Odszedł od nas Piotrek "Maiden".

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

cmdrdata
-#Prowler
-#Prowler

Odszedł od nas Piotrek "Maiden".

Post autor: cmdrdata »

Z żalem informuje, ze odszedł wczoraj Piotrek, jeden z najbardziej pozytywnie zakreconych fanow Iron Maiden w Polsce i nie tylko... miał bodajże niespełna 44 lata. Jego zycie bylo skoncentrowane wokol Zelaznej Panny, reszta stanowila czasem dodatek. Łodzianin z urodzenia i zamieszkania, ale sercem całym tam gdzie Ironi, w trasie, studiu, albo na spacerze w Cockney. Czesc jego pamieci. Wielka strata dla wszystkich, ktorzy go znali oraz dla calej metalowej braci. Bedziemy za Tobą tęsknić, wierzę, ze gdziekolwiek jesteś, mozna tam rozprawiac i słuchać Iron Maiden.
trezor25
-#Charlotte
-#Charlotte

Re: Odszedł od nas Piotrek "Maiden".

Post autor: trezor25 »

Witam wszystkich.
Pogrzeb Piotrka Wójcika odbedzie się 17.01 w Łodzi o godzinie 12:00 w Kaplicy na cmetarzu ul.Solec 11 ( Cmentarz na Mani)

Zapraszają Koledzy i Przyjaciele Piotrka.
Ostatnio zmieniony śr sty 12, 2011 10:44 pm przez trezor25, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Lando
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Lando »

Boże, a miałem do niego zadzwonić w zeszłym tygodniu... jeszcze niedawno namawiał mnie na wyjazd do Berlina... :cry:
Night Mistress Fan Club Łódź
Awatar użytkownika
wojteq
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: wojteq »

Przykre :cry: Łączę się w bólu z Rodziną i znajomymi
Carcass75
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Carcass75 »

Kurcze, rzadko wchodzę na forum, dzisiaj to zrobiłem i taka przykra wiadomość :sad: Nie miałem przyjemności wymianiać się tutaj informacjami ze ś.p. Kolegą, ale bardzo to smutne, że odszedł od Nas tak wspaniały Fan Maiden. Łączę się w bólu z Rodziną
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

R+I+P
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Strzala
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: Strzala »

Zbieramy zdjęcia Piotrka (Kita/ Brudny Harry) z koncertów, wyjazdów i codziennego życia. Prosimy o wysyłanie je na adres e-mail antyfilmowanie@poczta.onet.pl .
Spotkanie dla bliskich znajomych i rodziny odbędzie się w studiu antyfilmowanie w Łodzi na ul. Piotrkowskiej 24 o godzinie 19:00 dnia 2 listopad 2012 r.
ODPOWIEDZ