Saxon
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Re: Saxon
przesadzaszPanPrezes pisze:Cienizna, jak mam być szczery. Może reszta płyty będzie na wyższym poziomie.
utwór dobry,nie jest to jakaś rewelacja,ale poprosty dobry Saxonowy poziom
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

CIENIZNA..., niestety, musze przyznac racje poprzednikom, bo gdy porownac z ich ostatnimi singlami, to tak wlasnie wypadl:/ Ale oby reszta utworow trzymala ten wlasciwy poziom...
Zależy, z czym porównać ten numer Saxona - czy z "Batalionami ze stali" czy z ... El Dorado ??
Ale prawda, bywało lepiej
Ale prawda, bywało lepiej
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
http://www.rockaaa.com/news/saxon-add-a ... e-bow-4644
Biff Byford, wokalista Saxonu ogłosił w ostatnim wywiadzie dla serwisu RockAAA, że następne koncertowe DVD zostanie nagrane w… Polsce. W projekcie weźmie też udział Polska Orkiestra Filharmoniczna. Jak powiedział Biff:
Zamierzamy za rok zagrać z orkiestrą w Warszawie. Koleś, który prowadzi tą orkiestrę, zapytał nas, czy mamy ochotę zrobić coś takiego, a my się zgodziliśmy, bo mamy parę utworów z motywami orkiestralnymi, na przykład ‘Call To Arms’ z nowego albumu i ‘Crusader’, który dzięki orkiestrze brzmi świetnie. Tak więc będzie to trochę w stylu unplugged, będzie w tym trochę orkiestry no i heavy metalu. Wszystko będzie nagrane, zrobimy też making-of. Nie wiemy dokładnie, kiedy to zrobimy, ale już nad tym pracujemy, to prawdziwy koszmar logistyczny.
Biff Byford, wokalista Saxonu ogłosił w ostatnim wywiadzie dla serwisu RockAAA, że następne koncertowe DVD zostanie nagrane w… Polsce. W projekcie weźmie też udział Polska Orkiestra Filharmoniczna. Jak powiedział Biff:
Zamierzamy za rok zagrać z orkiestrą w Warszawie. Koleś, który prowadzi tą orkiestrę, zapytał nas, czy mamy ochotę zrobić coś takiego, a my się zgodziliśmy, bo mamy parę utworów z motywami orkiestralnymi, na przykład ‘Call To Arms’ z nowego albumu i ‘Crusader’, który dzięki orkiestrze brzmi świetnie. Tak więc będzie to trochę w stylu unplugged, będzie w tym trochę orkiestry no i heavy metalu. Wszystko będzie nagrane, zrobimy też making-of. Nie wiemy dokładnie, kiedy to zrobimy, ale już nad tym pracujemy, to prawdziwy koszmar logistyczny.
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Też się bardzo cieszę, może się wybiorę. Ale czekam co powie SwEtAsNy TrUuU Iron Cezarek.
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Świetna wiadomość, do tego że od wczoraj zacząłem "na poważnie słuchać" Saxona 
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

mam nadzieję że normalny koncert w Warszawie też będzie, bo jeszcze nie udało mi się zobaczyć Biffa i spóły, a w tym roku już wiem, że też to nie nastąpi 
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

taa, 12 lipca, kiedy jadę na wakacje -.-wojteq pisze:Saxon na swojej stronie potwierdził koncert w Dolinie Charlotty
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

ja słyszalem o 12.08IronCezarek pisze:taa, 12 lipca, kiedy jadę na wakacje -.-wojteq pisze:Saxon na swojej stronie potwierdził koncert w Dolinie Charlotty
dokładnie, 12.08 widnieje na stronie:
AUGUST
Friday 12th Poland - Dolina Charlotty
http://www.saxon747.com/en/
AUGUST
Friday 12th Poland - Dolina Charlotty
http://www.saxon747.com/en/