10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
viewtopic.php?p=584287&sid=8548a9152ccf ... 6f6#584287
Tutaj sie zbiera ekipa z Wrocławia.
W 2008 jechałem pociagiem na Ironów, ale w 2011 bedzie interesował mnie tylko autobus. W tym roku na AC/DC fajna ekipa jechała z Poznania.
Tutaj sie zbiera ekipa z Wrocławia.
W 2008 jechałem pociagiem na Ironów, ale w 2011 bedzie interesował mnie tylko autobus. W tym roku na AC/DC fajna ekipa jechała z Poznania.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Ja tam jadę prawdopodobnie sam
Na miejscu czekać na mnie rodzina fanów będzie xD (mowie o tych którzy tam będą
) Mam babkę koło Częstochowy to sobie przystanek po drodze zrobię 
-
Nataluuska
- -#Charlotte

No racja, jak ktoś nie chce to nie pojedzie, dlatego też nikogo na siłę nie zmuszam i jestem tu aby znaleźć podobnych sobie 
-
Nataluuska
- -#Charlotte

Emilio - dzięki za informację 
Gwarantuje Ci, że jak kupisz bilety na Sonisphere oraz bilety na autobus z Wrocławia, to poznasz wielu sobie podobnych 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Nataluuska
- -#Charlotte

Tak też zrobię 
Nataluuska => I pewnie wielu takich spotkasz też na miejscu 
Do Wrocławia wprawdzie jechałem z koleżanką, ale w pociągu poznaliśmy mnóstwo osób jadących na koncert i było ciekawie
A do Ostravy wybrałem się sam właśnie takim autobusem zorganizowanym i też było bardzo ciekawie, także polecam
Do Wrocławia wprawdzie jechałem z koleżanką, ale w pociągu poznaliśmy mnóstwo osób jadących na koncert i było ciekawie
A do Ostravy wybrałem się sam właśnie takim autobusem zorganizowanym i też było bardzo ciekawie, także polecam
-
Nataluuska
- -#Charlotte

Siwy nie pozostaje mi więc nic innego jak uwierzyć Ci na słowo
...teraz już nic mnie nie powstrzyma przed wyjazdem
...teraz już nic mnie nie powstrzyma przed wyjazdem
Cytując klasyka: "I to jest słuszna koncepcja"Nataluuska pisze:...teraz już nic mnie nie powstrzyma przed wyjazdem
-
Nataluuska
- -#Charlotte

Bardzo słuszna i najlepsza z możliwych

- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Powoli i tutaj będziesz miała znajomych. Zabierzemy Cię! XNataluuska pisze:I znowu ominie mnie szansa na zobaczenie Iron Maiden na żywo, bo moi znajomi poskąpią pieniędzy na taką imprezęjestem sfrustrowana. Jeśli ktoś jest w podobnej sytuacji, czyli chciałby jechać a nie ma z kim, to niech napisze do mnie wiadomość na mój profil.
Tak, tak Nataluuska jedź z namiIRONSPARTAN pisze:Powoli i tutaj będziesz miała znajomych. Zabierzemy Cię! XNataluuska pisze:I znowu ominie mnie szansa na zobaczenie Iron Maiden na żywo, bo moi znajomi poskąpią pieniędzy na taką imprezęjestem sfrustrowana. Jeśli ktoś jest w podobnej sytuacji, czyli chciałby jechać a nie ma z kim, to niech napisze do mnie wiadomość na mój profil.
X
-
Nataluuska
- -#Charlotte

Z Tobą Stokrotka - moja droga Wrocławianko - z wielką chęcią pojadę 
Kurcze, ale powiem Wam tak sobie myślę - szkoda, że w tym pakiecie VIP-owskim nie ma takiego półgodzinnego spotkania z zespołem. Nie mówię, że mają się od razu bawić z fanami na after party bo mają swoje, ale takie podpisywanie płyt w kulturalnych warunkach byłoby fajne. A nie jak wszędzie prawa dżungli - kto większy, silniejszy i bardziej nachalny ten dostanie to co chce. Pewnie zaraz odezwą sie głosy, że nie wszystkich stać itp. ale powiem Wam, że mnie osobiście na to też nie stać. Zarabiam 1100 zł miesięcznie, ale odłożyłabym potrzebną kasę. Szkoda, że nie pomyślą o tym, że nie każdy ma czas i ochotę na czatowanie godzinami pod hotelem lub na lotnisku. To jest może fajne jak się jest zafascynowanym nastolatkiem, ale generalnie jest to trochę, jakby to nazwać...poniżające.gumbyy pisze:Niestety nie... ale jedzenie (obiad, przekąski itp), alkohole (drinki, wino. piwo), napoje do oporuBudziol pisze:z zespołami?gumbyy pisze:Na Gwardii miałem w prezencie taki bilet i powiem, że powodów do narzekania to nie było (jedzenie, piwo, drinki, after party i co tylko dusza pragnęła)
![]()
Marzy mi się pożegnanie mojego ukochanego zespołu w jakimś fajnym stylu (choć w głębi mam nadzieję, że to nie jest ostatni ich koncert w naszym kraju)
-
Deleted User 4876
Hm np. KISS organizuje spotkania z fanami ale kasuje 1000 euro za 15 minut spotkania, 2 zdjecia itp.
Wątpie czy Ironi poszli by tym sladem . Meta robi losowanie na meet & greet, jak to jest z IM to nie wiem.
Opłaca sie kupić GC EE od zwykłego GC w sensie czy na GC EE jest jakis osobny sektor czy tylko wczesniej wpuszczaja i tyle ?
"Bycie magistrem , a bycie mądrym to dwie różne rzeczy" - Ferdynard Kiepski
Nie opłaca sie kupować ee, chyba, że nie bedziesz sie ruszał przez cały fest z miejsca.
No to faktycznie kiszka :/ Lepiej juz zwykły GC na to wychodzi.
EDIT:
Aha. Jeszcze jedno pytanko na ile gdzies osob jest sektor GC?
EDIT:
Aha. Jeszcze jedno pytanko na ile gdzies osob jest sektor GC?
-
Deleted User 4876
5 tysięcy osób mniej więcej -- czasem do 10 tysiaków jest rozszerzany
Z zakupem biletu trzeba sie bedzie streszczyc...