A Ty cvo masz w podpisie?WICKER MAN pisze:Szajba, jestem ciekaw kiedy dostaniesz warna za reklamowanie innych serwisów w sygnaturze co jest niezgodne z regulaminem.![]()
inny serwis
EDIT: z reszta ja też xD połowa userów reklamuje tzw inne serwisy xD
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
A Ty cvo masz w podpisie?WICKER MAN pisze:Szajba, jestem ciekaw kiedy dostaniesz warna za reklamowanie innych serwisów w sygnaturze co jest niezgodne z regulaminem.![]()
Uooo kutfa.Szajba pisze:bardzo chętnie pokażę któremukolwiek jakim "kozakiem" jestem. wpadnij który na jakikolwiek koncert.
Spoko spoko, niezależnie od tego kto miałby zebrać "bęcki" impreza skonczy sie tak jak tu: http://www.youtube.com/watch?v=qD7wCja5 ... re=relatedmimski pisze:Uooo kutfa.Szajba pisze:bardzo chętnie pokażę któremukolwiek jakim "kozakiem" jestem. wpadnij który na jakikolwiek koncert.Szajba rzuca rękawice. Kto ośmieli się ją podnieść i stanąć do pojedynku na śmierć i życie o honor, sławę i 70 dziewic?
Nie wiem co było w usuniętych tematach, mało mnie to zresztą interesuje. Ja tylko skomentowałem jego post w tym temacie, który jest jakąś tragifarsą.VeeKing pisze:jak dla mnie to Ci ktorzy zaczeli ta dyskusje powinni dostac po warnie. Niech mi ktos pokaze czym zawinił Szajba bo nadal nie rozumiem
szajba pisze:O CO KURWA KAMAN?
cytując regulamin:szajba pisze:grzecznie KURWA prosze
Mnie tam jego nowe skille nawet nie przeszkadzają jakoś szczególnie.2. KWESTIA PRZEKLINANIA
- Zabrania się stosowania wszelkich wulgaryzmów!
Szajba pisze:bardzo chętnie pokażę któremukolwiek jakim "kozakiem" jestem. wpadnij który na jakikolwiek koncert.

Przyznaj się, te dziewice Cię zachęciły?El Dorado pisze:po prostu podnoszę rzuconą rękawicę i nie mam zamiaru tutaj nic więcej pisać!
oby dotrzymał słowaEl Dorado pisze:nie będę kontynuował tego tematu.
Tomuś jak Cię lubię...tomtomala pisze:Budziol wdaje się w dyskusję o oszukiwaniu na allegro, po czym wypunktowany stwierdza, że umywa ręce bo nie on zaczynał temat.