Księga Skarg i Wniosków

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

El Dorado

Re: Księga Skarg i wniosków

Post autor: El Dorado »

Z Szajbą to jest tak, że wszystkich bawią te jego napinki, więc czemu nie poprawić sobie humory?
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: tomtomala »

Budziol pisze:Yankes zamknął temat, a Deleted User 804 otworzył, ale dokładnie mu wyjaśnił w admizone dlaczego.
Ja nie mam uwag do słuszności a do stylu. Działacie jak PiS - każdy swoje bez informowania opinii publicznej. Ja nie mam wstępu na adminzone więc skąd mam wiedzieć co Wam przyświeca przy zmianach.
Budziol pisze:My jesteśmy moderatorami, ostatnie zdanie ma Deleted User 804.
Tego też nie podważam - tylko byście napisali czemu wprowadzacie zmiany. Bo teraz zobacz jak to wygląda - yankes zamyka temat, Deleted User 804 go otwiera. Czyli co - mam od tej pory zdanie yankesa olewać? Jest to niewątpliwe podważanie autorytetu jednego z moderatorów.
cellman pisze:tomtomala stary jesteś
Ale mi pojechałeś - no aż taki stary to nie jestem... chyba
cellman pisze:nie możesz sobie odpuścić tego Szajby. Wyzuluj.
Ale poczekaj. Założył temat - więc zapytałem zgodnie z tradycją przy jego tematach. Czy ja się rzucam jak jest "poka cycki"? Taki sam przykład. Zamiast zażartować ten mi z wpychaniem postów gdzieś tam wyjeżdża. I to ja przeginam?
cellman pisze:E: aha, i czy jestem wystarcząjąco długo na forum żeby tak pisać?
Sorry za tę uwagę. Przyjmuję tę krytykę i już więcej nie będę tak wjeżdżał. Przepraszam jeszcze raz.
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

tomtomala pisze:Ja nie mam uwag do słuszności a do stylu. Działacie jak PiS - każdy swoje bez informowania opinii publicznej. Ja nie mam wstępu na adminzone więc skąd mam wiedzieć co Wam przyświeca przy zmianach.
W tym momencie przecież nie ma żadnej zmiany. Zawsze staramy się pilnować by forum trzymało jako taki poziom a to co wyprawiało się w tym temacie ewidentnie odbiegało od naszego zamierzonego celu.
tomtomala pisze: Czyli co - mam od tej pory zdanie yankesa olewać? Jest to niewątpliwe podważanie autorytetu jednego z moderatorów.
patrzysz na to ze złej strony. Nikt z nas nie siedzi non stop na forum i jeśli coś się dzieje to pierwsza osoba która to zauważy w jakiś sposób reaguje. W tym wypadku było to słuszne zamknięcie tematu przez yankesa by was trochę ostudzić, a później ja go oczyściłem z postów o wątpliwej wartości i ponownie otworzyłem z nadzieją ze sytuacja się nie powtórzy.

Nikogo tu chyba nie wpienia się tak łatwo jak szajbę, ale nie rozumiem jaki macie w tym interes. Pisanie bzdur tylko po to by kogoś zdenerwować? Na pewno ja na coś takiego na tym forum nie pozwolę. Jeśli ktoś ma kłopoty w zachowaniu się jak człowiek w stosunku do drugiej osoby i czerpie radość z jej krzywdzenia to radzę jak najszybciej zgłosić się do specjalisty bo może jeszcze nie jest za późno.
BTW – ogarnąłeś już temat z linkami?. No nie, bo wczoraj VeeKing Tobie pokazał, że sytuacja ma nadal miejsce
Z tych co nadal są w podpisach zdaje mi się że zostało tylko parę pierdół w stylu flightmemory czy linki do waszych myspaców, facebooków i innych tego tupu badziewi by łatwiej wam było jakoś się zintegrować, pochwalić zainteresowaniami itp. Natomiast z linkami "komercyjnymi" albo poszliśmy na wymianę, albo wyleciały. Jeśli cokolwiek zostało to jakieś małe niedopatrzenie które wcześniej czy później się wyłapie.
Awatar użytkownika
cellman
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: cellman »

