Ciekawe ile mastodont dostał
10/06/2011 - Sonisphere - Warszawa [ POZOSTAŁE ZESPOŁY ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere - Warszawa [ POZOSTAŁE ZESPOŁY ]
He he, Ja też. Usypiam z nudów po niespełna minucie
Przesadzasz, dobry jest i daje dobre koncerty. Ale z tego co wiem, najdroższym artysta obecnie jest Bruce Springsteen i chyba Madonna.Budziol pisze:Rod Stewart 1,5 mln
za darmo nie chciałbym go słuchać
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
born in the USA drozsze niż 1,5 baqński dolców? 
no ładnie
no ładnie
Z tego co wiem, Springsteen od dosyć dawna nie gra już born in the USA, nawet na Glastonbury nie dał sie namówić, choc wszyscy skandowali tytułBudziol pisze:born in the USA drozsze niż 1,5 baqński dolców?
Ciekawe, czy w poniedziałek poznamy kolejne kapele, czy ponownie miesiac czekania :-)
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Myslę, że raczej innymi festami się teraz zajmą, liczę oczywiście na potwierdzenie maiden w Czechach,
Mastodon znam tylko z nazwy. Twórczości tego zespołu nie miałem jakoś do tej pory okazji poznać. Jako że pojawią się na festiwalu na którym będę postanowiłem ściągnąć dyskografię i zapoznać się z materiałem jaki serwują nam panowie z USA. Po włączeniu płyty od razu słuchać że to muzyka z USA. Ma takie hmm charakterystyczne brzmienie. Przesłuchałem wszystkie cztery płyty jakie wydali i szczerze mówiąc tak za bardzo nie podobają mi się. Nie wiem jakoś hmm osobiście bardziej hołduje nurtom Europejskim. Na koncercie na pewno pokażą klasę, z waszych w/w wypowiedzi wynika że koncertowo prezentują się świetnie. To bardzo dobrze
Jednak dla mnie ich płyty... Powiem tak posłuchać mogę ale czy będę wracał z sentymentem? Raczej nie.
Słuchałem tego Mastodona i muszę powiedzieć, że bardzo ciekawe - coś jak krzyżówka King Crimson ze Slayerem, ale bardzo ciężko się przez to przebić...
Dream Theater w Metz na sonisphere. Może u nas się uda !!!!!!
Francja niestety daleko, ale też mam taką nadzieję 
No i do tego grają 8 lipca, musieliby mieć wehikuł czasu...ttomasz pisze:Francja niestety daleko, ale też mam taką nadzieję
To jest już lekka przesada, w wielu krajach znany jest już cały line-up a w polsce podawaja jedna kapele na miesiąc. Śmiech na sali, do tego jeszcze w paru krajach nie ma nic podanego.
Moim zdaniem to w ogóle jest jakieś nieporozumienie. Powinno się podać od razu wszystkie kapele albo w ciągu tygodnia opcjonalnie miesiąca a nie... festiwal ogłoszony dawno temu a mu 3 zespoły znamy... Trochę tak lipa jechać w ciemno. NO oczywiście wszyscy albo większość jedzie na IM ale są ludzie którzy chcieli by znać wszystkie zespoły i dopiero wtedy się zdecydują. A tak to ni w te ni wewte.
nigdy nie wiedziałem jak to się piszeZilian pisze: A tak to ni w te ni wewte.
wpierw zbierają maniaków MAIDEN potem dołożą kapele, które przyciągną większą liczbę fanów, ale jakoś myślę, że frekwencja nie będzie jakaś masakryczna jeśli nie dołożą jakiejś dużej nazwy
no oby nie było przepaści z rokiem poprzednim, na pewno 80000 true fanow nie bylo wtedy na bemowie ale statystyki robią swoje, mam nadzieje na 60000, oczywiscie ze Slipknotem bo to byłby duży zastrzyk, chociażby wśród moich znajomych jest takich kilku co by dopiero się zdecydowało.
Ja sadzę, ze sięgniemy 50000 - będzie dobrze, bilety dobrze schodzę. Coś mi sie wydaje, ze Limp Bizkit i Slipknot bedą....
Proszę Cie. Ani jeden Twój typ się nie sprawdził...RALF pisze:Coś mi sie wydaje, ze Limp Bizkit i Slipknot bedą
Wiadomo, że będą 2 sceny? Bo na stronie Live Nation raz 2 scenę umieszczają na obrazku, raz nie, a informacji o tym nie mogę znaleźć...
Święte słowa, nie cierpię tych wylansowanych mamisynków.Budziol pisze:tylko nie LB
Ale Slipknot to co innego, chętnie zobaczę ich na żywo.
Co do Mastodon to w sumie fajna nuta jest.
Mi - szczerze mówiąc - ich muza przypomina trochę Toola....PanPrezes pisze:Słuchałem tego Mastodona i muszę powiedzieć, że bardzo ciekawe - coś jak krzyżówka King Crimson ze Slayerem, ale bardzo ciężko się przez to przebić...