w którym momencie Ty to słyszysz?erosinho pisze:Mi - szczerze mówiąc - ich muza przypomina trochę Toola....
10/06/2011 - Sonisphere - Warszawa [ POZOSTAŁE ZESPOŁY ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere - Warszawa [ POZOSTAŁE ZESPOŁY ]
Obstawiam ni w te, ni we wteA tak to ni w te ni wewte.
Rok temu skład był mocniejszy (traktując maiden, jako po prostu dużą gwiazdę, a nie ukochany zespół
Ludzie, ja wiem, że organizator podaje jeden zespół na miesiąc, ale line-up nie jest jeszcze gotowy. rok temu Polskie soni było najbardziej okrojone ze wszystkich, zobaczymy jak bedzie tym razem.ttomasz pisze:Rok temu skład był mocniejszy
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Nie chodzi mi o jakieś konkretne brzmienie, styl itp., ale raczej o to, że - podobnie jak Toll- mają dużo zakręconych akcji, trochę psychodeli, kawałki utrzymane są w raczej wolnym tempie. Jak słucham Mastodona to tak sobie myślę, że chłopaki za młodu sporo właśnie Toola słuchali. Ale może to tylko moje subiektywne odczucie.Budziol pisze:w którym momencie Ty to słyszysz?erosinho pisze:Mi - szczerze mówiąc - ich muza przypomina trochę Toola....
No racja, rozpędziłem się i trochę głupotę palnąłemEmilio pisze:Ludzie, ja wiem, że organizator podaje jeden zespół na miesiąc, ale line-up nie jest jeszcze gotowy. rok temu Polskie soni było najbardziej okrojone ze wszystkich, zobaczymy jak bedzie tym razem.ttomasz pisze:Rok temu skład był mocniejszy
Choć wydaje mi się, że już nic wielkiego nie rzucą. Ewentualnie Slipknot (z tych większych), ale i tak poprzedniej nie przebiją atrakcyjnością dla statystycznego słuchacza metalu.
sorrka myślałem że Ty podobieństwo LB widzisz do Toolaerosinho pisze:Nie chodzi mi o jakieś konkretne brzmienie, styl itp., ale raczej o to, że - podobnie jak Toll- mają dużo zakręconych akcji, trochę psychodeli, kawałki utrzymane są w raczej wolnym tempie. Jak słucham Mastodona to tak sobie myślę, że chłopaki za młodu sporo właśnie Toola słuchali. Ale może to tylko moje subiektywne odczucie.Budziol pisze:w którym momencie Ty to słyszysz?erosinho pisze:Mi - szczerze mówiąc - ich muza przypomina trochę Toola....
No to się dogadaliśmyBudziol pisze:sorrka myślałem że Ty podobieństwo LB widzisz do Toolaerosinho pisze:Nie chodzi mi o jakieś konkretne brzmienie, styl itp., ale raczej o to, że - podobnie jak Toll- mają dużo zakręconych akcji, trochę psychodeli, kawałki utrzymane są w raczej wolnym tempie. Jak słucham Mastodona to tak sobie myślę, że chłopaki za młodu sporo właśnie Toola słuchali. Ale może to tylko moje subiektywne odczucie.Budziol pisze: w którym momencie Ty to słyszysz?
Coś wam się chrzani hehe xD A co do składu Soni mam nadzieję że cos naprawdę fajnego się jeszcze pojawi. IM i Motorhead to naprawdę świetne zespoły i warto ich posłuchać miejmy nadzieje że zespoły poprzedzające też takie będą. Bo na razie ten Mastodon to dla mnie bez urazy oczywiście tak trochę darcie mordy ni jak pasujące do Angielskiego stylu dziewic i motorynek. Ciekaw jestem ile będzie zespołów mam nadzieję że poniżej 5 nie zejdą.
-
Deleted User 2868
I o to chodzi, róźnorodnie ma być!Zilian pisze: tak trochę darcie mordy ni jak pasujące do Angielskiego stylu dziewic i motorynek.
No oczywiście można to także brać jako + nie mówię że nie tylko mi to jakoś trochę nie pod pasowałoKronos pisze:I o to chodzi, róźnorodnie ma być!Zilian pisze: tak trochę darcie mordy ni jak pasujące do Angielskiego stylu dziewic i motorynek.
Killing Joke i Hunter - to kolejna 2 zespoły, które zagrają na Sonisphere Festival 2011 na warszawskim Bemowie!
Kolejne zespoły będziemy ogłaszać w przyszłym tygodniu!
Kolejne zespoły będziemy ogłaszać w przyszłym tygodniu!
Nie znam tego Killing Joke ale to chyba jakiś post-punk jest
To już z takiego post-punkowego, alternatywnego klimatu mogli dac Petera Murphy'ego. A co do Huntera, to fajnie, wole, żeby był to Hunter niż Vader czy Behemoth.
Ostatnio zmieniony pt lut 18, 2011 12:36 pm przez Emilio, łącznie zmieniany 1 raz.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
KILLING JOKE - fajnie, z ciekawością zobaczę.
HUNTER - wiadomo, że coś polskiego będzie. Skoro są dwie sceny, to liczę na Acid Drinkers jeszcze
Jakbym miał obstawiać co dojdzie, to wskazywałbym na Slipknot, Limp Bizkit, In Flames i może Gojira.
HUNTER - wiadomo, że coś polskiego będzie. Skoro są dwie sceny, to liczę na Acid Drinkers jeszcze
Jakbym miał obstawiać co dojdzie, to wskazywałbym na Slipknot, Limp Bizkit, In Flames i może Gojira.
Slipknot, Limp Bizkit, In Flames i Alice Cooper i byłby świetny festiwal zobaczymy co będzie mja podać za kilka dni kolejne bandy
To nie powiem ogłaszając Killing Joke dość pozytywnie mnie zaskoczyli. Nie to żeby jakieś wielkie szaleństwo, ale jest bardzo ciekawie.
Ostatnio zmieniony pt lut 18, 2011 1:02 pm przez Piwowarus, łącznie zmieniany 1 raz.
Coś mi sie zdaje, że nastepny bedzie ogłoszony jakis duży band, ale nie w moich klimatach, czyli np Slipknot lub Limp Bizkit choc wolałbym np Dream Theater, Rob zombie czy Alice Cooper.
Dla mnie szału nie ma 
słuchajcie czy fakt, że wystąpi ok 7-8 zespołów powoduje, że festiwal potrwa dłużej czy wcześniej się zacznie? Czyli Ironi wystąpią o ok21 czy np zaczna pozniej 22 lub 23? Bo zapewne Slipknot i Motorhhead mniej jak 1h nie dostaną czasu. Czy np Hunter zacznie o 12. dostana max 30 minut itd wystepy po 35-45 minut Mastodona i innych?
Juz widze padake kindermetali na last.fm jak sie dowiedzą o Killing Joke
Właśnie słucham KJ, fajne to nawet:
http://www.youtube.com/watch?v=aqLhCei_Nxw
Właśnie słucham KJ, fajne to nawet:
http://www.youtube.com/watch?v=aqLhCei_Nxw
Ostatnio zmieniony pt lut 18, 2011 1:17 pm przez Emilio, łącznie zmieniany 1 raz.
Wątpie, żeby festiwal miał się później skończyć niż w 2010. W końcu chodzi o ciszę nocną
Zależy ile zespołow jeszcze dojdzie. Festiwal pewnie rozpocznie się wcześniej, no i są dwie sceny, więc pewnie występy na nich będą się w jakimś stopniu pokrywać.