Nic nie słychać o drugim Paryżu - mogliby z łaski swej się "streszczać" z podawaniem dat!
20/07 - 06/08/2011 - IM - Wielka Brytania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 20/07 - 06/08/2011 - IM - Wielka Brytania
WICKER, nie denerwuj się proszę - niemniej znowu pojawiły się pogłoski, jakoby Ironi mieli być headlinerem Download 12 czerwca 2011. Nie chce mi się w to wierzyć, niemniej dziś potwierdzono SOAD, a wieczorem 20:45 GMT ma być ogłoszona kolejna gwiazda.
Nic nie słychać o drugim Paryżu - mogliby z łaski swej się "streszczać" z podawaniem dat!
Łaskawie wyluzuj! 6 lat masz? Co Ci do tego Paryża, mieszkasz tam? 
Wątpię, by mogli być headlinerami Download... przecież jest trasa halowa, nie ma to zbytnio sensu, niemniej jednak chciałbym się mylić.
Wątpię, by mogli być headlinerami Download... przecież jest trasa halowa, nie ma to zbytnio sensu, niemniej jednak chciałbym się mylić.
Bilety - Manchester
mam/będę miał do odsprzedania 2 bilety na gig w MAN 28go lipca
wczoraj zamówione - a dzisiaj dowiedziałem się, że 28go muszę być w kraju
więc jestem zmuszony uderzyć do Sheffield
jeśli ktoś byłby zainteresowany, to proszę na PW
wczoraj zamówione - a dzisiaj dowiedziałem się, że 28go muszę być w kraju
więc jestem zmuszony uderzyć do Sheffield
jeśli ktoś byłby zainteresowany, to proszę na PW
If 50 million people say a stupid thing, it's still a stupid thing.
to kto się gdzie wybiera? Spotkam kogoś w Sheffield, Birmingham, Nottingham ?
Zamawialiscie z Ticketmaster, czy jest jakaś inna opcja i ile kosztuje przesyłka do PL?
Sheffield i Nottm zamawiałem przez eventim, a Birmingham przez ticketmaster. Wysyłka z Ticketmastera do PL łącznie z biletem £56.25.
przeliczyło i za birmingham 276,55 zł

To chyba optymalnie
chyba, że "firmowy przelicznik"
Może komuś się przyda:
Miło, że nie chcą dodatkowo kasy za wysyłkę normalną.Iron Maiden - The O2, London
Dear Ticketmaster customer,
This is an important email from Ticketmaster regarding tickets you have purchased for the Iron Maiden event at The O2, London, on 5 August 2011.
As you will have been advised by a private message from the Iron Maiden Fan Club, we have been asked to arrange for this event to be ticketed in the normal manner as we were unable to implement the paperless ticket technology with the flexibility that they were comfortable with.
We are therefore sending you traditional printed tickets in due course.
These tickets will be exactly as you purchased – the admittance or seating will be identical to your original booking. Ticketmaster aim to dispatch tickets as soon as possible, however ticket delivery may be up to 4 to 6 weeks from time of purchase.
If you’d like to change your method of delivery from standard post to Secure Post or FedEx, or if you require any further assistance, please contact us by clicking on: http://www.ticketmaster.co.uk/h/help.html
Thank you for booking with Ticketmaster and we hope you enjoy the event.
Kind regards,
Ticketmaster Customer Service Department
ciekawe kiedy dostaniemy te bilety 
mam nadzieję że nie 3 2tyg przed koncertem dopiero
mam nadzieję że nie 3 2tyg przed koncertem dopiero
ticket delivery may be up to 4 to 6 weeks from time of purchase
podbno na dniach maja byc, IS dostal maila 
I jak tam dostaliscie tickety.
Jeszcze nie.
Jeszcze pewnie trochę, bo ludzie w UK jeszcze dostają, a do nas trochę dalej.
Jeszcze pewnie trochę, bo ludzie w UK jeszcze dostają, a do nas trochę dalej.
jak będą nie omieszkamy się pochwalić 
Miałem jednak racje pisząc na tym forum wczesniej ze mogliby spokojnie zapełnić stadion Wembley a swoją drogą to niebywałe ze w UK jest takie ogromne zapotrzebowanie na koncerty Maiden w tym roku. Ja nie pamietam takiego szaleństwa od dawnaWICKER MAN pisze:Bruce powiedział w jednym z wywiadów, że w ciągu pierwszych 4 dni sprzedali 95% biletów na gigi na Wyspach. Nieźle! Chyba sami nie przypuszczali, że popyt na ich halowe koncerty będzie aż tak duży! Swoją drogą ciekawe czy i kiedy potwierdzą trzeci koncert w Londynie.
Who motivates the motivator
Dostałem już
dziś rano przyszedł 
Mogliby dołożyć jeszcze Liverpool albo Brixton.... jestem ciekaw, czy jak w 2013 ruszą w trasę "Golden Years - Maiden England", to również zdecydują się na wielkie areny, czy załatwią wszystko koncertem w Donington. W dłuższym czas-okresie mogą zdecydować się na jedno i drugie. Pewnie zainteresowanie koncertami "historycznymi" będzie tak duże, że ta trasa może być nawet większa i lepsza od "Somewhere Back In Time 2008/09". Cóż, jakby tak zagrali dużo materiału z "SSOASS" czy (W KOŃCU !!!) "Alexandra" - wszystko możliwe.
Mogliby wówczas w Polsce na Stadionie Narodowym zagrać.
Wedlug tego, co DICKINSON mówil na łamach "Rock Hard " - to może być ich pożegnalna trasa. W zasadzie - tyle już zrobili, że chyba nie muszą czegokolwiek udowadniać. Z drugiej strony, "TFF" to pewien kres progresywnych poszukiwań Iron Maiden, dla jednych genialnych - dla innych - niepotrzebnych. Czy jest sens nagrywać coś nowego !???
Rod mówił kilka miesięcy temu, ze ta trasa ma mieć największą scenografie w historii Iron Maiden - ja już nie wiem, ciężko im będzie przeskoczyć taki show jak "SSOASS 1988".
Wedlug tego, co DICKINSON mówil na łamach "Rock Hard " - to może być ich pożegnalna trasa. W zasadzie - tyle już zrobili, że chyba nie muszą czegokolwiek udowadniać. Z drugiej strony, "TFF" to pewien kres progresywnych poszukiwań Iron Maiden, dla jednych genialnych - dla innych - niepotrzebnych. Czy jest sens nagrywać coś nowego !???
Rod mówił kilka miesięcy temu, ze ta trasa ma mieć największą scenografie w historii Iron Maiden - ja już nie wiem, ciężko im będzie przeskoczyć taki show jak "SSOASS 1988".