Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
myślę że ten pomysł już się wyczerpał. Tyle ludzi co na pierwsze edycje nie zjedzie. Ja na pewno już nie przyjadę, zwłaszcza że takie koncertowe natężenie
Ja też mam mieszane uczucia względem takich krajowych "Metalmanii". Urok Metalmanii polegał na tym, że były różne zagraniczne gwiazdy. Nie mówię, że zespoły krajowe są do bani, ale np. dla mnie każdy zespół cięższy niż Hunter to trochę strata czasu.
Wolałbym krajowe festiwale tematyczne - albo sam heavy power thrash albo thrash i rzeźnia
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
też nie pojadę, zwłaszcza że nie ma TURBO A w 5 dni później jadę na Orkiestrę Transsyberyjską do Wiednia