Och.. och... to straszne, będę musiał jeszcze wrócić do domu po koncercie. O jej... jak ja to zrobię?Dick-in-son pisze:nie mówiąc już o waszym powrocie na wioski. Ja wrócę piechotką i wstąpię jeszcze do tesco po carlsberga zimnego
10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
www.MetalSide.pl
Wioska, tak jak bieda to stan umysłu.Dick-in-son pisze:nie mówiąc już o waszym powrocie na wioski.
Chcesz za to medal?Dick-in-son pisze:Ja wrócę piechotką i wstąpię jeszcze do tesco po carlsberga zimnego
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Ja tam jadę sie dobrze bawić czy to przy Slipknocie, Mastodonie, Motorynkach czy IM. Wiem na pewno że będzie to nie zapomniany wieczór
(Sory ale dla mnie kupowanie biletu np za 400 i pójście tylko na 2 bądź jeden zespół jest trochę hmm głupie
)
Taa a teraz znów są bilety na sektory a na mapce sektory "niedostępne" - burdel... 
Zamówilem bileton na golden circle early entrance. Kto jeszcze tam sie wybiera?
Ma ktoś linka do tej reklamy sonisphere? Nie ogladam raczej TV, wiec nie mam jak jej zobaczyć... Gdybym jeszcze wiedział kiedy spodziewac sie spotu...bo polowac na reklamy nie mam zamiaru 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Ja się pod prośbą podpisuję.
- Dick-in-son
- -#Prodigal son

burdel mega, bo na livenation znalazłem to:RALF pisze:Taa a teraz znów są bilety na sektory a na mapce sektory "niedostępne" - burdel...
http://www.eventim.pl/livenation/pl/pla ... _gzhandler
a na stronie festiwalowej jest zupełnie inna mapka:
http://pl.sonispherefestivals.com/wp-co ... /scena.jpg
założę się, że w piątek będzie to wyglądało jeszcze inaczej.
Twoja stara WARN
Taaa, ciekawe jak te trybuny ustawią bo ze 100 m na siedząco ja nie mam zamiaru oglądać Ironów.
Ralf masz racje, ja też weacham się po między trybuna a Golden Circle głównie ze względu na zbyt dużą odległośc od sceny
Tak, w pierwotnym planie miały być dwie trybuny odpowiednio: na lewym i prawym skrzydle - a teraz, z tej mapki nic nie wynika. Jeśli wszystkie będą po prawej stronie, wzdłuż całej płyty, to ta moja - A" znajdzie się tak 70 - 80 m od sceny - dzięki. Idę na płytę i tyle, tylko te 400 PLN - choć myślę, że w końcu unormuje się sprawa trybun. 118 biletów na miejsca siedzące jest dostępnych i coś mi się wydaje, ze na tym się nie skończy... 
Siemka
Pisałem do livenation chyba za 8 mailów. Chciałem sie dowiedziec Czy posiadacz GCEEntrance wchodzi na odzielny sektor przy samej scenie czy poprostu wchodzi predzej od posiadacza zwykłego GC. NIc mi jebańce nie odpisali... a chce zamowic bilet macie jakas oficjalna informacje ? przeceiz patrzac na ta mapkie to sektory GC entrance jest oddzielony od zwykłego Goldena :/
Pisałem do livenation chyba za 8 mailów. Chciałem sie dowiedziec Czy posiadacz GCEEntrance wchodzi na odzielny sektor przy samej scenie czy poprostu wchodzi predzej od posiadacza zwykłego GC. NIc mi jebańce nie odpisali... a chce zamowic bilet macie jakas oficjalna informacje ? przeceiz patrzac na ta mapkie to sektory GC entrance jest oddzielony od zwykłego Goldena :/
Oddzielony chyba tylko po to żeby pokazać, że takie sektory są. EE upoważnia raczej tylko do wcześniejszego wejścia.
To jest prawdopodobnie kupowanie z mapy obiektu, czyli musieli jakoś fizycznie pokazać wszystkie rodzaje biletów i umiescic je na mapce.etoo pisze:a chce zamowic bilet macie jakas oficjalna informacje ? przeceiz patrzac na ta mapkie to sektory GC entrance jest oddzielony od zwykłego Goldena :/
napewno tylko do wcześniejszego wejscia osobną bramką żeby nie stać w kolejkach bo nie wyobrażam sobie żeby dzieliś GC na 2 sektory
a jesli kupie bilet za 450 zł i przyjade jednak puzniej na koncert to bede mogł wejsc normalna bramka jak wszyscy czy bede musiał szukac tej jedynej dla GC early Entrance??
Jak masz przyjść później to nie kupuj early entrance.
Bez problemu znalazłbyś EE, bo na pewno byłyby obok normalnych, ale tak. Na pewno będziesz mógł 
ok dzieki:)
a macie juz te bilety?? jakie zmowiliscie??
a macie juz te bilety?? jakie zmowiliscie??
Ale nie rozumiem dlaczego ktoś chce brać bilet - "Wczesne wejście" skoro zjawi sie później