10/06/2011 - Sonisphere - Warszawa [ POZOSTAŁE ZESPOŁY ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere - Warszawa [ POZOSTAŁE ZESPOŁY ]
Killing jest OK. Czekamy do przyszłego tygodnia. 
jak narazie bez podniety....zobaczymy co oglosza w przyszlym tygodniu,obstawiam Iced Earth i Dream Theater - marzenia scietej glowy hehe
Odszedł latem. Chciał wrócić zimą ale reszta zespołu (czyt. Petrucci) się nie zgodziła.qracoss pisze:jak narazie bez podniety....zobaczymy co oglosza w przyszlym tygodniu,obstawiam Iced Earth i Dream Theater - marzenia scietej glowy hehe
Hmm nie podoba mi się ten nowy zespół już wolę posłuchać wrzasków Mastodonta
Nie wiem jakiś taki ten Killing w stylu starych zespołów których mój ojciec słucha nie podoba mi się za bardzo ten styl. Mam nadzieję że następnym ogłoszonym zespołem będzie jakaś dobra rakieta 
10.06.2011 Sölvesborg, Sweden Sweden Rock Festivalqracoss pisze:obstawiam Iced Earth
Ciekawe czy ta druga scena będzie czymś konkretnym i line up wyglądać mógłby tak:
Głowna: Ironi, Slipknot, Motorhead, Mastodon, LimpBizkit, In Flames, Hunter
Druga: Alice Cooper, Killing Joke, Devildriver, Hammerfall, Gojira, Acid Drinkers
Głowna: Ironi, Slipknot, Motorhead, Mastodon, LimpBizkit, In Flames, Hunter
Druga: Alice Cooper, Killing Joke, Devildriver, Hammerfall, Gojira, Acid Drinkers
-
Deleted User 2868
MASTODON.Zilian pisze:Mastodonta
Dobrze, że Killing Joke zagra
Obecny sklad dla mnie jest calkiem zadowalajacy. Dwa dodane zespoly - super. Killing Joke to swietny kawal muzyki, zarowno ich starsze jak i nowsze nagrania. Hunter - zdecydowany pozytyw. Duzo bardziej wole takie granie, niz napierdalanke w stylu zeszlorocznego Behemotha. Ile razy widzialem ich na zywo - tyle razy bylem zadowolony.
PS. Kindermetale cierpia ze nie bedzie zadnej durnej napierdalanki w stylu Slipknota, In flames itd
PS. Kindermetale cierpia ze nie bedzie zadnej durnej napierdalanki w stylu Slipknota, In flames itd
nie każdy uważa, że Slipknot to durna napierdalanka i nie każdy kto ich słucha jest kindermetalem
Skoro ich nie lubisz nie obrażaj ani ich ani kogoś kto ich słucha
Nic ciekawego dla mnie, ale lepszy Hunter niż Limp Bizkit...
Czy to nie ty na onecie napisales ze Killing Joke i Hunter to syf?;) Czy to po prostu niesamowita zbieznosc nickow?;) Ja uwazam Slipknota za durna napierdalanke, ty KJ i Huntera za syf - jest sprawiedliwiematt89bp pisze:nie każdy uważa, że Slipknot to durna napierdalanka i nie każdy kto ich słucha jest kindermetalem
A nazywanie kogos kindermetalem obrazliwe imo nie jest - taka pieszczotliwa nazwa dla pewnej grupy spolecznej
Killing Joke nie znam, a Hunter to jak na moje ucho straszne dziadostwo, ale ma wielu fanów...
Do Huntera jeszcze tylko Jelonka brakuje 
Już nie jęczcie z tym Hunterem, ktoś na początek zagrać musi i wiadomo było że będzie to ktoś z Polski. Lepszy Hunter niż DragonForce. I tak pewnie w czasie kiedy będą grać na teren festiwalu wejdzie pewnie dopiero z 1/3 osób.
No nie wiem, wg. mnie DF ma ciekawsze show - pewnie przyszło by pare osób z mieczami kartonowymiPiwowarus pisze: Lepszy Hunter niż DragonForce.
-
Deleted User 2868
Być może, ale za to muzycznie - dno. Bez obrazy 
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Swoją drogą przypomina mi się Chorzów,jak wtedy grali,nawet ich broniłem,potem okazało się straszne do słuchania
Fakt faktem, że po kilku kawałkach nie da się już słuchać, ale już wolałbym popatrzeć na te solówki w tempie 350bpm niż słuchać pseudofilozoficznych tekstów Huntera - również bez obrazyByć może, ale za to muzycznie - dno.
Pseudofilozoficzne teksty to ma Coma, Hunter ujdzie. Ja tam lubie jak polskie kapele śpiewaja po polsku, kiedyś nawet Behemoth próbował ale śmiesznie wychodziło, talentu tekściarskiego to Nergal za cholere nie miał
Dragony i inne Manowary zawsze mnie odpychały tym śmiesznym nadęciem i patosem, ale ManowaR to na żywo chetnie bym zobaczył 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Hunter ujdzie, killing joke nie znam.