10/06/2011 - Sonisphere - Warszawa [ POZOSTAŁE ZESPOŁY ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere - Warszawa [ POZOSTAŁE ZESPOŁY ]
Pożyjemy - zobaczymy, powinni dać jakieś 3 większe kapele, bo na ten moment to jest festiwal dla fanów Iron Maiden... 
Slipknot, Misfits, In Flames + pare pierdów na małą scene i zamykamy line-up. Tak bym to widział.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Poziom mają identyczny jak to uwielbiane przez Ciebie Avenged Sevenfold. Co za różnica czy dodadzą takie czy takie gówno?WICKER MAN pisze:zespół nadal jedzie na tym, że niby promował ich Bruce Dickinson - co z tego, że kompletnie nie kojarzył tej kapeli, a puszczał u siebie w programie większość płyt, które mu podsyłano.
Nawet lepiej, żeby zagrało polskie przeciętniactwo, niż jakieś zagranicznetomtomala pisze:Poziom mają identyczny jak to uwielbiane przez Ciebie Avenged Sevenfold. Co za różnica czy dodadzą takie czy takie gówno?WICKER MAN pisze:zespół nadal jedzie na tym, że niby promował ich Bruce Dickinson - co z tego, że kompletnie nie kojarzył tej kapeli, a puszczał u siebie w programie większość płyt, które mu podsyłano.
www.MetalSide.pl
Na tle Skandynawii nie wyglądamy tak, źle chyba, że mam nieaktualne info
No ale na razie wstrzymajmy się z sądami, do ogłoszenia pełnego składu.
Na tą chwile nawet Czechy wyglądają atrakcyjniej..
Licze na Slipknota i modle się o Avenged Sevenfold
PS: i dla tego Czechy też wypadało by zaliczyć i tak chyba zrobię
Licze na Slipknota i modle się o Avenged Sevenfold
PS: i dla tego Czechy też wypadało by zaliczyć i tak chyba zrobię
dobrze ze tych modlitw nikt wysłuchujeJack pisze:Licze na Slipknota i modle się o Avenged Sevenfold![]()
Ty się czep tramwaja Badziolek
! i przestań sie śmiać z tego konkretnego bandu 
jak ja tego wynalazku posłuchałem to akurat dobrze ze tego nie bedzie na SONI 
Trofe offtop ;p ale kończąc
TO jest jedyny zespół z USA który tak lubie jak ich zobaczyłem w Oslo w 2008 to stwierdziłem że nigdy nie widziałem lepszego supportu.. Jest to nowoczesny metal i nie każdym podchodzi ale uwierz ja też nie lubię amełykańskiego gówna ale ten band nie jest ..plastikowy'' oni wiedzą co grają i dla tego ich szanuję posłuchajcie:
Avenged Sevenfold - Gunslinger
nikogo nie przekonuje ale warto posłuchac i ocenić.
koniec oftopa
TO jest jedyny zespół z USA który tak lubie jak ich zobaczyłem w Oslo w 2008 to stwierdziłem że nigdy nie widziałem lepszego supportu.. Jest to nowoczesny metal i nie każdym podchodzi ale uwierz ja też nie lubię amełykańskiego gówna ale ten band nie jest ..plastikowy'' oni wiedzą co grają i dla tego ich szanuję posłuchajcie:
Avenged Sevenfold - Gunslinger
nikogo nie przekonuje ale warto posłuchac i ocenić.
koniec oftopa
definitywnie kończąc offtop to chcesz dobry zespól z USA polecam nowy album DEICIDE ! \m/
będąc w temacie oby ten IN FLAMES wypalił, ociągają sie z tym ogłoszeniem zespołów
będąc w temacie oby ten IN FLAMES wypalił, ociągają sie z tym ogłoszeniem zespołów
Ostatnio zmieniony wt mar 08, 2011 11:12 pm przez Budziol, łącznie zmieniany 1 raz.
No tak, z perspektywy czasu, na dzień dzisiejszy, Deicide to klasyka rock&rollaBudziol pisze:definitywnie kończąc offtop to chcesz dobry zespól z USA polecam nowy album DEICIDE ! \m/
Ostatnio zmieniony wt mar 08, 2011 11:12 pm przez Rafaello, łącznie zmieniany 1 raz.
Dodali MADE OF HATE straszna zbieranina w porownaniu do zeszłorocznej edycji, tam był konkret, klasyczny Metal a teraz Tylko IM i Motorki a szkoda bo liczyłem na cos klasycznego jak rok temu
no to akurat juz dawno podali do wiadomości
a propo Slipknota - z Onetu:
Grupa Slipknot zaangażowała Donniego Steele'a jako tymczasowego basistę. Muzyk grać będzie z zespołem podczas nadchodzących koncertów.
Steele, który był gitarzystą w pierwszym składzie kapeli, zastąpi Paula Graya, który zmarł w maju 2010 roku.
- Donnie był w zespole na początku, woleliśmy więc wziąć kogoś z rodziny niż z zewnątrz - czytamy w komunikacie. - Donnie przyjaźnił się z Paulem, w ten sposób najlepiej możemy uczcić jego pamięć.
Więc co tydzień inne pier**lenie o przyszłości Slipknota. Najpierw miało nikogo nie być bo nie chcieli tego a teraz co innego. Dziś nbie chcą nagrywać płyty a za miesiąc się okaże, że będzie. Ostro mnie wkurzył mój ulubiony zespół tym razem :/
Grupa Slipknot zaangażowała Donniego Steele'a jako tymczasowego basistę. Muzyk grać będzie z zespołem podczas nadchodzących koncertów.
Steele, który był gitarzystą w pierwszym składzie kapeli, zastąpi Paula Graya, który zmarł w maju 2010 roku.
- Donnie był w zespole na początku, woleliśmy więc wziąć kogoś z rodziny niż z zewnątrz - czytamy w komunikacie. - Donnie przyjaźnił się z Paulem, w ten sposób najlepiej możemy uczcić jego pamięć.
Więc co tydzień inne pier**lenie o przyszłości Slipknota. Najpierw miało nikogo nie być bo nie chcieli tego a teraz co innego. Dziś nbie chcą nagrywać płyty a za miesiąc się okaże, że będzie. Ostro mnie wkurzył mój ulubiony zespół tym razem :/
Mnie wkurza organizator polskiego SONI, ale cóż, nie będę się powtarzał, taki kraj - mam nadzieję ze IM wystąpią 
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Gdyby było TYLKO Iron Maiden i Motorhead to paradoksalnie łatwiej by było przekonać fanów tych zespołów niż gdy towarzyszą im rzeczy pokroju Mastodon czy Killing Joke,które raczej wielu osób nie zachęcą.
Od początku było wiadomo,że za 400 zł,Polscy organizatorzy nie zebiorą składu za który ta cena będzie opłacalna.
Od początku było wiadomo,że za 400 zł,Polscy organizatorzy nie zebiorą składu za który ta cena będzie opłacalna.
Najdroższy koncert Motorhead w Polsce się szykuje.
Rok temu był najdroższy koncert Slayera... Widac taka już u nas tradycja.widman pisze:Najdroższy koncert Motorhead w Polsce się szykuje.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
tu akurat duzy ignorant z CiebieEmilio pisze:Rok temu był najdroższy koncert Slayera... Widac taka już u nas tradycja.widman pisze:Najdroższy koncert Motorhead w Polsce się szykuje.
ale tegoroczna edycja SONI to porażka, jeśli nic nie dołożą!