Księga Skarg i Wniosków

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 622

Re: Księga Skarg i wniosków

Post autor: Deleted User 622 »

Siwy pisze:Wnoszę o zdjęcie kary lub chociaż jej złagodzenie, na użytkowniku Emilio.

Jeżeli jakaś argumentacja jest potrzebna, to wszystko napisałem w temacie "Polityka".

Oczywiście nie oskarżam administracji i moderacji za hipokryzję, ale wydaje mi się, że zadziałaliście trochę zbyt impulsywnie.

Peace
+1
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

2 ostrzeżenia to działanie zbyt impulsywne?
trzeba brać odpowiedzialność za to co się pisze oraz liczyć się z konsekwencjami
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

Sprawa wygląda, dla mnie przynajmniej, w ten sposób. O ile nawet ze sporą częścią uwag które padły w poście który wszystko zapoczątkował się zgadzam, to odrzuca mnie forma całości. Nie wiem jak Wy, ale dla mnie w tym poście aż kipi od pogardy, obrzydzenia itd. Co do tego, że gdyby to dotyczyło w drugą stronę to uszło by to na sucho. W sumie sam nie wiem, ale nie przypominam sobie żeby ktoś aż tak mocno jeździł po szeroko pojętej prawicy. A nawet jeśli to raczej było to bardziej w formie drwin, a nie rozpisywania się o "michnikjugend". Jak dla mnie ostrzeżenie jak najbardziej się należy.
I przechodzimy do kolejnej sprawy, czyli do ilości punktów. Tak się niestety stało, że Emilio podpadł jako pierwszy i miał tego pecha, że mniej lub bardziej oczywiście podjęta została decyzja o tym, że taki styl wypowiedzi nie jest tu najmilej widziany. Tak, żeby było może do końca jasne.

I jeszcze raz, Emilio, nie rób teraz z siebie męczennika ganianego przez "lewaków" który tutaj ma problemy z powodu swoich przekonań. Bo to zupełnie nie o to chodzi. Mam kilku znajomych który mają poglądy bardzo zbliżone, a może i bardziej radykalne do Twoich i też nie lubią Gazety Wyborczej. Ale jakoś mogą się powstrzymać z michnikjugend, gównem wybiórczym, lewakami i całą resztą.
Siwy
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Siwy »

Może ja mam większą tolerancję dla takich wypowiedzi, albo może po setkach stron dyskusji na te tematy i w tym konkretnym dziale takie posty mnie już nie rażą.
Żeby nie było, to oczywiście też staję troszkę w swojej obronie, bo mogę się założyć, że znalazłby się przynajmniej jeden mój post, w którym użyłem trochę za ostrego języka :P
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Siwy pisze:Wnoszę o zdjęcie kary lub chociaż jej złagodzenie, na użytkowniku Emilio.

Jeżeli jakaś argumentacja jest potrzebna, to wszystko napisałem w temacie "Polityka".

Oczywiście nie oskarżam administracji i moderacji za hipokryzję, ale wydaje mi się, że zadziałaliście trochę zbyt impulsywnie.

Peace
:pijak:
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Emilio »

Piwowarus pisze:I jeszcze raz, Emilio, nie rób teraz z siebie męczennika ganianego przez "lewaków" który tutaj ma problemy z powodu swoich przekonań
Nie mam zamiaru, to wy zaczeliscie z tym "meczennikiem", wiec sami lepiej z tym skonczcie...
Piwowarus pisze:Mam kilku znajomych który mają poglądy bardzo zbliżone, a może i bardziej radykalne do Twoich
;-)
Nie mam radykalnych poglądów, nie jestem nacjonalista ani rasista i nie mam nic wspólnego z radykalnymi ruchami narodowymi. Chyba, że bycie patriotą czyni z człowieka radykała ;-)
Piwowarus pisze:Ale jakoś mogą się powstrzymać z michnikjugend, gównem wybiórczym, lewakami i całą resztą.
Nic nie poradze, że to własnie tak wygladało (mowa o akcji gazety). Skojarzyło mi sie, napisałem. Skoro to nie podoba sie administracji to okej, jestem gościem na waszym forum, wiec dostałem warna. Świat sie nie zawalił ;-)
metal pisze:Siwy napisał/a:
Wnoszę o zdjęcie kary lub chociaż jej złagodzenie, na użytkowniku Emilio.

Peace
Dziekuje, ale nie trzeba. Jakoś to przeżyje :lol:
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Tobink2

Post autor: Tobink2 »

Domagam się zdjęcia trzeciego ostrzezenia. Zwróciłem tylko uwagę, po przyjacielsku, że to co zrobił użytkownik Szajba ze swoim profilem jest lekko żenujące i żeby się opamiętał. poza tym uzasadnienie ostrzeżenia jest również żenujące swoją drogą :)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Szajba
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Szajba »

mnie tam się podoba uzasadnienie ;)

ale jeśli mogę się wtrącić, to ja mam tak głęboko "wykochane" na to co uważa o mnie szanowny Tobink, że nie zwracam na to uwagi ;) a błąd poprawiłem
już nie mam tu najwięcej postów :roll: :evil:
Tobink2

Skoro on ma to głęboko to równowaga zostaje zachowana, więc po co ban?

Poprawienie błędu nie było specjalnie dla Szajby, każdemu bym zwrócił uwagę....
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Tobink2 pisze:poza tym uzasadnienie ostrzeżenia jest również żenujące swoją drogą :)
Ojtam ojtam, dawno już się zeszło od ostatniej dyskusji pt. niesprawiedliwe ostrzeżenie i przywrócenie Tobinka. Trzeba rozruszać forum ;-)
Tobink2

Lepiej siedzieć przed kompem idź pobiegać.

Szajba, ale poprawiłeś błąd. Miało być napoje wysokoprocentowe a nie napojewysoko procentowe.
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: tomtomala »

Uzasadnienie jest mocno żenujące (rozruszamy dyskusję?)
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Toć to biegam właśnie i żeby podbić współczynnik lansu wrzucam posty przez iPhone'a.
Tobink2

tomtomala pisze:Uzasadnienie jest mocno żenujące (rozruszamy dyskusję?)
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Proponuję, żeby umieszczanie zdjęć muszli klozetowej w awatarze i idiotycznych podpisów też było karane ostrzeżeniem, ze względu na złamanie pkt. 17 regulaminu.
17. Okazywania ciągłego debilizmu i głupoty. Nie będziemy tego tolerować.
Jeśli już to zachowajcie względny obiektywizm.
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: yankes »

Widzę, że lud igrzysk głodny...

Szajba się zreflektował ( ;-) ) i podpis został usunięty. Koniec tematu. Nie podniecajcie się, igrzysk nie będzie,
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: tomtomala »

yankes pisze:Nie podniecajcie się, igrzysk nie będzie
yankes nie rób nam tego. Fight! Fight! :dance: :jee:
Awatar użytkownika
Szajba
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Szajba »

ja wymiękam, paranoja jakaś :lol: podpis usunąłem bynajmniej nie ze względu na uwagę o żenadzie, ale ok, jak komuś tutaj nie podoba się mój av to go zaraz zmienie
już nie mam tu najwięcej postów :roll: :evil:
szatanista
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: szatanista »

jaka maksymalna żenada z tym trzecim ostrzeżeniem dla Tobinka. Dno dna. A tak bardzo próbujecie się kreować na "poważne forum" :)
Siwy
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Siwy »

no nie, znowu mnie coś ominęło... kto mnie wtajemniczy w temat, bo nie wiem czy Tobinka bronić, czy nie...
ODPOWIEDZ