Witam !
Nie pisze tego żeby się chwalić bonie ma czym wreszcie nie doprowadziłem do tego sam ale w 2008 roku robiłem flagę z Budziolem i daliśmy radę !
Kasa została zebrana mój pomysł wizualny flagi zaakceptowany na Forum gdzie każdy mógł sie wypowiadac comu sie podoba a co nie

było bardzo dyplomatycznie.
Mimo bardzo wielu ludzi którzy wątpili w sens wartość i w to czy w ogóle można przesłać mi czy Budziolowi kasę Zebraliśmy kase na to żeby zrobić to co chcieliśmy. Był pomysł trochę dobrej woli i TYLE
Więc smutno i przykro mi się robi jak słucham niektórych z was którzy sadzą zdziadziałe teksty nie będę cytował bo nie o to chodzi ale słabo mi się robi jak czytam ,,nie da się'' ,,po co'' ,,nie róbmy niczego'' bla bla bla Jeśli ktoś nie ma ochoty ani potrzeby zrobić coś fajnego niech nie robi ale niech nie komentuje tego w czym nie bierze udziału bo demobilizuje innych dla których to nie jest problem a raczej coś w rodzaju obowiązku że tak powiem.
Aczkolwiek zgadzam się z Deleted User 804em nie spalmy się dla Iron Maiden ;p
Bravo dla Cybula który wychodzi z inicjatywą. Proponuje żeby ten kto ma jakiś fajny pomysł pisał w tym temacie może uda się coś zrealizować przy odrobinie dobrej woli.
Jeśli ktoś nie ma swoich pomysłów niech nie bagatelizuje i nie ignoruje pomysłów tych którzy mają chęć zrobić coś fajnego
A więc ruszmy czachami i do dzieła

powodzenia i wybaczcie że sie rozgadałem.