+1Budziol pisze:WICKER MAN pisze:Niech jeszcze dorzucą Limp Bizkit lub Avenged Sevenfoldale Ty masz gust
chyba jedyne czego dobrego słuchasz to MAIDEN![]()
10/06/2011 - Sonisphere - Warszawa [ POZOSTAŁE ZESPOŁY ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Re: 10/06/2011 - Sonisphere - Warszawa [ POZOSTAŁE ZESPOŁY ]
Bzdura! On przecież nie lubi Iron Maiden! Przecież on słucha Metalliki, co jak wiadomo osłabia MaidenBudziol pisze:chyba jedyne czego dobrego słuchasz to MAIDEN
Nie mam nic przeciwko Avenged Sevenfold, ale jednak z Limp Bizkit bardziej bym się cieszył, oj dużo bardziej :] (jeżeli w ogóle coś jeszcze dodadzą...)
Ostatnio zmieniony wt lut 22, 2011 7:00 pm przez Wrath, łącznie zmieniany 1 raz.
Przecież każdy wie, że Wicker to pozer i słucha disco polo i dance!IronCezarek pisze:+1Budziol pisze:WICKER MAN pisze:Niech jeszcze dorzucą Limp Bizkit lub Avenged Sevenfoldale Ty masz gust
chyba jedyne czego dobrego słuchasz to MAIDEN![]()
Tylko nie Limp Bizkit...Banda pedziów i pozerów.
Chociaż tak sobie myślę, że jakby zagrali Behind Blue Eyes to pod scenę byłaby prawdziwa sieka...
Chociaż tak sobie myślę, że jakby zagrali Behind Blue Eyes to pod scenę byłaby prawdziwa sieka...
Covery chyba nie wchodzą w grę, jeśli zespół jest suportem i chce dobrze wykorzystać swój czaserosinho pisze:Chociaż tak sobie myślę, że jakby zagrali Behind Blue Eyes to pod scenę byłaby prawdziwa sieka...
zawal przy ogloszeniu Slipa, jak jeszcze dorzuca Limpa to sie chyba potne jakas listewka, ze nie jade...
-
Deleted User 357
Ja już sobie przyszykowałem sznur.
Widziałeś ich kiedyś na żywo? Dla mnie w zeszłym roku pozamiatali Stodołę. Ja bardzo bym się cieszył jak by dodali.erosinho pisze:Tylko nie Limp Bizkit...Banda pedziów i pozerów.
Gdyby tak zagrali bezpośrednio przed Ironami, ludzie by ich pozabijali, jak nic 
A czemu? Publika IM to nie publika Slayera, która pogoniła System. Jak fani IM przeżyli Lauren Harris to i Limp Bizkit przeżyją.RALF pisze:Gdyby tak zagrali bezpośrednio przed Ironami, ludzie by ich pozabijali, jak nic
Nawet fajny klimat był, zwłaszcza w momencie wrzasków "pokaż cycki"tomtomala pisze:Jak fani IM przeżyli Lauren Harris
No poza poka cycki muzycznie nie miała nic a nic do zaprezentowaniaSteve pisze:zwłaszcza w momencie wrzasków "pokaż cycki"
Sam nie wiem, muzyka LB po prostu mi nie podchodzi a występ LH przed IM dał mi fajnego "wesołego" kopatomtomala pisze:Uważam, może się mylę, że LB stoi o dekadę wyżej niż LH.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dokładnie, niesamowity show! Tyle energii na deskach Stodoły dawno nie widziałem! Publika również bawiła się fenomenalnie!tomtomala pisze:Widziałeś ich kiedyś na żywo? Dla mnie w zeszłym roku pozamiatali Stodołę. Ja bardzo bym się cieszył jak by dodali.
Ojj, przeceniasz publikę IM. Niestety w dużej większości na koncerty IM chodzą tróóóó dzieciaki pokroju IronCezarka lub starzy tróóóóó wyjadacze, którzy są dosyć ograniczeni jeśli chodzi o gust muzyczny i najczęściej nie tolerują niczego co powstało od końca lat 80-tych. Maideni od dawna są uważani za jeden z najtrudniejszych (obok Slayera) zespołów do supportowania, bo wszystkie zespoły dzielące z nimi scenę nie mają łatwo.tomtomala pisze:A czemu? Publika IM to nie publika Slayera, która pogoniła System. Jak fani IM przeżyli Lauren Harris to i Limp Bizkit przeżyją.
Ja osobiście nic do Slipknota nie mam, choć polubiłem ich dość niedawno i to przez kumpla, który mocno obstawiał ich obecność właśnie w tym roku na Sonisphere. Limp Bizkit nie słucham ale mam miłe wspomnienia w związku z ich płytami w czasach gimnazjum i w sumie chętnie bym ich także zobaczył (dziadunia Dursta
).
Nie łapie się do żadnej z kategorii. Tró dzieciakiem nie jestem, starym tró wyjadaczem też nie. Jakimś hardcorowym fanem Maiden też trudno mnie nazwać.WICKER MAN pisze:Niestety w dużej większości na koncerty IM chodzą tróóóó dzieciaki pokroju IronCezarka lub starzy tróóóóó wyjadacze, którzy są dosyć ograniczeni jeśli chodzi o gust muzyczny i najczęściej nie tolerują niczego co powstało od końca lat 80-tych.
Najbliżej mi do "ograniczonego gustu muzycznego"... chociaż bez problemu toleruję zespoły powstałe w latach 90-tych i później.
www.MetalSide.pl
... nie wiem czy to już było odnośnie promocji festiwalu [być może coś przegapiłem] ale dzisiaj w TVN dwa razy widziałem reklamę SONISPHERE, nie jakaś tam plansze z podkładem muzycznym tylko tzw. klip telewizyjny z fragmentami koncertu Iron Maiden oraz wymienionymi pozostałymi [nie wszystkimi] zespołami.
Ja wczoraj zmusiłem się do oglądnięcia dzień dobry TVN, ale w przerwach reklamy soni nie było
Mam nadzieję, że jeszcze mi się uda 
TVN tak jak w tamtym roku ma patronat medialny na Soni więc normalka, że będą pokazywać tą reklamę. Na stacjach typu 4fun.tv czy rebel tv także a na ścierwach typu TVP 1 czy Polsat nie zobaczy się tego. W teleexpresie naburknął coś na 1 dzień przed i dzień po po 20 sekund