The Final Frontier World Tour 2011
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour 2011
Właśnie, mam taką prośbę. To jest dokładna nazwa miejsca koncertu w Kolumbii. Co to za obiekt, jakiś plac, stadion....
Gdyby ktoś pomógł....
Widać musi im się to opłacaćhellrider pisze:myślałem, że w tym roku zahaczą też o biegun, podobno pingwiny pisały petycję.
tak poważnie to na cholere im aż 7x Australia i 6x Brazylia ;p
Ty to Ralf masz problemyRALF pisze:Właśnie, mam taką prośbę. To jest dokładna nazwa miejsca koncertu w Kolumbii. Co to za obiekt, jakiś plac, stadion....Gdyby ktoś pomógł....
![]()
Z historią obiektu i metrażem? ;]RALF pisze:Właśnie, mam taką prośbę. To jest dokładna nazwa miejsca koncertu w Kolumbii. Co to za obiekt, jakiś plac, stadion....Gdyby ktoś pomógł....
a zauważyliście, że daty koncertów są na luty, marzec, kwiecień ( tu dwu miesięczna przerwa) i lipiec ?
może koncerty w Europie (w tym gdzieś blisko Polski
) będą właśnie w maju i czerwcu ?
może koncerty w Europie (w tym gdzieś blisko Polski
Tak prawie jak mam maturę i egzamin zawodowy 
Cały układ wydawania wiz jest tak zrobiony, że nawet mieszkając w Warszawie lepiej zdać się na biuro podróżySzymon pisze:Jak ktos mieszka w Wawie to jeszcze moze sobie pozwolic na dreptanie do ambasady i wize sobie tanio wychodzi,
W maju może być UK dalej - Europa.... 
mi by sie podobało gdyby zagrali w Czechach lub w Niemczech po 10 czerwca 
z głównej:

Mi się taki odzew do Polish fans zamarzyłUK fans - don't worry, we most certainly haven't forgotten you... you're next!!
Niespodzianki nie ma, już jakiś czas temu były plotki, że w 1. poł. 2011 będzie trasa z Ed Force One, czyli Ameryka Południowa, Australia, Azja itd.
Czekamy dalej.
Czekamy dalej.
no wiesz, że wyróżniają swoich rodaków to nie ma się co dziwićttomasz pisze:z głównej:Mi się taki odzew do Polish fans zamarzyłUK fans - don't worry, we most certainly haven't forgotten you... you're next!!
ładny Edek promujący nową trasę

Nowy Eddie zaczyna mi przypominac stwory z mitologii CthulhuBudziol pisze:ładny Edek promujący nową trasę
Ostatnio zmieniony czw lis 04, 2010 6:10 pm przez Emilio, łącznie zmieniany 1 raz.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
na pewno taką koszulkę kupię z aktualnej trasy 
fajna gitarka
fajna gitarka
hmmm dziwny ten Edek z jeszcze dziwniejszą gitarą xD
Na głównej widnieje mały banner: '11 november : 12 noon' i w tle 'Union Jack' także wiemy już kiedy podadzą datę/y UK 
a po nich już tylko Europa zostaje 
może jeszcze w listopadzie poznamy daty
może jeszcze w listopadzie poznamy daty
wybornie, pozostaje poczekać te pare dni 
no choc poki co tylko UK
mi właśnie tylko o UK chodzi, innych krajów nie biorę pod uwagę, chyba że nadarzy się okazja