Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 804
Re: Księga Skarg i wniosków
wiadomość jest od razu wysyłana, tyle ze do folderu "wysłane" trafi dopiero jak jej odbiorca zaloguje się na forum i zostanie mu doręczona.
bo w wyslanych bedzie wtedy jak ktos odbierze 
chciałem spytać dlaczego forum ma wyłączony Shout Box ? Myślę że to jest fajna opcja do totalnego OT i ogólnego pospamowania sobie przy piwku! To w pewnym sensie też integruje ludzi na forum! 
SB byl, ale malo kto tego uzywal. Do "pospamowania" masz offtopownie
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Właśnie, ja tez chce SB 
fixedKro pisze:Do "pospamowania" masz całe forum
a tak poważnie to po kiego czorta?
już nie mam tu najwięcej postów

Panowie! SB nie zajmuje nie wiadomo ile miejsca (rozmiar można zdefiniować), ustawia się np. na zapamiętywanie tylko ostatnich 100 wpisów dajmy na to max do 30 dni wstecz i zawsze można sobie wieczorem pogadać jak na czacie! Jest też łatka dla phpbb2 by Przemo że SB sam się odświeża
Fajna sprawa! na swoim forum mam to i nikomu nie przeszkadza a zdarza się że i tydzień tam nikt nic nie napisze! Są czasem pytania lub sprawy których nie chcę ze względu na ich błahość nawet poruszać w wątkach! SB jest do tego odpowiednim miejscem
Chyba miło wejść rano na forum i przeczytać choćby "miłego dnia" czy "dzień dobry". 
-
Deleted User 804
był SB i albo nie był używany, albo były w nim takie idioctwa że trzeba było kasować. Może za ileś czasu znów go włączymy
zaręczam Ci, że tutaj takich zwrotów nie uświadczysz.:DARTH:. pisze: Chyba miło wejść rano na forum i przeczytać choćby "miłego dnia" czy "dzień dobry".
już nie mam tu najwięcej postów

- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Dzień dobry!Szajba pisze:zaręczam Ci, że tutaj takich zwrotów nie uświadczysz.:DARTH:. pisze: Chyba miło wejść rano na forum i przeczytać choćby "miłego dnia" czy "dzień dobry".
(Szajba sprawdź w końcu PW
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
Witam Serdecznie!
SB był już przerabiany na tym forum chyba dwukrotnie i za każdym razem nie było tam nic ciekawego. Wszyscy niby chcieli, ale jak już powstało to mało kto się odzywał. Tak więc szkoda sensu jak to się mówi.
Miłego dnia życzę wszystkim!
SB był już przerabiany na tym forum chyba dwukrotnie i za każdym razem nie było tam nic ciekawego. Wszyscy niby chcieli, ale jak już powstało to mało kto się odzywał. Tak więc szkoda sensu jak to się mówi.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
zawsze przy SB jest opcja ukrycia
czyli rozumujac po waszemu to jak na mój gust FAQ i Statystyki tez nie powinno byc 
Dobry wieczór wszystkim!
Dziękuję za poświęcony czas na przeczytanie mojego posta.
Miłego wieczoru i spokojnej nocy wszystkim.
Z całym szacunkiem, ale nie widzę związku...VeeKing pisze:zawsze przy SB jest opcja ukryciaczyli rozumujac po waszemu to jak na mój gust FAQ i Statystyki tez nie powinno byc
Ja widzeSiwy pisze:Dobry wieczór wszystkim!
Z całym szacunkiem, ale nie widzę związku...VeeKing pisze:zawsze przy SB jest opcja ukryciaczyli rozumujac po waszemu to jak na mój gust FAQ i Statystyki tez nie powinno byc
mimski pisze:Witam Serdecznie!
Dobry wieczór wszystkim!
aaaaaaaa i teraz się kur...wa będziecie czepiać bo mi się tak napisałoSiwy pisze: Miłego wieczoru i spokojnej nocy wszystkim.
-
Deleted User 804
ja używam i są mi potrzebneVeeKing pisze:niech podniesie ręke kto z Was regularnie korzysta ze Statystyk i
o faktycznie jest coś takiegoVeeKing pisze:FAQ
akurat nie Ciebie się czepiają..:DARTH:. pisze: aaaaaaaa i teraz się kur...wa będziecie czepiać bo mi się tak napisało![]()
![]()
![]()
Skąd u Ciebie takie informacje. Widzisz jak bardzo się myliłeśSzajba pisze:
zaręczam Ci, że tutaj takich zwrotów nie uświadczysz
Życzę dobrej nocy wszystkim
Hehe... prawda.Deleted User 804 pisze:akurat nie Ciebie się czepiają.
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i życzę wszystkim miłych snów!
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Absolutnie niemimski pisze:Mam jednak nadzieję, że nie cierpisz z tego powodu urazy.
hehehe chyba wiem już o kogo chodzimimski pisze:to nie Ty jesteś powodem wzrostu uprzejmości na forum.
Serdecznie dziękuję za wyjaśnienie i bardzo gorąco wszystkich pozdrawiam! Miłego popołudnia
Ja czasami zaglądamVeeKing pisze:Ja widzeSiwy pisze:Dobry wieczór wszystkim!
Miłego wieczoru i spokojnej nocy wszystkim.wg Was niepotrzebna i nieużywana opcja to SB a niech podniesie ręke kto z Was regularnie korzysta ze Statystyk i FAQ
![]()
![]()
Wnoszę o zdjęcie kary lub chociaż jej złagodzenie, na użytkowniku Emilio.
Jeżeli jakaś argumentacja jest potrzebna, to wszystko napisałem w temacie "Polityka".
Oczywiście nie oskarżam administracji i moderacji za hipokryzję, ale wydaje mi się, że zadziałaliście trochę zbyt impulsywnie.
Peace
Jeżeli jakaś argumentacja jest potrzebna, to wszystko napisałem w temacie "Polityka".
Oczywiście nie oskarżam administracji i moderacji za hipokryzję, ale wydaje mi się, że zadziałaliście trochę zbyt impulsywnie.
Peace