tomtomala pisze:
cellman pisze:tomtomala stary jesteś
Ale mi pojechałeś - no aż taki stary to nie jestem... chyba
cellman pisze:nie możesz sobie odpuścić tego Szajby. Wyzuluj.
Ale poczekaj. Założył temat - więc zapytałem zgodnie z tradycją przy jego tematach. Czy ja się rzucam jak jest "poka cycki"? Taki sam przykład. Zamiast zażartować ten mi z wpychaniem postów gdzieś tam wyjeżdża. I to ja przeginam?
cellman pisze:E: aha, i czy jestem wystarcząjąco długo na forum żeby tak pisać?
Sorry za tę uwagę. Przyjmuję tę krytykę i już więcej nie będę tak wjeżdżał. Przepraszam jeszcze raz.
Hehe, a co ja Ci jechać chciałem? 30 lat masz to powinieneś dojrzałością zaświecić, a nie szczeniackimi zaczepkami. To jest dopiero pojazd. Nikogo nie przepraszaj. Szajba jest jaki jest, porywczy może, i co? Czuły na pewne rzeczy. Twoje głupie zaczepki to zmienią? Wyluzujcie wszyscy. Robi facet sobie coś, angażuje się, wykażcie lepszą inicjatywę. Tak jak mówiłem, coś mnie nie obchodzi, nie interesuje? Nie ruszam, nie piszę pierdół, żeby prowokować.
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

Post autor: VeeKing »

cellman, chwała Ci za to :P jeden normalny :P widzę, że nadal na tym forum można dostać bana za pierdoły :mryellow: nic sie nei zmienilo :P
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: tomtomala »

Dobra Deleted User 804 - odpuszczam. Nie dogadamy się postami. Na najbliższym koncercie, gdzie się razem spotkamy, postaram się Tobie wytłumaczyć o co mi chodzi. A na razie wyloozuje i będę grzeczny i miły.
Awatar użytkownika
DARTH
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: DARTH »

Poluzujcie rajty trochę chłopy! Niech krew dojdzie wszędzie tam gdzie powinna i przewietrzy niektóre umysły! Tak z boku to naprawdę brzydko wygląda! Przychodzi nowy taki jak ja i trochę brzydko pachną mu takie akcje na forum bądź co bądź muzycznym a nie kibolskim ....
Dziwnie to wygląda i trochę zniechęca! :facepalm: Załatwiajcie takie sprawy na priv albo po męsku twarz w twarz a w necie to niech się dzieciaki na interii napinają .....
Awatar użytkownika
mimski
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: mimski »

Ale chyba nikt tu się nie gorączkuje z wyjątkiem szajby. :) Poniosły go emocje za co został wyśmiany. A potem toczyła się już normalna wymiana poglądów, na temat działania administracji. Nie widzę w tym nic złego, ani tym bardziej "kibolowiskiego". Chłopaki wymienili poglądy i wszystko jasne. A wyjaśnianie sprawy na priw nie jest wskazane bo wymiana poglądów dotyczy osób które forum zarządzają, a zatem funkcjonowania forum.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Awatar użytkownika
Szajba
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Szajba »

poniosły mnie emocje? a jak mnie mają emocje nie ponosić, jak jakaś zgraja debili, których największym życiowym osiągnięciem jest wypicie 10 piw, wyśmiewa to co robię, nie mają kompletnie żadnego doświadczenia w tej materii?

mimiski, bywasz w Katowicach, chętnie się z Tobą spotkam. Jeśli oczywiście spotkanie z kimś takim jak ja, jest dla Ciebie możliwe
już nie mam tu najwięcej postów :roll: :evil:
Awatar użytkownika
mimski
-#Assassin
-#Assassin

