo się opłacało, wizzem do 150 zł by lot kosztował, minusem byłby termin, w środe rano lecisz, wieczorem koncert i w piatek wylot. Myślę że może poczekamy na europejskie trasy i za kasę wydaną w Skandynawii, można opcykać jakieś gigi wokół Polskiryju pisze:A orientujecie się, jak będą dystrybuowane bilety na kraje skandynawskie, na początek lipca? Eventim? I jak z cenami lotów tanimi liniami (Ryanair, Wizzair) w tym okresie, bo póki co ich kalendarz kończy się w okolicach wiosny?

Źródło?RALF pisze:Chodzą słuchy o stadionowych koncertach w UK, Glasgow i Londyn...to prawie jakby w Polsce
a nie po UK?WICKER MAN pisze:Jak na razie nie ma żadnych przecieków odnośnie trasy po UK...

Nie myślałeś, żeby udostępnić je Deleted User 804owi i wymienić z aktualnym z głównej?Prowadzę na własny użytek "Kalendarium IRON MAIDEN 1975 - 2011". Spisy koncertów, skany biletów i posterów, przedruki relacji i recenzji, starych artykułów.
Aż do soni, to zdaje sie pewneNa POLSKĘ, trzeba nam będzie trochę poczekać.