A ja myslałem, że na świeta to bede miał juz biletWICKER MAN pisze: Pewnie do świąt wszystko się wyjaśni.
The Final Frontier World Tour 2011
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour 2011
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
myślę że oficjalnie na dniach opublikują więc bilet pod choinką już będzie 
Zwykła płyta około 200 zł, GC, około 400 zł.Puszek123 pisze:ile bilet może stać na te Soni ??
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
rozumiem ze ten bilet za 400zł jest pod scene tak ??
IRON MAIDEN
GC jest pod scenę, a czy za 400 zł to się dopiero okażePuszek123 pisze:rozumiem ze ten bilet za 400zł jest pod scene tak ??
sugeruje sie cenami za rok 2010, a nie chce mi sie wierzyć, że bedzie taniej niz było.Kuba pisze:GC jest pod scenę, a czy za 400 zł to się dopiero okaże
Słuchajcie - o której maja podać info o Soni dzisiaj... 
a kto powiedzial ze dzisiaj? 
Dziś mają ogłosić jedną główną gwiazdę festiwalu w UK i podać tamtejsze ceny biletów. I tyle.
na ebayu znalazłem bilet do berlina na płyte jak ktoś chce to niech sobie kupi
IRON MAIDEN
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Sonisphere w Szwajcarii odbędzie się 24 czerwca. Headlinerem prawdopodobnie także będzie Maiden.
Sonisphere w Turcji w dniach 17-19 czerwca i tu mówi się o takich zespołach jak Maiden, Slipknot i Avenged Sevenfold.
Sonisphere w Turcji w dniach 17-19 czerwca i tu mówi się o takich zespołach jak Maiden, Slipknot i Avenged Sevenfold.
A Francja? Termin i miejsce....
No ale jesli we Francji bedzie Soni to chyba raczej bez Maiden - dziwne byloby to przy 2 koncertach w Bercy......
Polska, Czechy, Grecja, Bułgaria, Turcja, Szwajcaria, Hiszpania i być może Włochy - ma być MAIDEN. Nie mogę się doczekać ogłoszenia, Bullet For My... będą w Meksyku - no i Halford. Może BFMV też w Polsce !?
No tak, wiadomo ,że bez Maiden, moze Wielka Czwórka? Pytam, bo chętnie wybrałbym się znów do tego pieknego kraju pod pretekstem koncertu 
-
Bobo_Ashanti
- -#Prowler

http://uk.sonispherefestivals.com/news/ ... -for-free/ Czyli data odnośnie Polski jest potwierdzona. Jak myślicie kto jeszcze wystąpi w Polsce?
no czyli dzieki UK wiem kiedy u nas 
teraz juz naprawde powinni oglosic oficjalnie gdzie i z kim zagraja?
teraz juz naprawde powinni oglosic oficjalnie gdzie i z kim zagraja?
-
Deleted User 4876
kurde, nie pasuje mi ten 10 czerwca :/ wrrrr..psia mac... kurde 10.06 jest Bon Jovi ( taki zespół z dzieciństwa heh ) :/ dobrze ze jest Berlin w Shortcucie bo bym zawył ze mi Irony uciekną, ale 11.06 to moge skoczyć do Czeszek .. jak się ekipa zmontuje heh :-)
-
Bobo_Ashanti
- -#Prowler

Info pojawiło się wczoraj z tego co pamiętam. Czyli znamy gwiazdę i datę. Widzę, że Metalhammer już też potwierdził informacje o Polskiej dacie.