Zagraniczne Festiwale 2011
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Zagraniczne Festiwale 2011
The Big Four we Włoszech, Mediolan 6.07 na Fiera Open Air Arena
Jesteśmy w Mediolanieeeeeee
Jesteśmy w Mediolanieeeeeee
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Metal Fest w Pilźnie
Dziwi mnie,że nie mówi się nic o tym festivalu,cena 40 euro,a gra m.in Saxon,Accept i Rage ,termin 3-5 czerwca,czyli niby koliduję niektórym z Berlinem ale Saxon i Accept być może zagra 4-ego i można by było tam pojechać
Dziwi mnie,że nie mówi się nic o tym festivalu,cena 40 euro,a gra m.in Saxon,Accept i Rage ,termin 3-5 czerwca,czyli niby koliduję niektórym z Berlinem ale Saxon i Accept być może zagra 4-ego i można by było tam pojechać
-
Deleted User 357
Z rzeczy które by Cię mogły interesować doszło tam Pretty Maids ostatnio. Ja się wstępnie wybieram, choć nie wiem do końca jeszcze czy kasę będę miał
Kurde to rzeczywiście ciekawa opcja mogłaby być 
-
Deleted User 2868
Hm, Download jak na razie o wiele słabsze niż w zeszłym roku.
Pilzno naprawdę interesujące 
Sonisphere w Grecji: Iron Maiden, SlipknoT, Mastodon, Gojira, Virus...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
w opcji ze Slipknotem to nasz Soni nie wypada tak źle jak narazie. Ciekawe jak ostatecznie będą podane wszystkie składy u innych
a Download to słabo wypada faktycznie. gdyby nie System to kulałby ten festiwal. Mi pasują 2 ostanie dni a szczególnie 11.06
a Download to słabo wypada faktycznie. gdyby nie System to kulałby ten festiwal. Mi pasują 2 ostanie dni a szczególnie 11.06
Gojira już była w Warszawie, Virus nie. W Atenach póki co mają koktajle Mołotowa zamiast Virusa.
-
Deleted User 2868
I co z tego?mazi pisze:Gojira już była w Warszawie
GRASPOP

-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

Jednak Graspop i Sweden Rock wiodą prym we wszystkich europejskich festiwalach bez konkurencyjnie.
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
It is confirmed. Legendary British band MOTÖRHEAD headed by rock icon Lemmy Killmister have been announced as the headliner of the Brutal Assault Festival 2011!
fest jest 3 dniowy więc każdego dnia jest inny headliner? czy jest jeden na cały festiwal?
no to spoko - Motorhead ściągnie troche ludu, ale liczyłem na coś innego
- Elevatorman
- -#Clansman

w tym momencie polski Sonisphere jest niczym.
CRYSTAL VIPER will appear on this year's edition of the legendary BANG YOUR HEAD FESTIVAL and will share the stage with acts such as ACCEPT, IMMORTAL, LORDI, HELLOWEEN, SONATA ARCTICA , AMORPHIS, OVERKILL and many others.

Night Mistress Fan Club Łódź