Manowar nie będzie na 1000000% przecieżJudas Priest + Manowar + Whitesnake = coś pięknego
10/08/2011 - Metal Hammer Festival - Katowice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 357
Re: 10/08/2011 - Metal Hammer Festival - Katowice
ManOwaR to obawiam się, że długo by Polski na mapie szukał hehehe:)
- Emilio
- -#Lord of the flies

Hehe, u mnie jest tak, że interesuje mnie Priest a pozostałe kapele to przyjemne lub mniej przyjemne opóźnianie Priestów. Tanka sobie wysłucham bo po tym co przesłuchałem na yt to nawet daje rade. Vadera sie słyszało juz pare razy i nie mam specjalnie ochoty ich słuchać a Morbida live nie słyszałem wiec moge posłuchać, choc pewnie bede zerkał to na scene to na zegarek ile jeszcze do Judasów zostałoRyba pisze:Jakby sami PRIEST nie byli wystarczającym powodem...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Deleted User 2868
O matko
Jakie opóźnianie Priestów? Co za bzdura. Nikt Ci nie każe przyjeżdżać wcześniej, przyjedź na samo Priest. I tak stanie na płycie na reszcie zespołów nic Ci nie da w 'zajęciu dobrych miejsc'. Jak będziesz chciał to bez problemu przed samym Priest dopchasz się do przodu. Płyta Spodka to nie Bemowo...
PS: Bardzo się cieszę z Morbid Angel
Jakie opóźnianie Priestów? Co za bzdura. Nikt Ci nie każe przyjeżdżać wcześniej, przyjedź na samo Priest. I tak stanie na płycie na reszcie zespołów nic Ci nie da w 'zajęciu dobrych miejsc'. Jak będziesz chciał to bez problemu przed samym Priest dopchasz się do przodu. Płyta Spodka to nie Bemowo...
PS: Bardzo się cieszę z Morbid Angel
- Emilio
- -#Lord of the flies

Jakbym mieszkał w okolicach Katowic to bym przyszedł na samo Priest a skoro bede w Katowicach wcześniej bo pojade prawdopodobnie z shortcutem to juz wysłucham jednego, dwóch supportów. PrzeżyjeKronos pisze:Jakie opóźnianie Priestów? Co za bzdura. Nikt Ci nie każe przyjeżdżać wcześniej, przyjedź na samo Priest.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

tak oczywiście Judas Priest supportujący Tool ,na pewnoyankes pisze:Pomysł z TOOL jest absurdalny. Ani nie są w trasie (i na razie nic nie wskazuje, że w 2011 będą ) ani to nie jest zespół, który mógłby być supportem Judas Priest. Raczej odwrotnie.
Myślę, że Vader nie jest przypadkowo w składzie
a Morbid średnio, to zmiejsza szanse na heavy metal fest
Twój nick jednak idealnie odzwierciedla Twoje przekonania. Czas biegnie, a świat postrzega inaczej rzeczywistość niż Ty (na całe szczęście).
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

podejrzewam ,że muzycy Tool sami by sie pukli w czoło jakby sami by mieli grać po Judas Priest, wielu poprawiaczom świata,jednak świat jest bardzo mało obeznany
naprawde nie jest tak że takie Saxon czy Accept ma klękać przed Radioheadem
naprawde nie jest tak że takie Saxon czy Accept ma klękać przed Radioheadem
Szacunek muzyków do tych, którzy byli ich inspiracją szacunkiem, ale kolejność występowania na scenie ustalana jest za pomocą innego algorytmu.
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

jesteś sobie Stary wyobrazić by Toola supportowałą jakaś 30-40 letnia załoga,sorry Stary ale napisałeś coś niedorzecznego,szanuję to,że lubisz Tool ale nigdy Judasi nie supportowali by Tool
poza tym Judasi jednak sprzedali więcej płyt,przeceniasz i tu możliwości Tool
poza tym Judasi jednak sprzedali więcej płyt,przeceniasz i tu możliwości Tool
- Elevatorman
- -#Clansman

gdzie w Morbid Angel masz mhrok ?Emilio pisze:Addie napisał/a:
Zresztą co wy chcecie, nie samym burackim heavy metalem człowiek żyje.
Dla mnie death metal jest równie buracki, a nawet bardziej bo śmieszny mhrok i napinka fanów wieksza
No i tym się różnimy. Ja Ci nie piszę co sobie wyobrażam, ani co bym chciał tylko jak jest, kiedy Ty cały czas wszystko oceniasz przez pryzmat swoich gustów muzycznych. Dla Ciebie Judasi to bogowie i nie będą nikogo supportować, a ja Ci podam fakty:
Judasi nigdy nie byli headlinerem na Download Festival, nawet w 2008 kiedy to byli gościem specjalnym KISS, a z braku innych kapel pozostałymi headlinerami byli tacy "giganci" jak Lostprophets czy The Offspring... Tool był gwiazdą w 2006.
To pierwszy z brzegu przykład. Nie będę szukał więcej, ponieważ
Na tym proponuje zakończyć ten offtop.
Judasi nigdy nie byli headlinerem na Download Festival, nawet w 2008 kiedy to byli gościem specjalnym KISS, a z braku innych kapel pozostałymi headlinerami byli tacy "giganci" jak Lostprophets czy The Offspring... Tool był gwiazdą w 2006.
To pierwszy z brzegu przykład. Nie będę szukał więcej, ponieważ
ZłapanyWCzasie pisze:jestem już za duży,by zmieniać zdanie,jakkolwiek szanuję Twoją znajomość wielu tematów,ale nie zakrzyczysz mnie
Na tym proponuje zakończyć ten offtop.
Ostatnio zmieniony czw mar 17, 2011 12:25 pm przez yankes, łącznie zmieniany 1 raz.
- Emilio
- -#Lord of the flies

Ciekawosta co do Setlisty Judasów, podobno na stronie zespołu pojawiła się następująca informacja:"Chcemy umieścić w setliście jeden utwór z każdego albumu, w związku z tym dajcie nam znać jakie są wasze ulubione, może wybierzemy parę z nich!"
TURBO LOVER !!!!!!!
Ciekawi mnie godzinowy rozkład festiwalu. Chciałbym żeby Tank nie grał wczesniej niż o 18, bo wczesniej nie dam rady przyjechac z Sopotu :/
Srogi skład. 
-
Deleted User 2868
no rewelacja!
wreszcie zobacze Exo!
Jak się można było spodziewać, dochodzą zespoły, które dzień i dwa później grają na Brutal Assault. Fajne zespoły, ale chciałoby się coś zaskakującego ;d. Na Whitesnake przestaję liczyć.
-
Deleted User 2868
Exodus i Morbid Angel są zaskakujący. Jeszcze Nevermore i będzie wymarzony skład