10/06/2011 - Sonisphere - Warszawa [ POZOSTAŁE ZESPOŁY ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere - Warszawa [ POZOSTAŁE ZESPOŁY ]
zajebiscie czyli Slipknota nie bedzie ;/ zapewne jeszcze A7X i Bulletów/Devildriver zobaczymy ;/
http://www.youtube.com/watch?v=IiTzJQE67FA - to jest świetne, klimat lovecrafta ma.
Ta kapela jest mi obojetna, ale nie spodziewałem sie ich
Myslałem, ze raczej In Flames zagra. Cholera, cos mi sie wydaje, że ogłosza za tydzien Slipknot... Ja bym wolał jednak Alice Cooper. Chyba, że w tym roku zagra na duzej scenie wiecej kapel niż rok temu?
Ta kapela jest mi obojetna, ale nie spodziewałem sie ich
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Ja tam jak zwykle zadowolony nie jestem. 
-
Deleted User 2868
Kto Ci tak powiedział? Zaczyna się...matt89bp pisze:zajebiscie czyli Slipknota nie bedzie ;/ zapewne jeszcze A7X i Bulletów/Devildriver zobaczymy ;/
Dobrze było jak temat był zamknięty
A już się cieszyłem, że naprawdę doszła nowa "gwiazda" :/
Night Mistress Fan Club Łódź
-
Deleted User 2868
Nie jest powiedziane, że zespoły są ogłaszane od "największego do najmniejszego" 
Tylko, żeby teraz ponownie nie kazali czekac miesiac na nastepna kapele 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Ja się bardzo cieszę - lubię ICH 
ja posłuchałem właśnie i mi nie podchodzą raczej :/
Płyta "Leviathan" jest IMHO świetna, ale ja po prostu lubie takie klimaty. Generalnie, wole Mastodon niz jakies bfmv czy inne MCR...
Powiem tyle, że kapela jest na serio DOBRA koncertowo! 
Nikt mi tak nie powiedział, ale jestem już dosyć mozno wkurzony bo chciałbym pojechać na SONI ale perspektywa wydania 400 zl na IM, Motorhead i Mastodon jest narazie odległa, za żadnym z tych zespołów nie szaleję, chętnie bym ich zobaczył, ale nie za taką kasę.Kronos pisze:Kto Ci tak powiedział? Zaczyna się...matt89bp pisze:zajebiscie czyli Slipknota nie bedzie ;/ zapewne jeszcze A7X i Bulletów/Devildriver zobaczymy ;/
Dobrze było jak temat był zamknięty
A zespół taki jak Slipknot czy A7X i Devildriver byłby dla mnie jednak napędem aby tam pojechać.
A w sumie skład tyaki jak: Iron Maiden, Slipknot, Motorhead, A7X, Mastodon, Devildriver (kolejność grania od końca) by wielu osobom pasował IMO a mi to na 100%
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dlaczego uważacie, że występ Mastodon ma oznaczać, że nie będzie SlipKnoT? 
Ja mam nadzieje że tak nie będzie
IRON MAIDEN
Gdybym to ja był organizatorem to bym raczej taką informację, że zagra Slipknot podał szybciej bo wydaje mi się, że jest to atrakcyjniejszy zespoł niż Mastodon do przyciągnięcia ludziWICKER MAN pisze:Dlaczego uważacie, że występ Mastodon ma oznaczać, że nie będzie SlipKnoT?
A skoro się wydłuża to mogą być z nimi jakieś problemy...
chyba...
Wicker, widze, że już jesteś pewny, że Slipknot u nas zagramatt89bp pisze:10/06/2011 - Sonisphere Festival (Iron Maiden, SlipKnoT, Motörhead) - Warszawa, POL @ Lotnisko Bemowo
Czuję, że będą jeszcze Slipknot, Cooper, In Flames i BFMV...
Mnie też oni mało cieszą. Tylko miejsce komuś fajniejszemu zabraliPiwowarus pisze:Ja tam jak zwykle zadowolony nie jestem.