Ja bym wolał ponownie ROTAM.RALF pisze:czy (W KOŃCU !!!) "Alexandra"
Tego bym nie przesądzał.RALF pisze:"TFF" to pewien kres progresywnych poszukiwań Iron Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Ja bym wolał ponownie ROTAM.RALF pisze:czy (W KOŃCU !!!) "Alexandra"
Tego bym nie przesądzał.RALF pisze:"TFF" to pewien kres progresywnych poszukiwań Iron Maiden
Serio tak mówił?RALF pisze:Wedlug tego, co DICKINSON mówil na łamach "Rock Hard " - to może być ich pożegnalna trasa. W zasadzie - tyle już zrobili, że chyba nie muszą czegokolwiek udowadniać. Z drugiej strony, "TFF" to pewien kres progresywnych poszukiwań Iron Maiden, dla jednych genialnych - dla innych - niepotrzebnych. Czy jest sens nagrywać coś nowego !???
Inni też tak mają i nadal koncertująDemon pisze:Bo mogą mieć kasy jak lodu i chcieliby odejść na emeryturę?

Po co dokładać hale na 5 tysięcy (a właściwie to coś pomiędzy klubem a teatrem) skoro w Londynie grają już dwa koncerty w hali na 20 tysi?RALF pisze:Mogliby dołożyć jeszcze Brixton....
a Ty masz na który dzień?remi pisze:Dostałem jużdziś rano przyszedł
No ciekawe te przemyslenia Bruce'a ale on czesto lubi mowic coś na wyrost co potem nie ma przełozenia na rzeczywistoscRALF pisze:Wedlug tego, co DICKINSON mówil na łamach "Rock Hard " - to może być ich pożegnalna trasa. W zasadzie - tyle już zrobili, że chyba nie muszą czegokolwiek udowadniać. Z drugiej strony, "TFF" to pewien kres progresywnych poszukiwań Iron Maiden, dla jednych genialnych - dla innych - niepotrzebnych. Czy jest sens nagrywać coś nowego !???
Rod mówił kilka miesięcy temu, ze ta trasa ma mieć największą scenografie w historii Iron Maiden - ja już nie wiem, ciężko im będzie przeskoczyć taki show jak "SSOASS 1988".
Hmmm... no ciekawe jak to bedzie wygladac ale rzeczywiscie cięzko wyobrazić sobie zeby coś mogło przebić te wielkie góry lodowe A.D. 1988 a moze sie jednak myle ...RALF pisze:Rod mówił kilka miesięcy temu, ze ta trasa ma mieć największą scenografie w historii Iron Maiden - ja już nie wiem, ciężko im będzie przeskoczyć taki show jak "SSOASS 1988".
Special Guests announced for 'The Final Frontier World Tour' UK Dates
Published: February 18, 2011
JULY
Wed 20 Scotland, Glasgow SECC With Special Guests Airbourne
Thu 21 Scotland, Aberdeen AECC P&J Arena With Special Guests Airbourne
Sat 23 England, Newcastle Metro Radio Arena With Special Guests Airbourne
Sun 24 England, Sheffield Motorpoint Arena With Special Guests Airbourne
Wed 27 England, Nottingham Trent FM Arena With Special Guests Airbourne
Thu 28 England, Manchester MEN Arena With Special Guests Airbourne
Sun 31 England, Birmingham NIA With Special Guests Airbourne
AUGUST
Mon 1 Wales, Cardiff CIA Arena With Special Guests Airbourne