Dzięki za zdjęcia. Kurde jak się tak ogląda fotki trybun to faktycznie trochę pustkami świecą a szkoda. Ci co nie byli na pewno mają czego żałowaćWICKER MAN pisze:Swoją drogą wiadomo, że w tematach o koncertach, które już miały miejsce pojawią się spoilery.![]()
Super jakości fotki z Moskwy:
http://www.darkside.ru/report/5154/
http://www.headbanger.ru/reports/3967?show_images=1
11/02/2011 - Moskwa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 11/02/2011 - Moskwa
dziwną koszulke ma Dave z FF i mlot Thora na szyi 
starzeją się Panwoie
starzeją się Panwoie
- Mercenary155
- -#Invader

proszę bardzo.
Fear of the Dark i steve w całej okazałości.
Filmik pod samą sceną.
http://www.youtube.com/watch?v=Ws0GHeceN44
Fear of the Dark i steve w całej okazałości.
Filmik pod samą sceną.
http://www.youtube.com/watch?v=Ws0GHeceN44
można już szukać bootlegu z koncertu w mp3 - pojawił się tu i ówdzie. Wprawdzie jakość taka sobie, jakieś cięcia, ale lepszy rydz nisz nic, prawda ??
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Ja już se wczoraj bota zrobiłemkrusejder pisze:można już szukać bootlegu z koncertu w mp3 - pojawił się tu i ówdzie. Wprawdzie jakość taka sobie, jakieś cięcia, ale lepszy rydz nisz nic, prawda ??
Tzn. nagrałem dźwięk z "JuTuba"
Jest już boot we FLAC na Dimmie. Zassysanie czas zacząć!
Wrzuciłem boota w mp3 do tematu z linkami do pobierania.
Jeszcze Bruce się nie opiewał z nowymi kawałkami bo mu się czasem tekst myli ale bardzo fajnie mu to wychodzi 
Niepolecam, po Rosyjsku
Jak ktoś umie po ichnemu, to niech tylko da znać jak im się podobało
Jak ktoś umie po ichnemu, to niech tylko da znać jak im się podobało
Baaardzo się podobało, choć przyznali że w większości te starsze numery. 
Zajebiście się czyta takie recenzje, w klimacie polskich artykulow prasowych z lat 80-tych
))))))))))))))
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Ja się pewnie wreszcie zbiorę i jutro jak dam radę to opublikuję swoją recenzję.
Dawaj, dawajmaltez pisze:Ja się pewnie wreszcie zbiorę i jutro jak dam radę to opublikuję swoją recenzję.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Poprawna reakcjaRALF pisze:Baaardzo się podobało
maltez pisze:Ja się pewnie wreszcie zbiorę i jutro jak dam radę to opublikuję swoją recenzję.
boot z Moskwy jest świetny
,
nie chcę czekać do czerwca
Dokładnie klasa sama w sobie. Nowe utwory wypadają świetnie. jakość Bootlega bardzo dobra można naprawdę się wsłuchaćttomasz pisze:boot z Moskwy jest świetny,
Fakt, boot jest świetny... z małym wyjątkiem: to co Bruce robi w Wicker Man mnie zatrwożyło...
Tekst to tylko pretekst do podtekstu...
Hehe, zganił Janicka tylkoRyba pisze:z małym wyjątkiem: to co Bruce robi w Wicker Man mnie zatrwożyło...
"Hand of fate is moving and the finger points to you! He may be fucking half blind and needs spectacles too!"
Ale Bruce ma Flow, raperem powinien być
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Emilio pisze:Ale Bruce ma Flow, raperem powinien być
Tekst to tylko pretekst do podtekstu...