Trudno, jakos to przeżyjemymasarenka pisze:dochodzi Exodus.
Mogliby coś bardziej w Priestowych klimatach dać. Choć wolałbym, żeby już nic wiecej nie ogłaszali.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Trudno, jakos to przeżyjemymasarenka pisze:dochodzi Exodus.

taaak najsłabszy zespół na końcu będzieKronos pisze:Exodus i Morbid Angel są zaskakujący. Jeszcze Nevermore i będzie wymarzony skład

krusejder pisze:oooo Exodus to jest nazwa !! Parę razy chciałem już ich zobaczyć i zawsze coś mi przeszkadzało

Mnie też i to, że gra Judas Priesttomtomala pisze:A mnie cieszy ze jest konkurencja dla LN i Soni.
Sadly we have to inform you that Exodus aren´t able to play this year´s Wacken Open AirElevatorman pisze:a wiesz może z jakego powodu odwołali?

Wiesz... tak to działa przy okazji organizowania koncertu, na którym gra kilka zespołów. Bierze się kapele, które są dostępne, a najłatwiej (najtaniej) dostępne są kapele, które dzień przed/po grają za winklem. Nie sposób ściągnąć taki np. Testament z USA na jeden koncert. A jak Exo. gra dzień później w Czechach i mają dzień wolny to logicznym jest ich zaprosić. Jakby nie grali za winklem, to do Katowic też pewno by nie przyjechali.IgorW pisze:No proszę... naprawdę Exodus jest dla Was takim zaskoczeniem? To kolejna kapela ze składu Brutal Assault, czyli MMP idzie po najprostszej linii oporu biorąc kapelę, które dzień później grają zaraz za winklem.