Zdecydowanie najlepszy solowy Bruce, genialna płyta!

Po Rust in Peace i Countdown moja ulubiona płyta megadethu, choć szczególnego szału nie ma. Ogólnie żadnej płyty megadethu w całości nie lubię, zespół szanuję za pojedyńcze kawałki.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Ogarnij jeszcze Peace Sells, Youthanasie czy Cryptic Writings, może się przekonaszttomasz pisze:Po Rust in Peace i Countdown moja ulubiona płyta megadethu, choć szczególnego szału nie ma. Ogólnie żadnej płyty megadethu w całości nie lubię, zespół szanuję za pojedyńcze kawałki.

ogólnie się zgadzam, prawie. Ponieważ jest jedna płyta która jest genialna w 101% i nazywa sięRust In Peace przesłuchaj ją jeszcze razttomasz pisze:Po Rust in Peace i Countdown moja ulubiona płyta megadethu, choć szczególnego szału nie ma. Ogólnie żadnej płyty megadethu w całości nie lubię, zespół szanuję za pojedyńcze kawałki.
Dobre płyty, ale nie na 100%. Zawsze na ich płycie znajdę conajmniej trzy kawałki które bardzo mi się podobają, a reszta jest mniej, lub bardziej niezła. Jeszcze żadna w całości mi się nie spodobałaKronos pisze:Ogarnij jeszcze Peace Sells, Youthanasie czy Cryptic Writings, może się przekonaszttomasz pisze:Po Rust in Peace i Countdown moja ulubiona płyta megadethu, choć szczególnego szału nie ma. Ogólnie żadnej płyty megadethu w całości nie lubię, zespół szanuję za pojedyńcze kawałki.
Elevatorman pisze:Ponieważ jest jedna płyta która jest genialna w 101% i nazywa się Rust In Peace przesłuchaj ją jeszcze raz
Rust in Peace ma coś w sobie, co zdecydowanie wysuwa ją u mnie naprzód. Kiedyś lepsze było CTE, ale RiP jest arcydziełem w swojej dziedzinie, CTE po prostu dobrym albumem.Złapany pisze:najlepsze Megadeth to CtE ,mniej thrashu ale więcej hard-rocka
u mnie

Prawda! I niedługo znów zawita do Wro!Yakuza- dyskografia
zajebisty zespół!!!

Najlepsza płyta, więc jak nie chwyci, to nie chwyci wcalesyzygy pisze: może od tej strony chwyci?

Wiadomo, najlepszy Bruce.IronCezarek pisze:ZARĄBISTE

IMO ta płyta przebija wszystkie płyty Maidenów nagrane po Reunion.Kronos pisze:Wiadomo, najlepszy Bruce.IronCezarek pisze:ZARĄBISTE
NP:
The Cult - Sonic Temple