The Final Frontier World Tour 2011
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour 2011
Edek zasiedział sie po prostu w barze 
Who motivates the motivator
Uważam ze na sto procent duży Eddie będzie w Europie
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jeśli ma być duży Eddie to zobaczymy go najpóźniej w Santiago, a raczej już na większych stadionowych show w Ameryce Łacińskiej. Wg. mnie może go jednak zabraknąć.
Troche by to dziwne było, w wywiadzie chyba Rod mówił, że bedzie mega wypasiona scenografia i generalnie show, a miałoby zabraknac giant eddie? Już wiadomo, że przepychem scenografia nie wygra z SSOTSS, ale ja bym widział tam jeszcze pare atrakcji...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Pożyjemy - zobaczymy, w Sydney Eddie był 
Tymczasem w Meksyku...

- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

A co ma powiedzieć, że będzie to samo, co od dekady tylko bez dużego Edka i pirotechniki?Emilio pisze:Troche by to dziwne było, w wywiadzie chyba Rod mówił, że bedzie mega wypasiona scenografia i generalnie show
Pirotechniki to nie oczekiwałem, ale jak maja sie przechwalać to niech to ma pokrycie w rzeczywistosci.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Dobrze zrozumiałem? Po trasie i przerwie będą robić "nową muzykę"?Do you think you’ll be working on new music on this tour and recording too? Well, we came out with the album at the end of the last tour, and this tour is meant for that album – although it’s slightly later than we planned. We finish in August, then we’ll take a break and put some new music together, so it’ll be the year after next I think!
W zasadzie czemu nie... Nowy album oznacza dwa lata koncertowania, więc jeśli chłopaki chcieliby zdążyć z nim przed jakąś ostatnią wielką trasą to akurat...
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Też myślę, że o to właśnie im chodzi, że nagrają jeszcze płytę 
Ja nadal wiem ze bedą grać aż im sił starczy nawet do 2020. Kończenia kariery jest im zupełnie nie na rękę 
Życzę im tego, ale przecież nie muszą - już taki mają status, że nic nie muszą.... A nowy album będzie na 10000%! 
Muszę ile się da, dla wielu ludzi to coś więcej niż sama muzyka 
Taka ciekawostka
Jeżeli na festiwalu Werchter w Belgii nie ma dwóch głównych scen, a tego nie wiem, to Maideni będę supportem The Black Eyed Peas
To chyba pierwszy raz jod dłuuuższego czasu jak Ironi są supportem, ale to pytanie do bardziej obytych w temacie.
info o tym, że TBEP zamyka impreze:
http://www.rockwerchter.be/en/news/arti ... 04c0186460
line up:
http://www.rockwerchter.be/en/lineup/index.aspx
Jeżeli na festiwalu Werchter w Belgii nie ma dwóch głównych scen, a tego nie wiem, to Maideni będę supportem The Black Eyed Peas
info o tym, że TBEP zamyka impreze:
http://www.rockwerchter.be/en/news/arti ... 04c0186460
line up:
http://www.rockwerchter.be/en/lineup/index.aspx
Raczej niemożliwe
Bzdura, tam zawsze jest podział artystów, na 1000% nie będą... 
Nowy wpis na fejsie Ironów brzmi: "SOUNDWAVE... are you ready for Eddie?" Może chodzi o nowego Edka? 
Czasami organizatorzy większych imprez robią coś takiego, ze po głównej kapeki gra jeszcze jakiś zespół. Chodzi o to, żeby ludzie spokojnie się rozeszli po koncercie do domu. Wiadomo, że część fanów zostanie pod sceną zobaczyć co to gra, a w tym czasie niezainteresowana reszta może powoli opuszczać teren imprezy.yankes pisze:Jeżeli na festiwalu Werchter w Belgii nie ma dwóch głównych scen, a tego nie wiem, to Maideni będę supportem The Black Eyed PeasTo chyba pierwszy raz jod dłuuuższego czasu jak Ironi są supportem, ale to pytanie do bardziej obytych w temacie.
www.MetalSide.pl
W sumie ciekawy pomysł. Fajnie wracać przy dźwiękach muzyki nie ma wtedy takiego uczucia smutku że to już koniecgumbyy pisze:Czasami organizatorzy większych imprez robią coś takiego, ze po głównej kapeki gra jeszcze jakiś zespół. Chodzi o to, żeby ludzie spokojnie się rozeszli po koncercie do domu. Wiadomo, że część fanów zostanie pod sceną zobaczyć co to gra, a w tym czasie niezainteresowana reszta może powoli opuszczać teren imprezy.yankes pisze:Jeżeli na festiwalu Werchter w Belgii nie ma dwóch głównych scen, a tego nie wiem, to Maideni będę supportem The Black Eyed PeasTo chyba pierwszy raz jod dłuuuższego czasu jak Ironi są supportem, ale to pytanie do bardziej obytych w temacie.