Newsy muzyczne
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Elevatorman
- -#Clansman

Re: Newsy muzyczne
ten album powinien się nazywać Intro 
http://www.monstrum.pl/art,225,informacja
Źle się dzieje w monstrum, mam nadzieję, że nie zawieszą działalności.
Źle się dzieje w monstrum, mam nadzieję, że nie zawieszą działalności.
już nie mam tu najwięcej postów

-
Szkieletor
- -#Invader

I'd rather die on my feet than keep living on my knees...
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Nieeeeeeeeee ;(Szkieletor pisze:http://cgm.pl/aktualnosci,14151,cgm,news.html
jest ogień
Nowy DevilDriver mnie pozamiatał. Co za płyta.
- Elevatorman
- -#Clansman

tomtomala pisze:Nowy DevilDriver mnie pozamiatał. Co za płyta.
a mnie na przykład w ogóle ledwo dotrwałem do końca
Po przesłuchaniu War of the Gods apetyt na nową płytę Amon Amarth jeszcze bardziej mi wzrósł. Świetny kawałek, jeśli reszta będzie równa dobra szykuje się najlepsza płyta zespołu 
- Elevatorman
- -#Clansman

świetna nowa płyta Destruction jest. Sodom nowy przy niej jest niczym.
Od siebie dodam, że wiem z prywatnej rozmowy z Martą Gabriel, a także z dzisiejszego wpisu na Facebooku, że swój udział w Festiwalu potwierdził Crystal Viperwww.darkplanet.pl pisze:Płock Cover Festiwal 2011 jednak się odbędzie
Jakiś czas temu informowaliśmy o kłopotach jakie na swojej drodze spotkali organizatorzy Płock Cover Festival. Agencja IDO uruchomiła wszystkie możliwe kanały informacji. Moc internetu i w tym wypadku okazała się przekonywująca, a 2100 podpisów wystarczyło, aby władze miasta Płocka pomimo trudności budżetowych na 2011 rok wygospodarowały odpowiednią kwotę na w/w imprezę. Nie starczyło jednak na tyle, aby impreza była bezpłatna. Organizatorzy zostali zmuszeni na wprowadzenie biletów wstępu w wysokości 40 złotych.
Udział w imprezie potwierdziła gwiazda światowej sceny heavy metalowej niemiecka formacja Gamma Ray. Oprócz Niemców być może zagra szwedzki Hammerfall.
Z informacji jakie podał organizator wynika, że Płock Cover Festival odbędzie się 3 września.
Night Mistress Fan Club Łódź
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Może się przejadę
fixedElevatorman pisze:świetna nowa płyta Sodoma jest. Destruction nowy przy niej jest niczym.
już nie mam tu najwięcej postów

- Elevatorman
- -#Clansman

nowa płyta Sodom straszna jest. Jakieś pedalske melodyjki. Zero mocy tak jak się bałem, tytułowy jest najlepszym kawałkem na płycie, niestety.
- Elevatorman
- -#Clansman

hmmm niezbyt mi pasuje na razie
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Nom szału nie ma, nie chcę być złym prorokiem, ale ja kryzys Ulver wieszczyłem już po ostatniej płycie 
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Wspominał ktoś o arch enemy?
Brytyjski artysta George Michael ma wystąpić w pierwszej połowie września na otwarciu budowanego na Euro 2012 stadionu na wrocławskich Maślicach - dowiedzieliśmy się nieoficjalnie
Koncert światowej gwiazdy muzyki pop będzie najważniejszym elementem szykowanej przez miasto imprezy związanej z otwarciem stadionu. Organizatorzy szacują, że na koncert przyjdzie 40 tys. osób.
Według naszych informacji przyjazd George'a Michaela jest już niemal przesądzony, choć umowy z artystą jeszcze nie podpisano. Nieoficjalnie wiadomo, że operator wrocławskiego stadionu firma SMG prowadziła także rozmowy o przyjeździe do Wrocławia z Paulem McCartneyem. Jego występ byłby jednak zdecydowanie droższy
Oficjalnie firma SMG nie potwierdza informacji o możliwym przyjeździe do Wrocławia Georga Michaela. - Mogę powiedzieć jedynie, że rozmawiamy z kilkoma artystami. Każdy z nich to gwiazda z najwyższej światowej półki, gwarantująca świetne show na wrocławskim stadionie - mówi Marcin Wojczyński z SMG. Zapowiada, że firma ogłosi kto wystąpi na otwarciu stadionu na Maślicach w ciągu dwóch miesięcy.
http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,3575 ... dionu.html
Koncert światowej gwiazdy muzyki pop będzie najważniejszym elementem szykowanej przez miasto imprezy związanej z otwarciem stadionu. Organizatorzy szacują, że na koncert przyjdzie 40 tys. osób.
Według naszych informacji przyjazd George'a Michaela jest już niemal przesądzony, choć umowy z artystą jeszcze nie podpisano. Nieoficjalnie wiadomo, że operator wrocławskiego stadionu firma SMG prowadziła także rozmowy o przyjeździe do Wrocławia z Paulem McCartneyem. Jego występ byłby jednak zdecydowanie droższy
Oficjalnie firma SMG nie potwierdza informacji o możliwym przyjeździe do Wrocławia Georga Michaela. - Mogę powiedzieć jedynie, że rozmawiamy z kilkoma artystami. Każdy z nich to gwiazda z najwyższej światowej półki, gwarantująca świetne show na wrocławskim stadionie - mówi Marcin Wojczyński z SMG. Zapowiada, że firma ogłosi kto wystąpi na otwarciu stadionu na Maślicach w ciągu dwóch miesięcy.
http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,3575 ... dionu.html
Kpina.
Paul może by był droższy, ale dzięki temu wydarzenie byłoby godne uwagi, a tak, to nie chce mi się jechać nawet tych 300 metrów ;0.
Paul może by był droższy, ale dzięki temu wydarzenie byłoby godne uwagi, a tak, to nie chce mi się jechać nawet tych 300 metrów ;0.