The Final Frontier World Tour 2011
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour 2011
Jest??? No to mnie zaskoczyli.
Trochę słabo chyba wygląda na tle gwiazd, zamysł fajny, ale strasznie biedna ta scenografia :/ Coś małego bym jeszcze dodał po bokach...
Trochę słabo chyba wygląda na tle gwiazd, zamysł fajny, ale strasznie biedna ta scenografia :/ Coś małego bym jeszcze dodał po bokach...
Fajny, bardziej mi sie podoba niz na ostatnich trasach
Pojawił sie też ponownie diabełek na the number of the beast \m/

http://www.youtube.com/watch?v=2iCcGSa4MPg
A tutaj możemy zobaczyc Eddiego w akcji podczas Iron Maiden. Czyli chodzacy pewnie wychodzi na TETMD.
IMHO idealnie wyglada na tle gwiazd, w koncu to ufok jestttomasz pisze:Trochę słabo chyba wygląda na tle gwiazd
http://www.youtube.com/watch?v=2iCcGSa4MPg
A tutaj możemy zobaczyc Eddiego w akcji podczas Iron Maiden. Czyli chodzacy pewnie wychodzi na TETMD.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Obstawiałem ufo kręcące się coś na styl Eddiego z AMOLAD, ale też jest spoko
teraz tylko aż się wyrywa takie zdanie w kontekście moich poprzednich wypowiedzi: A nie mówiłem
No zaskoczyło mnie że powieźli go do Ameryki ale ważne że jest
teraz tylko aż się wyrywa takie zdanie w kontekście moich poprzednich wypowiedzi: A nie mówiłem
Czyli na DVD będzie - są tez płachty przy 2MtM czy innym TWM.
Niestety, wciąż nie ma sporej części oświetlenia (te wielobarwne, fosforyzujące "linijki) na trójkątnych rampach + migające punkciki scenografii - scena w SP 50 m, 500,000 Watt mocy, 55,000 ludzi (więcej jak na Rush i Shakirze!!) - ciekawe, jak na Bemowie będzie (...)
Niestety, wciąż nie ma sporej części oświetlenia (te wielobarwne, fosforyzujące "linijki) na trójkątnych rampach + migające punkciki scenografii - scena w SP 50 m, 500,000 Watt mocy, 55,000 ludzi (więcej jak na Rush i Shakirze!!) - ciekawe, jak na Bemowie będzie (...)
Że na tle gwiazd to fajny motyw, ale czegoś mi brakuje. Sam łeb Edda na środku sceny trochę biednie wygląda :/ No, ale może trochę przesadzamEmilio pisze:IMHO idealnie wyglada na tle gwiazd, w koncu to ufok jest
Z boków są łapska, paluchy zielone...
Rzeczywiście widać paluszki, mój błąd
...chociaż mogłyby być bardziej wysunięte
...chociaż mogłyby być bardziej wysunięte
Jeszcze łapy sa po bokach 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Kwestia uniesienia łapek, przerażający ten Eddie - jest OK! 
na początek bije się w pierś - jednak jest 
to ciekawe dlaczego wczesniej go nie dali ?
Polak juz tak ma zawsze musi mu cos nie pasowac, nie moze do konca byc zadowolony

na glownej od razu sie pochwalili
to ciekawe dlaczego wczesniej go nie dali ?
jak tylko zobaczylem post Ralfa ze zdjeciem wiedzialem ze takie reakcje beda.ttomasz pisze:Trochę słabo chyba wygląda na tle gwiazd, zamysł fajny, ale strasznie biedna ta scenografia :/ Coś małego bym jeszcze dodał po bokach...
Polak juz tak ma zawsze musi mu cos nie pasowac, nie moze do konca byc zadowolony

na glownej od razu sie pochwalili
Bedzie fajne szoł, teraz czekam już tylko na Berlin i Warszawe \m/
Panorama Morumbi....

Zastanawiam sie co by było gdyby w tym roku dali jeden tylko jedyny show w Brazil
? Czy Rock In Rio zostałoby pobite pod względem frekwencji ?
Who motivates the motivator
Iron Maiden w Brazylii to jednak KULT.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Koncert w Rio został przełożony na dzisiejszy wieczór - wczoraj podczas The Final Frontier przewróciła się barierka oddzielająca publiczność od fosy przed sceną.
http://www.youtube.com/watch?v=QIzhaHYSeRo&feature
http://www.youtube.com/watch?v=QIzhaHYSeRo&feature
ale kulturka na scenę nie weszli 
Tam nie ma fanów, tam są fanatycy. Jestem ciekawy co sie działo jak ludzie wyszli z obiektu po zaledwie jednym kawałku
Czy jakies rozroby były na miescie czy nie 
Nie znam się na bezpieczeństwie imprez masowych ale decyzja bardzo dziwna. Taki problem powinno się w max. godzinę rozwiązać.
Przełożenie koncertu o 1 dzień to cholerne koszty i dla organizatorów i dla publiczności.
Przełożenie koncertu o 1 dzień to cholerne koszty i dla organizatorów i dla publiczności.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Taaaa........gwałty i rozbojeEmilio pisze:Jestem ciekawy co sie działo jak ludzie wyszli z obiektu po zaledwie jednym kawałkuCzy jakies rozroby były na miescie czy nie
Raz : cycki z tych muzyków że od razu grać nie przestali jak Bruce zauważył ze barierki fikły, na spokojnie i na luzie sobie numer dokończyli. Żaden nie zauważył że wokalista nie śpiewa tylko zajmuje się tym co dzieje się pod sceną ?
Dwa : coś poważnego musiało się stać z tymi barierkami skoro koncert został przeniesiony. Jeszcze ze sceny Bruce mówił że naprawią i za 10 minut "jadym dalej".