Obczaj sobie oglądalność Mam Talent. Porównaj do znajomości Iron Maiden wśród nastolatek. Osobiście dwukrotnie w życiu widziałem niepełnoletnią przedstawicielkę płci pięknej w koszulce jakiegoś zespołu, wiadomo przecież że nie każdą o to pytam, więc nie wiem czy było ich więcej. Maiden to przede wszystkim chłopy od około 18 (no ja mam 15) w górę. W podstawówkach, wierz mi nie propaguje się takiej muzyki. Przeciwnie, na religii się ją odradza.
Będę głosować, ale nie wierzę, że wyprzedzimy tego z Mam Talent... Zresztą ileż można?
No tutaj akurat masz troszeczkę racji, chociaż dla Maiden nie ma granicy wiekowej. W podstawówce pamiętam połowa kolegów słuchała hiphopu, tylko trzech (w tym ja ) metalu/rocku.
No ale wiesz, to jest takie statystyczne i analityczne patrzenie na sprawę, której nie dotyczą żadne reguły. Jednymi słowy konkurencja jest ostra i nie dysponujemy aż tak dużymi argumentami aby wygrać. Chociaż nie oszukujmy się, że nasz zespół jest lepszy
hehe! Dobrze robicie chłopaki! Ja cisnę z dwóch kompów w pracy, i jeszcze dwóch w domu,a także z róznych przeglądarek, bo ten głupi system odróżnia także przeglądarki heheh
Żeby nie tworzyć nowego tematu pisze tutaj. Zobaczcie http://muzyka.onet.pl/0,2241712,newsy.html. Kto takie zestawienia robi. Albo ktoś komuś w łapę daje albo nie wiem. Jak można w takim zestawieniu nie uwzględnić płyty która chyba najlepiej się sprzedawała w 2010 roku i była na niewiarygodnej liczbie list na #1. Bez komentarza normalnie....
Zilian pisze:Żeby nie tworzyć nowego tematu pisze tutaj. Zobaczcie http://muzyka.onet.pl/0,2241712,newsy.html. Kto takie zestawienia robi. Albo ktoś komuś w łapę daje albo nie wiem. Jak można w takim zestawieniu nie uwzględnić płyty która chyba najlepiej się sprzedawała w 2010 roku i była na niewiarygodnej liczbie list na #1. Bez komentarza normalnie....
Fakt, Arcade Fire i Mumford and Sons są za nisko :/
The final Frontier został płyta roku na stronie fanów Mety, oto wyniki:
Płyta roku 2010 na świecie to:
Iron Maiden - Final Frontier (26%, 152 głosów)
Ozzy Osbourne - Scream (22%, 126 głosów)
Motorhead - The World is Yours (11%, 64 głosów)
Slash - Slash (10%, 61 głosów)
Avenged Sevenfold - Nightmare (7%, 38 głosów)
Exodus - Exhibit B: The Human Condition (6%, 33 głosów)
Overkill - Ironbound (5%, 30 głosów)
Disturbed - Asylum (4%, 24 głosów)
Black Label Society - Order Of The Black (4%, 21 głosów)
Accept - Blood of the Nations (3%, 20 głosów)
Annihilator - Annihilator (2%, 15 głosów)
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."