FROM FEAR TO ETERNITY: THE BEST OF 1990-2010'
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: FROM FEAR TO ETERNITY: THE BEST OF 1990-2010'
Na E-bayu pojawiły się płyty do kupienia ale jak to oczywiście bywa wysyłane w dniu premiery.
IRON MAIDEN FROM FEAR TO ETERNITY 3 PIC DISC VINYL - 146,28 zł
IRON MAIDEN FROM FEAR TO ETERNITY 2 CD SET NEW/MINT - 59,40 zł
IRON MAIDEN FROM FEAR TO ETERNITY 3 PIC DISC VINYL - 146,28 zł
IRON MAIDEN FROM FEAR TO ETERNITY 2 CD SET NEW/MINT - 59,40 zł
Jak na wydawnictwo 2 cd, to nie tak drogo...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Bo to miało być w cenie pojedynczego CD.Emilio pisze:Jak na wydawnictwo 2 cd, to nie tak drogo...
www.MetalSide.pl
Szkoda że vinyl nie jest w cenie pojedynczej płyty. Może w sklepach ceny będą się trochę różnić ale podejrzewam że o kilka złotówek maksymalnie. Mam nadzieje że wydawnictwo vinylowe będzie śliczne bo za taką cenę to mogli by się postarać. Chociaż różnie to bywa. Ostatnio byłem w MM i dla porównania Ride The Lighting w wersji jedno płytowej kosztowała 60 zł a ta jakaś zremasterowana na 2 vinyle 120 bodajże. A tak naprawdę to wydawnictwo za 120 poza rozbiciem na 2 płyty niczym się nie różni więc... No ale tu opcji jednej płyty nie ma ale skoro robią takiego bonusa na CD to niech też zrobią go na czarną płytę.
No stary ale 3x picture discs za 150zł to chyba dobra cena 
-
Deleted User 804
zdaje mi się ze na amazonie widziałem po tyle samo co poprzednie winylki więc byłaby szansa na jakieś 120 zł
death on the road kupowałem za niecałe 60 zł w empiku ale to było zanim podniesiono ceny winyliSteve pisze:No stary ale 3x picture discs za 150zł to chyba dobra cena![]()
Aha dobra nie wiem czemu ubzdurałem sobie że to dwa winyle <lol2>Steve pisze:No stary ale 3x picture discs za 150zł to chyba dobra cena
Tak myślałem sobie własnie, że to kompletnie bez sensu składanka, ale jak teraz cenowo patrze (a może uda się upolować taniej) to fajna gratka dla fana jednak 
Coś tam się kupi dla statystyk ale ta okładka to jakiś koszmarek 
Dla mnie Eddiego mogliby w pionie ustawić.Rafaello pisze:Coś tam się kupi dla statystyk ale ta okładka to jakiś koszmarek
A moim zdaniem powinni wrócić do rysowanych okładek bez tak wyraźnej ingerencji programów komputerowych.
Raczej daruję sobie jednak tą składankę ;]
Raczej daruję sobie jednak tą składankę ;]
A moim zdaniem, to jedna z lepszych okładek w ostatnich latach.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Nie powiem żeby była to okładka lepsza od AMOLAD czy BNW ale moim zdaniem jest naprawdę dobra
Dobra jest - taka "Ajronowata"
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Niezła jest, ale rewelacji nie ma.
To bardziej maszynka do zarabiania kasy, niż wspaniały pomysł. Nie widzę zupełnie potrzeby zakupu czegoś takiego...
Tak myślałem, dlaczego na składance nie dali El Dorado w wersji live. Podejrzewam, że mogłoby to zachęcić starszych fanów do kupna (bo teraz oprócz ładnego wyglądania na półce, to płyta nie ma żadnej wartości dla nich). Jestem pewien, że rejestrowali jakiś koncert w 2010 roku i mają to na dysku, a chyba obrobienie jednego utworu to nie tak dużo pracy, tym bardziej, że chyba nikt ich nie gonił z premierą składanki...
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

Mr. M pisze:Tak myślałem, dlaczego na składance nie dali El Dorado w wersji live. Podejrzewam, że mogłoby to zachęcić starszych fanów do kupna (bo teraz oprócz ładnego wyglądania na półce, to płyta nie ma żadnej wartości dla nich). Jestem pewien, że rejestrowali jakiś koncert w 2010 roku i mają to na dysku, a chyba obrobienie jednego utworu to nie tak dużo pracy, tym bardziej, że chyba nikt ich nie gonił z premierą składanki...
..ale Kevinowi trzeba by dodatkowo coś zapłacić, więc szkoda kasy na takie bajery
Byłaby pozytywna niespodzianka, jeśli to prawda.Budziol pisze: MYSTIC