10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Nie piszcie głupot - ... wejdą nawet dzieciaki, regulamin swoją drogą. 
Oby
bo nie chce, żeby 200zł poszło się kochać
. I mam nadzieję, że będzie jakiś transport z leszna lub gostynia. Bo pociągiem z leksza strach w drugą stronę ;P
zatem kolego Buri musi być pod opieką starszego kolegi (lub koleżankipiter pisze:zgodnie z regulaminem osoby niepełnoletnie muszą być pod opieką dorosłych....Buri pisze:Siema, jestem tu nowy i mam 2 pytania. Czy jest organizowany jakiś wyjazd z Gostynia lub Leszna ? I czy jeżeli mam 15 lat to nie będzie problemu z wejściem ?
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Zawsze razem raźniej. No i pamiętajmy o słowach Bronka Dickinsona - każdy przyprowadza "frienda". 
kogoś się zgarnie, żeby mnie wprowadził ^^ mało ludzi będzie
?
"screw you guys im going home"
Eric Theodore Cartman
Nie bedziesz musiał, nikt tego nie egzekwuje.Buri pisze:kogoś się zgarnie, żeby mnie wprowadził
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
to będzie jakby nie było mój pierwszy większy koncert ;D więc się nie znam. Tylko boje się trochę o moje nogi, bo glańców nie mam ;/ ale do czerwca może się uzbiera 
Eric Theodore Cartman
Ja nigdy na koncercie nie miałem glanów, zawsze adidasy i zawsze było okej.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Czyli nie jest tak "źle" na płycie?
Eric Theodore Cartman
-
Deleted User 2868
Pewnie, że nie. Ja nigdy nie byłem w glanach na jakimkolwiek koncercie.
Jeszcze "tylko" 150zł
Eric Theodore Cartman
W glanach latem śmierdzą stopy, syndrom Ala Bundy 
hah, nie wiem, bo nie miałem glanów na nogach nigdy. Ale planuje kupić odrazu zapinane na klamry
Eric Theodore Cartman
Glany to ściema. Kiedyś praktykowałem, od kilku lat chodzę na koncerty w adidasach i różnicy nie widzę. Jedynym plusem glanów jest pewność, że nie spadną z nogi, jak ktoś przydepnie. 
ja jak na koncercie byłem to jak mi taka laska prz&#$*ła z glana to mi w kostce chrupnęło i po pogo było 
Eric Theodore Cartman
Koncert koncertem i wiadomo, że przepychanki to normalna sprawa. Ale gdyby ktoś mi z kopa dał na koncercie to bym mu morde strzeliłBuri pisze:ja jak na koncercie byłem to jak mi taka laska prz&#$*ła z glana to mi w kostce chrupnęło i po pogo było
to było "raczej" przypadkowo
ostatnio jeden wchodził do kibla z czerwoną mordą, przez jakiegoś dresa, który przed budynkiem stał...
Eric Theodore Cartman
Ja też zawsze w adidasach
Do tego niebieskie jeansy i czarna koszuleczka i można robić tant tant 
ja się zaopatrzyłem w wakacje w bojówki
oczywiście koszulek to mam trochę też. Mam 1 ironów szmacianke (miałem 3 lub 4), jednego allprinta z napisem z tyłu "w niebie lepsze powietrze, ale w piekle lepsze towarzystwo" i na przodzie eddy na motorze
i taką w miarę dobrą koszulkę children of bodom. Wczoraj mi przyszła bluza, która była za 35zł xD ale liczy się, że jest ^^. I po świętach jadę po jakąś nową z ironów ;D
Eric Theodore Cartman
-
szatanista
- -#Long distance runner

to co, zakładamy temat "w co się ubieracie na koncert"?