28/05 - 07/06/2011 - IM - Niemcy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 4432
Re: 28/05 - 07/06/2011 - IM - Niemcy
Na wyjazd z krakowa się piszę bankowo . Ale ostatecznie potwierdzę to jak już będę miał forsę na bilet, no i sam bilet .
Podobnie ja. Pomyślę przez 2-3 dni i pewnie się zdecydujeSzymon pisze:Mialem raczej odpuscic sobie berlin, ale opcja z KRK/KTW jest dobra.....i musze to przemyslec, ja mysle ze biletow na koncert i w autobusie jakos szybko nie braknie wiec, dam sobie chwile do namyslu....
jutro kupujemy bilety, na planowanie wyjazdu przyjdzie czas 
zamawial juz kots wysylkowo z eventim.pl bilety na Berlin?
to tylko przez maila sie da zrobic?
to tylko przez maila sie da zrobic?
Stojących na Berlin już nie ma. Rano były... (byłem przed chwilą)
Kupiłem tylko Frankfurt, z Berlinem będzie trzeba kombinować: kupię bilet na płytę do Berlina.
Kupiłem tylko Frankfurt, z Berlinem będzie trzeba kombinować: kupię bilet na płytę do Berlina.
no co Wy mowicie?
juz nie ma?
juz nie ma?
Zobacz sobie na eventim.de. 
Rano było 50+ napisane. Koleś w eventimie powiedział, że ktoś rano kupował też. Ogólnie jakoś strasznie nie ma się co przejmować, bo na seatwave już masa jest drożej, nie sprzedadzą i później ceny spadną pewnie. Albo trzeba polować na eventimie na niedokończone transakcje, ale to już raczej trzeba na niemieckim wtedy zamawiać.
Rano było 50+ napisane. Koleś w eventimie powiedział, że ktoś rano kupował też. Ogólnie jakoś strasznie nie ma się co przejmować, bo na seatwave już masa jest drożej, nie sprzedadzą i później ceny spadną pewnie. Albo trzeba polować na eventimie na niedokończone transakcje, ale to już raczej trzeba na niemieckim wtedy zamawiać.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dosyć szybko sprzedają się te hale w Niemczech... W zasadzie Berlin sprzedaje się najsłabiej - pozostałe hale są już bliskie wyprzedania. Cóż, poczekajcie aż dorzucą jakąś dodatkową pulę bliżej koncertu lub ew. kontaktujcie się z Shortcutem - może im udało się zaklepać jakąś pulę biletów na płytę.
Na pewno bliżej koncertu da się na luzie kupić. Jak nie, to trudno. 
Do Shortcuta napisałem, ale w newsletterze o Berlinie napisali, że będzie można kupić bilet tylko z przejazdem. Zapytać jednak o ewentualność, gdyby zostały, nie zaszkodzi.
Wicker, więcej Cię nie słucham w sprawie przewidywań sprzedaży.
Do Shortcuta napisałem, ale w newsletterze o Berlinie napisali, że będzie można kupić bilet tylko z przejazdem. Zapytać jednak o ewentualność, gdyby zostały, nie zaszkodzi.
Wicker, więcej Cię nie słucham w sprawie przewidywań sprzedaży.
a ja już mam bilety na Berlin :p Dziwne, że akurat ten gig najsłabiej się sprzedaje... powinien schodzić równie szybko, albo i szybciej od innych, bo wiadomo, że w Berlinie pojawi się sporo ludzi z PL...
-
Deleted User 4876
Heh, tak czułem z tym Berlinem, jak sie tylko w czwartek pojawiła możliwość zakupu. Hala przecież nie jest z gumy, a bilet na płyte to towar deficytowy, zwłaszcza jeśli chodzi o GIG Ironów. To nie jest stadion.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Mówiłem, że Berlin będzie sprzedawał się najwolniej i raczej się nie wyprzeda - i miałem rację. Jak na razie nadal jest masa miejsc na trybunach.Madril pisze:Wicker, więcej Cię nie słucham w sprawie przewidywań sprzedaży.
Oczywiście to żarcik był.WICKER MAN pisze:Mówiłem, że Berlin będzie sprzedawał się najwolniej i raczej się nie wyprzeda - i miałem rację. Jak na razie nadal jest masa miejsc na trybunach.A na płytę wrzucą pewnie dodatkową pulę bliżej koncertu... Cóż, jednak warto korzystać z fanklubowych pre-sale'ów...
Wystarczyłoby, że poszedłbym kilka godzin wcześniej do eventimu. 10 minut pieszo.
Ja się tym nie przejmuję, bo to nie będzie jakiś duży problem raczej kupić ten bilet później.
Może jednak uda się coś z Shortcuta zdobyć. Korespondencja w toku.
Madril, jeśli ci się nie uda możesz próbować tutaj. Teraz to oni, a nie shortcut siedzą w Trafficu na Brackiej. Tylko pytanie, czy mają jakiś zapas, czy mieli zamiar kupować na bieżąco...
http://ticketstore.pl/bilet.php?id=563
http://ticketstore.pl/bilet.php?id=563
Zobaczę co z Shortcutem wyjdzie. Tutaj widzę, że cenę dowalili zacną.
Choć jeszcze znośną.
W odpowiedzi na mój mail dostałem:
Rozumiem, że taka nromalna płyta to kat 4, tak?Aktualnie na imprezę, o którą Pani/Pan pyta, posiadamy bilety w cenie
Kat.1 - 318 pln/sztuka
Kat.2 - 286 pln/sztuka
Kat.3 - 249 pln/sztuka
Kat.4 - 217 pln/sztuka
Kat.5 - 148 pln/sztuka
Płyta kosztowała 56.5 ojro czyli przeliczajac to wychodzi jakiej 226zl.Płyta to bedzie chyba kat.3
"Bycie magistrem , a bycie mądrym to dwie różne rzeczy" - Ferdynard Kiepski
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wg. rozpiski Eventimu płyta (Stehplatz Innenraum) to kat. IV... Ale lepiej dopytać.
-
szatanista
- -#Long distance runner

Słuchaj RalfaMadril pisze: Wicker, więcej Cię nie słucham w sprawie przewidywań sprzedaży.![]()
No chyba będzie trzeba zacząć.szatanista pisze:Słuchaj Ralfa
Ale tak szczerze mówiąc, sam jestem trochę zaskoczony tempem sprzedaży.
Wychodzi na to, że zdobyłem bilet z Shortcuta, choć dopiero w lutym mają dostać z pre-ordera. Jest jeszcze szansa na kilka sztuk, więc jeśli ktoś chętny: bart@shortcut.pl