Szajba pisze:poniosły mnie emocje? a jak mnie mają emocje nie ponosić, jak jakaś zgraja debili, których największym życiowym osiągnięciem jest wypicie 10 piw, wyśmiewa to co robię, nie mają kompletnie żadnego doświadczenia w tej materii?
Nie wiem, to są Twoje sprawy. :) Mnie rozbawił Twój post po prostu. Co było przyczyną, nie wiem i nie bardzo mnie to interesuje. Po prostu byłem pod wrażeniem mocnego wejścia i tych rewelacyjnych konstrukcji zdaniowych.
mimiski, bywasz w Katowicach, chętnie się z Tobą spotkam. Jeśli oczywiście spotkanie z kimś takim jak ja, jest dla Ciebie możliwe
Od 3 miesięcy w zasadzie nie i w nabliżeszj przyszłości nie przewiduję tam być, chyba że przejazdem, albo na jakąś imprezę u moich ziomów. A czemu spotkanie z kimś takim jak Ty miałoby być niemożliwe? I co by z niego miało wyniknąć?
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

tomtomala pisze:Budziol napisał/a:
Yankes zamknął temat, a Deleted User 804 otworzył, ale dokładnie mu wyjaśnił w admizone dlaczego.

Ja nie mam uwag do słuszności a do stylu. Działacie jak PiS - każdy swoje bez informowania opinii publicznej. Ja nie mam wstępu na adminzone więc skąd mam wiedzieć co Wam przyświeca przy zmianach.
tylko nie PiS ;) mamy obowiązek tłumaczyć się ze wszystkiego co robimy?

Deleted User 804 Ci to wytłumaczył dosyć dokładnie i wg mnie logicznie.
Yankes zauważył pierwszy zadziałał, potem Deleted User 804 otworzył już na normalnych i zdrowych zasadach.
Maiden koncertów nie ogłasza to ludziom się nudzi i szukają problemów ;)
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

... Budziol zamknij temat na jakiś czas niech ludzie portku zluzują :lol:
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

już niech nikt nic nie zamyka ;)
myślę że już jest luz
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

Jak ktoś zaraz wyskoczy, że jest za PO to będzie dalej xD
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

ale jest zakaz politykowania na forum :)

tu nie miejsce i czas na to
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

Zwolennik PiSu już jeden est xD teraz czekać na inne opcje polityczne i bedzie jak w sejmie xD zakaz może i jest ale ktoś kto zacznie zawsze sie znajdzie :P Ja nie ujawniam za kim jestem ;) powiem jedno NIE ZA PiSem :P
Awatar użytkownika
Lando
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Lando »

Ja tam uważam, że fajnie, że Szajba działa i coś organizuje. Duży plus dla niego, bo dzięki takim imprezom wiele zespołów może się pokazać trochę szerszej publice. Promuje muzykę rockową i metalową i git :)
Co do jego postu, fakt, bluzgi były niepotrzebne. Ale to moje zdanie.
A co do tematu koncertu, może zamknięcie go było niepotrzebne, ale uprzątnięcie wątków i oczyszczenie dyskusji z niektórych postów jak najbardziej. Bo odbiegały one od meritum :) Także chwała czujnej administracji :)

P.S. Co do polityki to ja mogę się ujawnić - należę do Platformy Obywatelskiej w Łodzi :)
Night Mistress Fan Club Łódź
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

Lando pisze:Ja tam uważam, że fajnie, że Szajba działa i coś organizuje. Duży plus dla niego, bo dzięki takim imprezom wiele zespołów może się pokazać trochę szerszej publice. Promuje muzykę rockową i metalową i git :)
Co do jego postu, fakt, bluzgi były niepotrzebne. Ale to moje zdanie.
A co do tematu koncertu, może zamknięcie go było niepotrzebne, ale uprzątnięcie wątków i oczyszczenie dyskusji z niektórych postów jak najbardziej. Bo odbiegały one od meritum :) Także chwała czujnej administracji :)

P.S. Co do polityki to ja mogę się ujawnić - należę do Platformy Obywatelskiej w Łodzi :)
Chwała Łódzkiej ekipie :jee:
Awatar użytkownika
mimski
-#Assassin
-#Assassin

Lando pisze: P.S. Co do polityki to ja mogę się ujawnić - należę do Platformy Obywatelskiej w Łodzi :)
Wspieramy Cię. :P
Awatar użytkownika
Puszek123
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Puszek123 »

mam pytanie dlaczego gdy wysyłam PW to to nie wysyła sie odrazu??
IRON MAIDEN
ODPOWIEDZ