28/05 - 07/06/2011 - IM - Niemcy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 28/05 - 07/06/2011 - IM - Niemcy
niestety w strefie nie, ale podobno na polskim eventimie mozna (dzial niemiecki)
Jaki dział niemiecki? W Polskim eventimie nie można chyba kupić nic z Niemiec.niestety w strefie nie, ale podobno na polskim eventimie mozna (dzial niemiecki)
tak cos mówił, można zapytać w pl eventimie.
Jak nie to jakieś grupowe zamówienie się zrobi w niemieckim
Jak nie to jakieś grupowe zamówienie się zrobi w niemieckim
- Proboszcz_Dobrodziej
- -#Wrathchild

grupowe zamówienie to dobra opcja, niech jedna osoba sie zdeklaruje i będzie zbierać pieniążki, wstępną listę można zrobić...
myślę że mogę się teog podjąć
zbierałem juz na parę rzeczy więc chyba można mi zaufać
można się dopisywać
1. Budziol
2. Mirdaroh
zbierałem juz na parę rzeczy więc chyba można mi zaufać
można się dopisywać
1. Budziol
2. Mirdaroh
- Proboszcz_Dobrodziej
- -#Wrathchild

pewnie Budziol
miło by sie było wspólnie jakoś wybrać ewentualnie spotkać na miejscu i razem uderzyć na koncert
ja 2x bileciki wstępnie
3. Proboszcz
4. Proboszcz
ja 2x bileciki wstępnie
3. Proboszcz
4. Proboszcz
ja na weekend i tak wyjeżdżam, pewnie przez ten czas Piter określi się z ceną przejazdu więc potem będziemy działać odnośnie biletów, przejazdów itd
Ostatnio zmieniony pt lis 19, 2010 1:56 pm przez Budziol, łącznie zmieniany 2 razy.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie zejdą. W 2003 grali w Berlinie w hali na 7500 osób, która i tak nie była wyprzedana do ostatniego miejsca. o2 World mieści nawet do 17000 widzów.Piwowarus pisze:Też właśnie myślę, że w mgnieniu oka nie zejdą. I taka przykra sprawa, bo albo ja jestem głupi, albo na niemieckim eventimie nie ma biletu elektronicznego. A za przesyłkę do Polski liczą sobie 35 ojro
Ostatnio kupowałem e-ticket na niemieckim Eventimie. Opcja ta nazywa się Ticket Direct. Tylko pytanie czy będzie dostępna na koncertach Maiden... Oby!
Bedzie je mozna w Polsce kupic tylko w warszawskim eventimie (tel. 22 498 47 52)
a wiec zbiorka tym bardziej ma sens i najwyzej poprosi sie Deleted User 804a by kupil tym ktorzy sie zbiora i wplaca kase.
a wiec zbiorka tym bardziej ma sens i najwyzej poprosi sie Deleted User 804a by kupil tym ktorzy sie zbiora i wplaca kase.
ja zobaczę co Piter napisze odnośnie transportu i po ile będą bilety to wtedy się określę... ale kusi 
Night Mistress Fan Club Łódź
Bilet i przejazd ~ jak najbardziej tak. Jeszcze Ci na piwo zostaniePuszek123 pisze:jak myślicie impreza zamknie się do 500zł
Hmm Czy ktoś poważnie (jeżeli można o tym mówić w tej chwiliKuba pisze:Maila takiej treści dostałem godzinkę temu :
IRON MAIDEN - FINAL FRONTIER WORLD TOUR 2010/11
03.06.2011, Berlin, o2 World
IRON MAIDEN w czerwcu 2011 odwiedzą Berlin!
Dla tych, którzy szukają dobrej produkcji i mega brzmienia, proponujemy show w Berlinie.
Tamtejsza o2 World Arena słynie ze znakomitej akustyki. Potwierdza to m.in. koncert Muse.
Nasze obiekty są przy o2 World Arena niczym małe i prymitywne warzywniaki.
Tak więc aby nie przedłużać ,zapraszamy Was (który to już raz) na wspólny wyjazd do Berlina.
Tam po prostu trzeba być!!!
Shortcut zaprasza Was na wspólny wyjazd.
BILETY:
Uwaga! Bilety dostępne będą jedynie w opcji z przejazdem.
INFO WKRÓTCE - Zgłoś zapotrzebowanie na pakiet/y - JUŻ TERAZ!
bart@shortcut.pl
WYJAZD NA KONCERT (przejazd w obie strony + ubezpieczenie):
Z Warszawy - 189 pln
Z Poznania - 155 pln
Osobiście już w tej chwili piszę się na Berlin, ale chyba na pociąg. Żem Poznaniak, może zorganizujemy jakąś większą ekipę z tego miasta? Oczywiście mówię tak tylko z góry, w sumie pierwszy pomysł jaki wpadł mi do głowy, a jeszcze tyle czasu...
