tomtomala pisze:
A tak na poważnie to śmieszy mnie to polowanie na Tobinka. Podciągacie przepisy regulaminu pod to by go zbanować. Na szczęście cała akcja nie dotyczy mnie ale kto wie kiedy i jak się zacznie

A mnie Tomku śmieszą oskarżenia bez podstawy. Może faktycznie Tobink nie zrobił za wiele, żeby dostać ostatnie ostrzeżenie, ale nie znaczy to, że administracja chce go zbanować. Fakty są takie, że jest to trzecie ZP Tobinka, więc według regulaminu = BAN. Tobink odpocznie chwilę od pisania na forum, ale bana nie ma;] To raz, dwa: Za założenie drugiego konta w sytuacji gdy dostało się ZP na swoim pierwotnym = BAN. Bana nie ma. To z ostatnich dni.
Odkąd jest "nowa" administracja, ( o ile się nie mylę ) bana dostało tylko dwóch użytkowników - Herki i Miki i doskonale znasz ich przewinienia. Gdyby chodziło nam o zbanowanie Tobinka, to już kilka razy mogliśmy to zrobić w zgodzie z regulaminem. I nie przywołuj argumentu o wzajemnej animozji pomiędzy Tobinkiem a jedną osobą z administracji, bo akurat takie decyzje ( o banie) są omawiane w admin zonie i nie jest to tylko decyzja 1 osoby.
No ale nie ma to jak generalizować i rzucać oskarżeniami, prawda?