Newsy muzyczne
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 622
Re: Newsy muzyczne
EEEE ostatnia była kiepska. Natomiast okres mocnych albumów rozszerzyłbym od Dogs of War
pożyjemy zobaczymy, ale na pierwszy rzut ucha prezentuje się to lepiej niż nieźle 
-
Deleted User 2868
KYUSS LIVES!, the project featuring three-quarters of KYUSS — the influential American stoner rock/metal band, originally from Palm Desert, California — will record a new studio album following its upcoming tour. The group features bassist Nick Olivieri, drummer Brant Bjork and singer John Garcia along with guitarist Bruno Fevery, who most recently played with Garcia in the GARCIA PLAYS KYUSS project.
Info

Info
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Z prawdziwym żalem informujemy, że po długiej i ciężkiej chorobie dnia 16 grudnia odszedł od nas Prezes Tomasz Dziubiński.
Z muzyką rockową i metalową związał się już na początku lat 80. pracując jako dziennikarz a później manager i prężny animator sceny muzycznej. W 1989 roku założył firmę Metal Mind Productions, a w 1990 roku wprowadził na polski rynek magazyn Metal Hammer, którego redaktorem naczelnym pozostał po dziś dzień.
Do końca pozostał wierny muzyce, bardzo czekał na nowe albumy Rush, Pendragon i wciąż wierzył w reaktywację Black Sabbath w oryginalnym składzie... Jego plany koncertowe i wydawnicze na kolejne lata będą realizowane przez zarząd i ekipę Metal Mind Productions.
http://www.metalmind.com.pl/index.php?d ... &more=3022
[*]
Z muzyką rockową i metalową związał się już na początku lat 80. pracując jako dziennikarz a później manager i prężny animator sceny muzycznej. W 1989 roku założył firmę Metal Mind Productions, a w 1990 roku wprowadził na polski rynek magazyn Metal Hammer, którego redaktorem naczelnym pozostał po dziś dzień.
Do końca pozostał wierny muzyce, bardzo czekał na nowe albumy Rush, Pendragon i wciąż wierzył w reaktywację Black Sabbath w oryginalnym składzie... Jego plany koncertowe i wydawnicze na kolejne lata będą realizowane przez zarząd i ekipę Metal Mind Productions.
http://www.metalmind.com.pl/index.php?d ... &more=3022
[*]
eh.. a Tydzień temu kumpel mówił, że ma się coraz lepiej...
/"Dziuba ***j" wszyscy wiemy, ale był wielką osobistością naszej sceny muzycznej. czy się to komuś podoba czy nie .
/"Dziuba ***j" wszyscy wiemy, ale był wielką osobistością naszej sceny muzycznej. czy się to komuś podoba czy nie .
Szkoda że zmarł, wiele zrobił dla polskiej sceny muzyki metalowej. Mam nadzieję że Metal Hammer będzie nadal wydawany, bo lubię go od czasu do czasu kupić i poczytać. Tak samo Metal Mind Productions będzie dalej normalnie i tak dobrze jak zawsze funkcjonować mimo straty tak ważnej osoby, Kupa ludzi z naszego grona poginęła w tym roku.
Kronos pisze:KYUSS LIVES!, the project featuring three-quarters of KYUSS — the influential American stoner rock/metal band, originally from Palm Desert, California — will record a new studio album following its upcoming tour. The group features bassist Nick Olivieri, drummer Brant Bjork and singer John Garcia along with guitarist Bruno Fevery, who most recently played with Garcia in the GARCIA PLAYS KYUSS project.
Info
![]()
![]()
OSZ FAK ! Ale news !!!!!!!!
ZA rok ma być nowy Flap Jack i TOOL
ano. Ma być. Uwierzę jak zobaczę ;]Michcio pisze: Flap Jack
już nie mam tu najwięcej postów

Gadałem z Guzikiem po koncercie Homosapiens miesiąc temu i mówił, że poza wokalem wszystko mają już nagrane, więc zobaczysz prędzej czy później. 
No, no świetna informacja o Kyuss.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

A ja do Kyuss jestem sceptyczny. Jakoś zaangażowanie Oliveriego i Bjorka, którzy odchodzili po kolejnych albumach w zasadzie z tych samych powodów nie wydaje mi się teraz szczere. No ale jeśli zaskoczą mnie dobrym materiałem, to nie będę narzekał 
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
13 grudnia miała premierę pierwsza płyta supergrupy "The Damned Things" zatytułowana "Ironicalst". Zespół tworzą członkowie Anthrax, Every Time I Die i Fall Out Boy.
Przeszło całkowicie bez echa, a całkiem przyjemnie się tego słucha:
http://www.youtube.com/watch?v=XMANR-wrg7o
Przeszło całkowicie bez echa, a całkiem przyjemnie się tego słucha:
http://www.youtube.com/watch?v=XMANR-wrg7o
bardzo fajna płytka. taka na luzie bardzo
Na stronie Amon Amarth coś się dzieje, odliczanie do ukazania okładnki nowego albumu 
Obstawiam, że znajdzie się na niej Wiking z łodzią.
To akurat równie oczywiste, jak Eddie u Ironów 
Ostatnie Mansony były imho średnie, ciekawe jak bedzie teraz.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
jak dla mnie ostatnie High End.. było świetne, w przeciwieństwie do dwóch poprzednich, Eat Me i Golden Age
Więc jestem dobrej myśli raczej, Twiggy wrócił, nagrał zajebiste High End itd.