Nie nie boję się, że tak zrobi. Co jak co ale akurat Budziol wydaje mi się być osobą szanującą zasady panujące pośród taperów. Ja niestety jestem typowym zasysaczem - nie mam sprzetu by nagrywać koncerty. Szanuję natomiast zasady, że nie przerabia się na mp3. Nie chcę się na 100% podpisywać za Budziola, ale myślę, że tego nie zrobi.Nie boisz się, że Budziol przerobi to na mp3 i wrzuci na dime?
Pytania dotyczące bootlegów
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Pytania dotyczące bootlegów
no pewnie ze nie!
ktos sobie nie zyczy, to nie. Nagrywa bootleg, wiec ma do tego prawo, które uszanuje.
Notabene przemawia przez mnie prywata, chce zobaczyć i usłyszeć ten koncert, sam dla siebie, a nie żeby go potem rozprowadzać.
Co innego oczywiście jakby ktoś go szukał jak ja. Wtedy chętnie się podzielę
ktos sobie nie zyczy, to nie. Nagrywa bootleg, wiec ma do tego prawo, które uszanuje.
Notabene przemawia przez mnie prywata, chce zobaczyć i usłyszeć ten koncert, sam dla siebie, a nie żeby go potem rozprowadzać.
Co innego oczywiście jakby ktoś go szukał jak ja. Wtedy chętnie się podzielę
-
Moonchild_
ja go już mam , koncert zarejestrowany w Porto Alegre... ale nic szczególnego publika praktycznie wyciszona , i nie widoczna na nagraniu , sam Bruce zbytnio się nie przyłożył nawet...Budziol pisze:http://www.allegro.pl/ite...n_2008_dvd.html
no ludzie jeszcze w jakiej cenie
Kto to licytuje
przede wszystkim to nie handluje sie bootami i to jeszcze w sklepie?
-
El Dorado
wykresy wykresy wykresy!!! Kiedy się tego nauczycie?!Moonchild_ pisze:ja go już mam , koncert zarejestrowany w Porto Alegre... ale nic szczególnego publika praktycznie wyciszona , i nie widoczna na nagraniu , sam Bruce zbytnio się nie przyłożył nawet...
to zgłoś tę aukcje do allegro i skasująBudziol pisze:przede wszystkim to nie handluje sie bootami i to jeszcze w sklepie?
Tobink pisze:wykresy wykresy wykresy!!! Kiedy się tego nauczycie?!Moonchild_ pisze:ja go już mam , koncert zarejestrowany w Porto Alegre... ale nic szczególnego publika praktycznie wyciszona , i nie widoczna na nagraniu , sam Bruce zbytnio się nie przyłożył nawet...
z drugiej strony jak są frajerzy którzy kupują takie booty chałupniczą metoda zrobioneTobink pisze:wykresy wykresy wykresy!!! Kiedy się tego nauczycie?!Moonchild_ pisze:ja go już mam , koncert zarejestrowany w Porto Alegre... ale nic szczególnego publika praktycznie wyciszona , i nie widoczna na nagraniu , sam Bruce zbytnio się nie przyłożył nawet...
to zgłoś tę aukcje do allegro i skasująBudziol pisze:przede wszystkim to nie handluje sie bootami i to jeszcze w sklepie?
-
Moonchild_
ja go nabyłam drogą wymiany , tyle kasy za zwykłego boota w życiu bym nie dała ...
Istnieje bardzo dobrej jakości bootleg "Run To Interlagos" również w wersji audio jako"Sound Of 100.000 Voices". Film można sobie ściągnąć z YouTube, co do audio - czy ktoś nie wie gdzie to można zdobyć w wersji fizycznej z poligrafią, jeśli ktoś to ma, chętnie odkupię, nawet kopię. Wydawnictwo upamiętnia wspaniały spektakl jaki dali 15 marca 2009, na Autodromo De Interlagos w Sao Paulo. Szkoda, że MAIDENI nie wydali tego oficjalnie, imponujący koncert!
mam pytanko ma ktos DVD Sounds from Lodz 11.02.2010 DEPECHE MODE?
albo wie skad to wziac?
albo wie skad to wziac?
ma ktoś może koncert z NY 2DVD MAIDEN z tego roku?
Odświeżam. Czy wie ktos gdzie mozna sciagnac dvd z MSG ?? Czopki na YouTube oferuja za kase. Ale widzialem juz w spisach bootów paru osob z Polski tę pozycję.
ja sciagnalem z yt w najwyzszej jakosci, polaczylem to i jak se walnalem przez PS3 na tv to jest zaskakujaco dobrze 
Jaki jest najlepszy bootleg z trasy 'A Matter of Life and Death'? Istnieje jakaś możliwość ściągnięcia go skądś ot tak?
Kevin18 pisze:http://rapidshare.com/#!download|449tg| ... rar|102166
Koncert z Norwegii . Globen . Najlepszy koncert na trasie. Jakość radiowa ( czyli 6/6 ) . Bruce w formie , album odegrany z polotem. Żeby na innych koncertach tak się Bruce'owi chciało jak na tym.
Polecam !
Dzięki :*
Ma ktoś może coś z tego koncertu, albo coś w dobrej jakości z tej części trasy?
http://www.youtube.com/watch?v=VNiJCgPkLbg
http://www.youtube.com/watch?v=VNiJCgPkLbg
A ja mam pytanie o najlepszy koncert wideo z trasy AMOLAD i tej letnio jesiennej z zeszłego roku i tutaj może głupie pytanie, ale skąd można takowy bezproblemowo zdobyć
bardzo dobry jest z NJ 12.oct.2006 bez problemu mozna go ściągnąć z dimeadozen chocby
Dzięki. zacząłem sobie ciągnąć NY ale z 2010 i dopiero teraz zauważyłem, że jest w wersji NTSC. W dzisiejszych czasach to stwarza jeszcze jakieś problemy?