Ja traktuję poważnie tę opcję. Myślę, że pociąg to bardzo dobry pomysł, ale jak sam napisałeś, jeszcze dużo czasumakrel pisze:Hmm Czy ktoś poważnie (jeżeli można o tym mówić w tej chwili) traktuje tę opcję? Nie taniej było by dojechać pociągiem?
Osobiście już w tej chwili piszę się na Berlin, ale chyba na pociąg. Żem Poznaniak, może zorganizujemy jakąś większą ekipę z tego miasta? Oczywiście mówię tak tylko z góry, w sumie pierwszy pomysł jaki wpadł mi do głowy, a jeszcze tyle czasu...
po godzinach w wolnych chwilach kojarzę fakty
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Za pare godzin pojawi się info o wyjazdach do Berlina przez Hamburg (z noclegiem) i samego Berlina z Wrocławia. Nowych chętnych i stałych turystów jak zwykle serdecznie zapraszam.
Więc tak. Jeśli nie będzie normalnego koncertu w Polsce to na 100% piszę się na wyjazd na Berlin.
Także aktualizuję wstępną listę chętnych na bilet:
1. Budziol
2. Mirdaroh
3. Proboszcz
4. Proboszcz
5. Diego
Co do tej poprzedniej propozycji dojazdu to drogo wyszło. Jeśli by jakiś atrakcyjny przejazd dla mnie był to się pisze. Jeśli nie to to ruszałbym z Kuj-Pom przez Poznań autem. Wyliczyłem, że mój samochód musiałbym zatankować za 300 zł, a w 4 myślę, że spokojnie można by było jechać, więc wychodzi 75 zł na łebka w dwie strony. Czasu jeszcze dużo więc nie wiem co będzie ale jakby coś zawsze jest jakaś opcja.
Z racji, że to mój pierwszy post na tym forum, witam wszystkich serdecznie.
Także aktualizuję wstępną listę chętnych na bilet:
1. Budziol
2. Mirdaroh
3. Proboszcz
4. Proboszcz
5. Diego
Co do tej poprzedniej propozycji dojazdu to drogo wyszło. Jeśli by jakiś atrakcyjny przejazd dla mnie był to się pisze. Jeśli nie to to ruszałbym z Kuj-Pom przez Poznań autem. Wyliczyłem, że mój samochód musiałbym zatankować za 300 zł, a w 4 myślę, że spokojnie można by było jechać, więc wychodzi 75 zł na łebka w dwie strony. Czasu jeszcze dużo więc nie wiem co będzie ale jakby coś zawsze jest jakaś opcja.
Z racji, że to mój pierwszy post na tym forum, witam wszystkich serdecznie.
Wiem, że już niedawno, parę postów temu dosłownie, była o tym mowa, ale jeszcze chciałbym dla jasności usłyszeć (przeczytać
) konkret: czy będziecie większą grupą zamawiać bilety na Berlin w eventim w Wa-wie ?? Bo wstępnie (ale podkreślam tylko wstępnie ) byłbym zainteresowany kupnem biletów, z tym że potem ktoś musiałby je wysłać do Szczecina (na mój koszt). No i czy wtedy dałoby radę ustalić konkretnie miejsca (bo interesują mnie raczej konkretne sektory na trybunach). Ewentualnie jakie możliwości kupna biletów na Berlin jeszcze mogą być ?? (tu pytanie do doświadczonych w tej materii).
EDIT: aha, wszelkie wyjazdy mnie nie interesują, bo mam blisko Berlin i sam sobie z tym poradzę, chodzi tylko o samo kupno biletów....
EDIT: aha, wszelkie wyjazdy mnie nie interesują, bo mam blisko Berlin i sam sobie z tym poradzę, chodzi tylko o samo kupno biletów....
Ja także jestem wstępnie zainteresowana zamówieniem biletu (lub dwóch) i wspólnym wyjazdem z Wrocławia do Berlina. Oczywiście jeżeli IM nie wystąpi w Polsce i jeżeli koszt wyprawy nie będzie zbyt wygórowany (max. do 500 zł od osoby).
To może poczekajmy ten tydzień, z deklaracjami. Bo gdy ew. ogłoszą koncert w Polsce wielu osobom plany się pewnie pozmieniają i będzie tylko zamieszanie.
popieram, choć ja Berlinem jestem na 99% zainteresowany, kwestia tylko gdzie bilety będę kupował. Koncert w PL tego nie zmieni, bo zamierzam obskoczyć 2 koncerty maiden w 2011