Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...
tak ale maja słaba promocje, może powinni nakreci teledysk z metalowcem uwiezionym przez podstępną czarownice i jej trola
I`m learning all about my life
By looking through her eyes
And as her image
Wandered through my head
I wept just like a baby
As I lay awake in bed
And I know what it`s like
To lose someone you love
And this felt just the same
Geniusz. Kiedyś nieźle się męczyłem z DT, ale ta płyta weszła mi dosyć gładko. Dzisiaj (czyli ogólnie pojęte "teraz", obejmujące przynajmniej dwa lata
Shine-lake of fire
Lines take me higher
My mind drips desire
Confined and overtired
Home jest genialne. Od początku do końca, każda minuta tego kawałka jest dla mnie rozrywką na najwyższym pułapie.
ten album to jedno z arcydzieł muzyki. Kunszt muzyczny na najwyższym poziomie, przepiękne melodie, wspaniała oprawa tekstowa. Ogólnie świetne kompozycje.
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Windziarz- nowe Electric Wizard jest naprawdę przekozackie, spróbuj się przekonać. Słucham od kilku dni i nie mogę przestać- znakomitość. A oprócz tego:

Grinderman- II
Baaaaaaardzo.

Grinderman- II
Baaaaaaardzo.
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Star One- "Victims of the Modern Age"
Przyjemne. Bardzo przyjemne.

BEHEMOTH - "EVANGELIA HERETIKA"
Masakra: cena, jakość wydania i oczywiście zawartość.
Zacząłem męczyć to już wczoraj. Pierwszy obejrzałem dokument z trasy po Polsce pt.: "EVANGELIA NOVA", bardzo mi się podoba, a poza tym jestem na nim dwa razy
Teraz koncerty. Pierwszy z Paryża znałem już wcześniej, bo kupiłem go jakiś czas temu na CD. Dźwięk, obraz, setlista, forma zespołu na najwyższym poziomie, czego chcieć więcej?!
Drugi show z Warszawy jest zajebistym wspomnieniem tego, co widziałem na koncercie w Krakowie (którego część, tak, jak innych koncertów z naszego kraju użyta została w tym pierwszym filmie dokumentalnym). Nowe kawałki, jak najbardziej bronią się na żywo, plus "Lucifer" na zakończenie... Iście szatańsko
Tyle zabawy za śmieszną cenę (46.99zł w "Saturnie"), POLECAM!!
Przez długi weekend troszkę albumów:
Troszkę klasyki.

I coś nowego

Troszkę klasyki.

I coś nowego

Bardzo lubię ten album. Świetne odejście od trashowej łupanki do szeroko pojętej muzyki rockowej. Prostota czarnego albumu pozostała, brzmienie zmiękło ale co tam. Tu jest po prostu mnóstwo fajnych pomysłów. Czego niestety nie można powiedzieć o płycie kolejnej
This feeling
Inside me
Finally found my life
I`ve finally broke free
No longer
Torn in two
Living my own life by learning from you...
Piękna płyta, piękna... Odkrywam na nowo z każdym kolejnym przesłuchaniem podczas ostatnich dni..
Najsamprzód
A potem, żeby się za smętnie nie zrobiło

A potem, żeby się za smętnie nie zrobiło

Złapałem fazę na Virgin Steele - The Marriage Of Heaven And Hell Part I

Night Mistress Fan Club Łódź
Niby podobne do Walls of Jericho, ale zbytnio mnie nie chwyta
Szkoda, ale kto wie...Walls na początku też mi się za bardzo nie podobał.
Kupiłem to jakieś 3-4 lata temu chyba. I właśnie sobie uświadomiłem że chyba nawet płyt do odtwarzacza nie wsadziłem przez ten czas
- Elevatorman
- -#Clansman

panzerschreck pisze:Windziarz- nowe Electric Wizard jest naprawdę przekozackie, spróbuj się przekonać. Słucham od kilku dni i nie mogę przestać- znakomitość
no już się przekonałem, co prawda nie jest to co na Dopethrone albo na Electric Wizard a to moje ulubione, ale może być. Co by nie mówić ciężka w odbiorze ta płyta, zaraz poleci po :

Genialna!
Heh mam kubek z tym zdjęciem.Kuba pisze:Obrazek
Kupiłem to jakieś 3-4 lata temu chyba. I właśnie sobie uświadomiłem że chyba nawet płyt do odtwarzacza nie wsadziłem przez ten czasNadrabiam zaległości zatem