10/08/2011 - Metal Hammer Festival - Katowice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/08/2011 - Metal Hammer Festival - Katowice
A już myślałem, że tylko Praga będzie a nas jak zwykle ominą, a tu proszę;) Będę

Why so serious?
Cały czas sie zastanawialem czy na Ozzy`ego jechac ale teraz to olewam, wole Judas Priest.yankes pisze:P.S dzień po Ozzim więc szykuje się podróż z Sopotu do Katowic..
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
No i to jest prawidłowe podejścieEmilio pisze:Cały czas sie zastanawialem czy na Ozzy`ego jechac ale teraz to olewam, wole Judas Priest.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Kurcze, nie mogli ogłosić tego wcześniej
, jakoś tak 10 dni temu ? A tak jade do Pragi, choć w sumie chyba drożej nie wyjdzie. Ewentualnie się zastanowię nad Kato, ale raczej sobie daruję....
No to w tym roku trzeba ostro zacisnąć pasa bo masa świetnych koncertów. JP na 200% bo do Pragi lecim, a i do Katowic też się przejadę, dobrze że w wakacje, będę na bank!
Załamuje mnie ten termin
Ozzy w Sopocie a dzień później Judas Priest w Katowicach... nie wiem co wybrać 
Night Mistress Fan Club Łódź
PKP do Katowic.
Prawidłowe podejście to jest o:krusejder pisze:No i to jest prawidłowe podejścieEmilio pisze:Cały czas sie zastanawialem czy na Ozzy`ego jechac ale teraz to olewam, wole Judas Priest.
yankes pisze:P.S dzień po Ozzim więc szykuje się podróż z Sopotu do Katowic.
Why so serious?
JP na 100%
he he
To nie na moje zdrowie/nerwy. Rozumiem gdyby dwa koncerty były dzień po dniu w jednym mieście lub cos w tym stylu. Ale ja sie nie pisze na jeden koncert 9 sierpnia i nastepny 10 sierpnia na drugim koncu PolskiMandrake pisze:Prawidłowe podejście to jest o:
yankes napisał/a:
P.S dzień po Ozzim więc szykuje się podróż z Sopotu do Katowic.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Luzik, w okresie od roku do 10lat nie będziesz miał już takich dylematów, bo większość z największych kapel skończy koncertować. Ja wolę się teraz pomęczyć i nakombinować z kasą, czasem itp niż za 5 lat żałować, że nie miałem okazji danej kapeli zobaczyć. Taki mój punkt widzenia,Emilio pisze:To nie na moje zdrowie/nerwy. Rozumiem gdyby dwa koncerty były dzień po dniu w jednym mieście lub cos w tym stylu. Ale ja sie nie pisze na jeden koncert 9 sierpnia i nastepny 10 sierpnia na drugim koncu PolskiMandrake pisze:Prawidłowe podejście to jest o:
yankes napisał/a:
P.S dzień po Ozzim więc szykuje się podróż z Sopotu do Katowic.
- Nicko McBrain
- -#Long distance runner

na pewno sie wybiore, zwlaszcza ze jestem z Katowic, a legende trzeba zobaczyc 
- Elevatorman
- -#Clansman

data bardzo nie korzystna. Ale zobaczymy wypadałoby być
Shortcut na szczęście chyba zrobi wyjazd, bo nie uśmiechało by mi się śmigać polską koleją kilkaset kilosów
Napisałem do nich e-maila i odpisali "TAK- na JP zawsze i wszedzie:)" To już mnie utwierdziło w postanowieniu bycia na MHF
obsralem zbroje ze szczescia 
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Chyba ich coś z cenami porypało. 150 zł najtańsze? Nie jadę 
Przecież świetna cena, i bez sektora GC. A jeszcze pewnie coś fajnego dojdzie, może Whitesnake, skoro trasę z nimi mają. ;]Cezarek1998 pisze:Chyba ich coś z cenami porypało. 150 zł najtańsze? Nie jadę
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

No niby tak, ale jeszcze SonisphereM@ti pisze:Przecież świetna cena, i bez sektora GC. A jeszcze pewnie coś fajnego dojdzie, może Whitesnake, skoro trasę z nimi mają. ;]Cezarek1998 pisze:Chyba ich coś z cenami porypało. 150 zł najtańsze? Nie jadę