The Final Frontier World Tour 2011
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour 2011
Setu nie zmienią, tego akurat jest pewne...ale duży Edek i nowe płachty będą na 100% 
I miejmy nadzieje że jakieś wywalające z butów świetlne atrakcje 
Pirotechniki pewnie nie będzie ale - może dodatkowe jupitery na wieżach + światła wokół telebimów - możliwie. Jak chcą nagrać DVD w CHILE, to się postarają o super sprzęt. Film ma wyjść jeszcze w tym roku ! 
Nie mogę się już go doczekać 
Szkoda tylko, że na potrzeby filmowania nie zmienią trochę setu na 1 kawałek z Blaze'a i jedenz AMOLAD :/
Szkoda tylko, że na potrzeby filmowania nie zmienią trochę setu na 1 kawałek z Blaze'a i jedenz AMOLAD :/
czyli nowe show to duzy Edek ?ttomasz pisze:Setu nie zmienią, tego akurat jest pewne...ale duży Edek i nowe płachty będą na 100%
oby był również na BluRay 
Steve powiedział, że "brand new stage show, and of course Eddie" Wnioskuje, że pewnie chodzi o kilka nowych szmat na tło + duży Eddie... Może jeszcze diabełek przy NOTB sie pojawi albo bruce coś wymysli w stylu, peleryna na Talizmanie, jak na ROTAM w 2008... Chodzi raczej o jakies urozmaicenie show, bo jak na razie jest średnio wizualnie, a na 100% bywało lepiejBudziol pisze:czyli nowe show to duzy Edek ?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
też tak myślę, nie w stylu MAIDEN 
krótka przerwa, na rewolucje nie ma co liczyć w setliście, jutro dowiemy się co nowego "na scenie"
krótka przerwa, na rewolucje nie ma co liczyć w setliście, jutro dowiemy się co nowego "na scenie"
informacje o rewolucji w setliście mogą się pojawić dopiero przy okazji koncertu w BELEM 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Tyczyło się to obecnej części trasy. Pełny stage show widzieliśmy w Australii - doszły dwie nowe płachty (The Wicker Man i 2 Minutes) oraz pełna kontrukcja sceny jak w 2010 roku. Jedyne co ewentualnie może dojść w Argentynie i Chile oraz w Europie to duży Eddie chociaż wydaje się, że na obecnej trasie jednak z niego zrezygnowali - inaczej nie widzę powodu, dla którego miałby nie pojawić się choćby rok temu.Emilio pisze:Steve powiedział, że "brand new stage show, and of course Eddie" Wnioskuje, że pewnie chodzi o kilka nowych szmat na tło + duży Eddie... Może jeszcze diabełek przy NOTB sie pojawi albo bruce coś wymysli w stylu, peleryna na Talizmanie, jak na ROTAM w 2008... Chodzi raczej o jakies urozmaicenie show, bo jak na razie jest średnio wizualnie, a na 100% bywało lepiejMam nadzieje, że bedzie fajne szoł. W zmiane w secie za bardzo nie wierze. Jeszcze troche i wszystko bedzie jeasne
Brak Wielkiego E. uważałbym za szok, w 2008 pojawił się dopiero w USA i EU, nieee pojawi się, byłoby trochę dziwnie bez EDa... 
a rok temu nie było bo w gruncie rzeczy tamta trasa tylko się nazywała TFF, duży Eddie jako usymbolicznienie nowego albumu pewnie będzie dopiero teraz
Powinni ogłosić ten Sonisphere w Turcji, ciekawi mnie tylko, na jakim obiekcie - zostały 3 miesiące do dnia koncertu...
W Stambule ładne stadiony są, wiec jest z czego wybierać. Na jednym z tamtejszych obiektów odbył sie pamietny final Ligi Mistrzów Liverpool - Milan.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
....ale mało czasu im zostało, raczej za free nie zagrają.
a co nas SONI w Turcji interesuje

Temat jest bądź co bądź o trasie światowej, a Turcja jakby nie patrzeć jest gdzieś w tym świeciea co nas SONI w Turcji interesuje![]()
Ralf, podomnie jak ja, już tak ma, że troszczy się o wszystkie gigi maiden 
... jestem tylko ciekaw, jaki obiekt wynajmie organizator, podczas kiedy do koncertu pozostały trzy miesiące (...) 
a to taka różnica?
no nie kumam co za różnica gdzie w Turcji zagrają?
no nie kumam co za różnica gdzie w Turcji zagrają?