Z tych płyt flojdów któe przesłuchałem, ta jest najlepsza.
Wielkie arcydzieło!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Właśnie zabrałem się za odsłuchiwanie. Zaczyna się obiecująco.Gomber pisze:a nowy whitesnake pięknie buja

Zwłaszcza All The Fools Sailed AwayChyba najlepszy Dio, posiada kilka mankamentów, ale poziom bardzo dobry trzyma.

Duzo hamerykańskiego południa na tej płycie jest. Słomiane buty, dubeltówka i butelka Jacka Danielsa. Tytułowy to jeden z najlepszych numerów Whitesnake ever.M@ti pisze:Obrazek
Świetny nowy Whitesnake. Spontaniczność, radość z grania, krótko ale konkretnie czyli dokładnie odwrotnie jak ostatnio u Maiden, a szkoda.
Hehe, no coś w tym jest, w balladkach słychać. Jak dla mnie narazie najbardziej wybijające się numery to Love and treat me right, Dogs in the street i Steal your heart away, no i cholera Coverdale fajnie grzeje wokalnie. ;]metal pisze:Duzo hamerykańskiego południa na tej płycie jest. Słomiane buty, dubeltówka i butelka Jacka Danielsa.
Akurat tego nie miałem na myśli, nie jest złyErton pisze:Zwłaszcza All The Fools Sailed Away

i nic więcej nie trzeba dodawać.M@ti pisze:Spontaniczność, radość z grania, krótko ale konkretnie czyli dokładnie odwrotnie jak ostatnio u Maiden, a szkoda.