The Final Frontier World Tour 2011
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Re: The Final Frontier World Tour 2011
Oczywiście należy to wszystko traktować jako wróżenie z fusów, jednak przytaczam to co się dowiedziałem, z jak mi się wydaje, w miarę wiarygodnych źródeł. Jednak jak to zwykle bywa (szczególnie w PL) wszystko może się wywrócić do góry nogami.
hmmm dziwne rzeczy Macku donosisz, skoro właśnie na witrynie SONI Warszawa zawisła 
Miasta w Czechach nie podali
Miasta w Czechach nie podali
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Wiem. Zawisła jeszcze przed moim postem. Także zobaczymy. I to chyba już niedługo.
Ciekawe kto i gdzie?
No i za ile...?

Ciekawe kto i gdzie?
No i za ile...?
czyli myslisz ze moze u nas nie byc w ogole SONI?
czy moze nie z MAIDEN w roli glownej?
dla mnie na SONI niech sobie graja COLDPLAY i LINKIN z BON JOVI jako gwiazda a MAIDEN zapraszamy do ATLAS ARENA na dwa koncerty jak w Paryzu
czy moze nie z MAIDEN w roli glownej?
dla mnie na SONI niech sobie graja COLDPLAY i LINKIN z BON JOVI jako gwiazda a MAIDEN zapraszamy do ATLAS ARENA na dwa koncerty jak w Paryzu
Zobaczymy, gdyby dobry skład dobrać - kto wie a negocjacje z Maiden już się
w wakacje zaczęły... nie wierzę w Sonisphere z Bon Jovi!
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

tak byłoby najlepiejBudziol pisze:dla mnie na SONI niech sobie graja COLDPLAY i LINKIN z BON JOVI jako gwiazda a MAIDEN zapraszamy do ATLAS ARENA na dwa koncerty jak w Paryzu
no co Ty? skąd ten pomysł?RALF pisze:... nie wierzę w Sonisphere z Bon Jovi!
Uważam, że Sonisphere w Wa-wie będzie na 100%. Bon Jovi zdecydowanie preferują samodzielne koncerty stadionowe
Coldplay zdecydowanie bardziej pasują do Opener Festival, pamiętajmy że Soni to festiwal ciężkiego rocka
Coldplay zdecydowanie bardziej pasują do Opener Festival, pamiętajmy że Soni to festiwal ciężkiego rocka
Ja tez nie moge sie doczekać oficjalnego info o SONI w PL . Niech w końcu ktos przetnie tą spirale naszych domysłow jakims normalnym oficjalnym komunikatem . Czekamy ,
czekamy ...
Who motivates the motivator
dziwi mnie ze na otwarcie stadionow wola zapraszac Mete niz Maidenow... 
Tynczasem Maiden zostali nominowani do nagród Grammy w kategorii Best Metal Performance obok Slayera i Megadeth . Wow !!!
http://knac.com/article.asp?ArticleID=7748
Who motivates the motivator
A mnie sie wydaje, że na otwarcie stadionu pojawi sie jakas gwiazda nie zwiazana z metalem...remi pisze:dziwi mnie ze na otwarcie stadionow wola zapraszac Mete niz Maidenow...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Chyba masz rację. Sonisphere powinien byc ogłoszony w ciągu tygodnia - to nie jest długo !!!
Mam nadzieje, bo jesli wyjdzie na to, że nie bedzie koncertu w PL, to bede myślał nad innym wyjazdem. Jestem jednak dobrej mysli i mam nadzieje na "Scream for me POLAND"RALF pisze:to nie jest długo !!!
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
To bardzo proste - Meta daje u nas prawie zawsze 100% frekwencji... Ciekawe ilu "prawdziwych fanów" przychodzi na koncerty Mety w Polsceremi pisze:dziwi mnie ze na otwarcie stadionow wola zapraszac Mete niz Maidenow...
Na otwarcie stadionu, to mogą zaprosić nawet kogoś teoretycznie mniej popularnego a i tak bedzie 100% frekwencji. Wystarczy spojrzeć na Poznań. Sting grał w Polsce wiele razy, dali do tego drogie bilety i koncert sie wyprzedał. Dodatkowa atrakcja to nowy stadion. Jesli chodzi o otwarcie stadionu we Wrocławiu, bo ten jest nastepny w kolejce, to stawiam na cos w rodzaju Madonny czu U2. Choć licze na Bruce`a SpringsteenaSteve pisze:To bardzo proste - Meta daje u nas prawie zawsze 100% frekwencji...
RALF pisze:Uważam, że Sonisphere w Wa-wie będzie na 100%.
no to juz potwierdzone na oficjalnej stronie SONI.
Pytanie tylko dokladnie gdzie(na 99,9%) Bemowo i jaki skład.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wg. mnie optymalnym rozwiązaniem byłoby zrobienie jednodniowego Soni z Maiden na Stadionie Legii... W takiej Bułgarii czy Turcji Sonisphere też robiono na stadionach więc czemu nie u nas? A 30-35.000 na pewno by przyszło.
Chociaż pamiętajmy, że nadal istnieje opcja p.t. Gdańsk @ Ergo Arena.
Chociaż pamiętajmy, że nadal istnieje opcja p.t. Gdańsk @ Ergo Arena.
i wstęp za free

Broń Panie Boże.Michcio pisze:i wstęp za free![]()
Ja chcę się bawić z fanami, a tak jeszcze dresy na rozrubę Ci wparują
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

A ja z innej beki. Zobaczcie co się dzieje z biletami. Np. oficjalna sprzedaż biletów do Berlina miała się zacząć w poniedziałek (nie pamiętam którego), a normalnie można było zakupić w Eventim.de już piątek. O poniedziałkowej dacie informował zarówno sam Eventim jak i Oficjalna IM. I nie mówię tu o przedsprzedaży dla FC. Dlatego też wielu zagorzałych fanów którzy nigdy nie czekają na później, ale też nie są członkami FC zostało z ręką w wiadomym naczyniu. Na szczęście udało mi się załatwić bilety dla naszego autobusu z innego źródła. Całą tę sytuację możnaby nazwać przypadkiem lub niedopatrzeniem, ale..
Oficjalna data sprzedaży na drugi koncert w Paryżu (jak nas informuje Oficjalna i francuski dystrybutor ticketnet.fr) to 5 grudnia. A tylko dzięki swojemu brakowi zaufania i nauczony niemieckimi doświadczeniami odnalazłem taki link: http://www.ticketnet.fr/shop/en/manif.a ... tier=78768 Bez problemu już dziś zakupiłem bilety, na dodatek klikając na stojące dostałem bilety do "pit line", do wydzielonego sektora pod sceną o którym nigdzie wcześniej nie było mowy. Oczywiście się bardzo cieszę, ale uważam te zagrywki za odrobinę nie fair w stosunku do fanów.
Oficjalna data sprzedaży na drugi koncert w Paryżu (jak nas informuje Oficjalna i francuski dystrybutor ticketnet.fr) to 5 grudnia. A tylko dzięki swojemu brakowi zaufania i nauczony niemieckimi doświadczeniami odnalazłem taki link: http://www.ticketnet.fr/shop/en/manif.a ... tier=78768 Bez problemu już dziś zakupiłem bilety, na dodatek klikając na stojące dostałem bilety do "pit line", do wydzielonego sektora pod sceną o którym nigdzie wcześniej nie było mowy. Oczywiście się bardzo cieszę, ale uważam te zagrywki za odrobinę nie fair w stosunku do fanów.