The Final Frontier World Tour 2011
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour 2011
Nie znam p. Wojtka, ale kojarzy mi się, że to niezłe źródło informacji o koncertach, z tego co zauważyłem na tym forum. 
kurde rozrasta mi sie to tour, myslalem o 1-2 koncertach, a wychodzi ze 4 zrobie conajmniej. Frankfurt, Wawa i 2 x Londyn 
No cóż, ja też mam taka informację, ze w nadchodzącym tygodniu....Michcio pisze:Daty podać nie może, ma być lada dzień.
no to Panowie podsycacie atmosferkę
Prawde mowiac wizja konceru Maiden na Sonispherze w Polsce średnio mnie rusza, po tym co było w Szwecji -- 10h w blocie itp - Sonisphere mnie średnio rajcuje plus koszty bilety i wątpliwe supporty ale na koncert w Polsce pewnie pójde bo przecież usłyszenie na żywo "Scream for me POLAND" jest warte wszelkich poświeceń 
zaraz, zaraz w Szwecji i Finlandii to była kwestia ulewy i huraganu, nie koniecznie musi tak być w Polsce, może być np. afrykański upał 
dokładnie jak mówisz, dlatego chcę jechać do Londynu i Berlina konkretnie na IRON MAIDENremi pisze:no to Panowie podsycacie atmosferkęPrawde mowiac wizja konceru Maiden na Sonispherze w Polsce średnio mnie rusza, po tym co było w Szwecji -- 10h w blocie itp - Sonisphere mnie średnio rajcuje plus koszty bilety i wątpliwe supporty ale na koncert w Polsce pewnie pójde bo przecież usłyszenie na żywo "Scream for me POLAND" jest warte wszelkich poświeceń
http://imbnoticias.blogspot.com/2010/11 ... ntina.html
Koncerty w Chile i Argentynie 2011 mają być rejestrowane z myślą o DVD i CD.
Znowu Ameryka Południowa ??!!RALF pisze:http://imbnoticias.blogspot.com/2010/11 ... ntina.html
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jakie?wojteq pisze:Znowu Ameryka Południowa ??!!Już poruszaliśmy tą kwestię niedawno, szkoda, że ciągle się na tamtym rejonie skupiają.... Ja rozumiem, że tam reakcje są nieziemskie, ale mogliby dopuścić "do głosu" też inne rejony świata...
Live After Death - Long Beach, CA, USA
Maiden England - Birmingham, Anglia
Live at Donington - Castle Donington, Anglia
Rock in Rio - Rio de Janeiro, Brazylia
Death On The Road - Dortmund, Niemcy
Jakoś nie wydaje mi się, żeby dyskryminowali inne regiony świata, a w Argentynie i Chile nie nagrywali nic poza wstawkami z Rock in Rio i kawałkami na Flight 666.
Mogliby te dwa "Londyny" dodać z końca traski 
Nie ma to jak zrobić rockową demolke w domku byłoby świetne dvd takie prawdziwe londyńskie domowe jakiego jeszcze nie byłoRALF pisze:Mogliby te dwa "Londyny" dodać z końca traski
Who motivates the motivator
No jasne, Wicker Man, patrząc na całokształt twórczości, to wiele różnych było rejonów
zgadzam się , ale po reunion: RiR - Ameryka Płd., F666 - spora część też, "Trasa 2011" dvd - też według tego co przytaczał RALF. I tylko DOTR w pełni z Europy... (pomijam odnowione LAD czy przyszłe Maiden England) Nie ukrywam rzecz jasna, że trochę tu jest samolubności bo wiadomo, że fajnie by było być na koncercie wydanym potem na dvd, a do Brazylii na razie się nie wybieram póki co
Dobrą opcją byłoby coś na kształt "Flight 666", ale np. x-płytowe, gdzie byłoby kilka różnych składanek a'la F666 (np. jedna z koncertów w ameryce płd. inna z Sonisphere, inna z koncertów w UK). Nie wiem ile płyt by takie coś zajęło i jaką miałoby sprzedaż, ale ja bym pewnie kupił i tak 
Myślę, że Polacy są jeszcze lepsiWICKER MAN pisze:publiczność z Ameryki Płd. nie ma sobie równej!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wg. plotek w Czechach - Sonisphere Praga (Milovice?) 11 czerwca.
... a w Polsce, Sonisphere 2011 czerwiec, ... 
Błagam Was!

Tylko kwestia czasu a I TAK będą smedziany, że "drogo, błoto i wina Tuska". Taki kraj 
W Sztokholmie też niektórzy przez błoto zrezygnowali z Sonishpere przed wyjściem Maiden, więc nie tylko u nas.RALF pisze:Tylko kwestia czasu a I TAK będą smedziany, że "drogo, błoto i wina Tuska". Taki kraj
[quote="WICKER MAN"]Wg. plotek w Czechach - Sonisphere Praga (Milovice?) 11 czerwca.[/quote]
jezeli info sie sprawdzi to w PL pewnie dwa dni przed albo dwa po
jezeli info sie sprawdzi to w PL pewnie dwa dni przed albo dwa po
13 czerwca mam egzamin zawodowy