The Final Frontier World Tour 2011
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour 2011
Sonisphere w UK ma być 08 - 10 lipca, czyli inaczej jak w tym roku. Jeśli tych koncertów ma być sporo, to pewnie połowa czerwca - połowa lipca w 35 dni, 12 Sonisphere'ów. Wszystko zaczyna się układać.
na METALLICE 400zl GC to ja nie wiem czy to jest przystępna cena...RALF pisze:Ktoś tutaj mówił, że wybór "Bemowa" na festiwal jest "do chrzanu". Dla organizatorów - nie - bo jest to tańsze, niż stadion. Może zrobiliby bilety w normalnych cenach.
Tym razem mogliby przystępniejsze zrobić. Nie daję wiary żeby wszystkie pozostałe koncerty były w salach. Latem tak nigdy nie robili, teraz czas na festiwale. Graspop, Sonisphere... Nie poprzestaną chyba na ROSKILDE 2011 
tak jak mówisz teraz mogą wysypać kraje z SONISPHERE
ja 2x Paryż, mimo że tam byłem i średnio chce tam jechać, ale jak narazie to są dwie prawdopodobne hale dzien po dniu w niezlej cenie
Sonisphere: Polska, Czechy, Portugalia, Szwajcaria, Hiszpania, Grecja, Bułgaria, Turcja - Belgia:Graspop, Włochy: Gods Of Metal, Chorwacja: Arena, Austria: Arena, może Estonia/Litwa... Jakieś 13 koncertów, byłaby doborowa trasa. Jak będzie - zobaczymy. O Sonisphere w Indiach tyle się mówiło, a tu - cisza, pewnie tylko plany - niemniej, mogą podać razem z datami na Europe.
Lada tydzień się przekonamy...
Lada tydzień się przekonamy...
Powiem szczerze, powolusiu staję się denerwujące wasze gdybanie odnośnie gigów. Tysiąc milion dwa dziwińcet pinć sonisferuf, czterysta dwadzieścia siedem i pól halówki w szfabii germanii i nazistwoskich niemczech. Zaledwie promil staje się prawdą z tego co wypierdzicie. Przyprawia mnie to o mdłości. Kolejne daty wykażą co i jak... Owszem sa miejsca oczywiste, ale już wcześniej zostały one wskazane...
ale akurat dojczlandia sie potwierdzilaMichcio pisze:tysiąc milion dwa dziwińcet pinć sonisferuf, czterysta dwadzieścia siedem i pól halówki w szfabii germanii i nazistwoskich niemczech
SONISPHERY pewnie tez sie potwierdza
w częśći tak 
Wicker ma racę, - nie można wszystkim dogodzić. Ciekawe gdzie zagrają po Berlinie, 05. 06 . 2011, - może O2 World Praga - byłaby tutaj pewna logika, te same sale trzy miasta pod rząd. Na pojedynczy występ Rock Am Ring (niedziela) nie ma co chyba liczyć. 
http://imbnoticias.blogspot.com/2010/11 ... local.html
Jeśli wierzyć słowom producenta, to w kwietniu (12 ??) będzie koncert w Sao Luis, siódmy w Brazylii w 2011
Jeśli wierzyć słowom producenta, to w kwietniu (12 ??) będzie koncert w Sao Luis, siódmy w Brazylii w 2011
RON MAIDEN ANNOUNCE ANOTHER SHOW AT LONDON 02 ARENA – SATURDAY AUGUST 6TH 2011 – TICKETS ON SALE NOW
Published: November 20, 2010
Live Nation is pleased to announce that due to the overwhelming demand of their fans for tickets which went on sale today for Aug 5, IRON MAIDEN have already added a second show at the London O2 Arena. The additional show is now on sale and will take place on Saturday August 6th 2011 , marking the end of THE FINAL FRONTIER WORLD TOUR.
Special arrangements have been made for members of the Iron Maiden fan club to get access to the best seats and standing tickets. These held tickets are available to FC members on a strictly first-come, first-served basis and will be available to the fanclub until 9am Tuesday or until they are sold out, whichever comes first. To purchase -- use this link and enter your UK presale code (sent by Private Message earlier in the week).
Published: November 20, 2010
Live Nation is pleased to announce that due to the overwhelming demand of their fans for tickets which went on sale today for Aug 5, IRON MAIDEN have already added a second show at the London O2 Arena. The additional show is now on sale and will take place on Saturday August 6th 2011 , marking the end of THE FINAL FRONTIER WORLD TOUR.
Special arrangements have been made for members of the Iron Maiden fan club to get access to the best seats and standing tickets. These held tickets are available to FC members on a strictly first-come, first-served basis and will be available to the fanclub until 9am Tuesday or until they are sold out, whichever comes first. To purchase -- use this link and enter your UK presale code (sent by Private Message earlier in the week).
dostałem potwierdzenie od p. Wojtka - Maiden w PL na Sonisphere.
Pare postów temu protestowałeś przeciw podawaniu niesprawdzonych informacji a teraz sam sie dzielisz plotkami?Michcio pisze:dostałem potwierdzenie od p. Wojtka - Maiden w PL na Sonisphere.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Ja też mam podobne info ale o reszcie szczegółów - sza

Tylko 2 informacje bym pragnął znać
Gdzie będzie (Wa-wa znowu?)? I kiedy ogłoszenie? 
"Pewne info" to będzie na stronie głównej IM 
Za pewne żródło uważam organizatora bądź stronę oficjalną zespołu. Informacja jest od współorganizatora. Daty podać nie może, ma być lada dzień.